Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lulinaaa No ale oni když jsou mrtvý tak se smrští, já takhle taky vyváděla a manžel když pak přišel domů tak se mi vysmál..jenže on se smrsknul hajzl..! ![]()
@Leniczka23 píše:
@lulinaaa No ale oni když jsou mrtvý tak se smrští, já takhle taky vyváděla a manžel když pak přišel domů tak se mi vysmál..jenže on se smrsknul hajzl..!
@lulinaaa píše:hahá, bůhví jestli
zakladatelka píše, že si ho hned vyfotila, to se smrsknou tak rychle?
JÓÓÓ ![]()
@Leniczka23 Tak jestli je smrštěnej tak velkej, tak teda nevím… Tak já vám ho sem dám, když ho tak musíte mít, ale zkusím se už nedívat ![]()
Tak to je on, už po smrti, některé jeho součásti jsou tedy stále na botě, takže není úplně celý… brrrr…
Holky tohle mě vždycky rozesměje ![]()
Příspěvek upraven 25.09.14 v 12:53
@lulinaaa Co se tam píše? Odmítám si ten obrázek zvětšit, abych to přečetla ![]()
Tolik nenávisti k tak ušlechtilým tvorům…je mi jich upřímně líto ![]()
@Tuco Mně je upřímně líto mě, ušlechtilého tvora na hlavě ani v posteli už nechci nikdy mít. Na světě je spousta krásných míst, klidně jim je přenechám, jen když už se ke mně domů už nevrátí ![]()
@Manonka píše:
Holky našla jsem tuhle starou diskuzi, možná už máte někdo nové zkušenosti metody atd., tak oživuji.Včera se mi stala fakt příšerná věc, bojím se pavouků, mám k nim opravdu veliký odpor. Večer po tmě, jen s počítačem ucítím něco na hlavě, tak to sklepnu a vidím, jak letí pavouk. Rozsvítila jsem, no chvíli trvalo než jsem ho našla, překonala se a zabila ho. Byl fakt velikánský - černý, tlusté nohy. Vyfotila jsem si ho (rodina mě má za hysterku, tohle by mi nevěřili, vždycky si myslí, že s velikostí přeháním, ale i máma teď reagovala, že teda fuuuuuuuj). Trvalo dvě hodiny než jsem si dokázala zhasnout a jít do postele zpátky a překonala jsem se jen kvůli dceři, která se mnou byla vzhůru. Ale znovu to prostě nedám. Je mi špatně jen si na to vzpomenu, mám pořád pocit, že po mě něco leze, fakt šílený. Nevím, asi přilezl oknem, ale zase nemůžu už nikdy nevětrat, že jo…
Takže co, máte něco, co opravdu funguje, odpuzuje, likviduje? Nějaký postřik, našla jsem i profesionální deritace, ale to bude asi šíleně drahé…
![]()
Super, teď budu pořád hledět nad hlavu, jestli nade mnou něco není. Fuj
@Manonka píše:
Tak to je on, už po smrti, některé jeho součásti jsou tedy stále na botě, takže není úplně celý… brrrr…
tam by doslo na slova pri uteku bud ty bo ja
![]()
@Petrushca píše:
U nás v bytě bývají je takoví ti s dlouhýma nohama, ti vypadají jak velcí komáři tak mi tak moc nevadí. Ale u tchýně tam jsou hovada! Jednou jsem tam byla na wc a po potřebě jsem si umývala ruce uviděla jsem v zrcadle (které je naproti záchodu)obřího pavouka! Tak jsem s tama vypálila! Jak jsem seděla na tom wc tak on byl přímo vedle mě, v úrovni hlavy! Ještě že jsem si ho všimla až pak, jinak bych zdrhla i s holou prdelí!