Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1201
25.9.14 12:32

@lulinaaa No ale oni když jsou mrtvý tak se smrští, já takhle taky vyváděla a manžel když pak přišel domů tak se mi vysmál..jenže on se smrsknul hajzl..! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
25.9.14 12:33
@Leniczka23 píše:
@lulinaaa No ale oni když jsou mrtvý tak se smrští, já takhle taky vyváděla a manžel když pak přišel domů tak se mi vysmál..jenže on se smrsknul hajzl..! :D
:potlesk: hahá, bůhví jestli :lol: zakladatelka píše, že si ho hned vyfotila, to se smrsknou tak rychle?
  • Citovat
  • Upravit
1201
25.9.14 12:40
@lulinaaa píše: :potlesk: hahá, bůhví jestli :lol: zakladatelka píše, že si ho hned vyfotila, to se smrsknou tak rychle?

JÓÓÓ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.9.14 12:44

@Leniczka23 Tak jestli je smrštěnej tak velkej, tak teda nevím… Tak já vám ho sem dám, když ho tak musíte mít, ale zkusím se už nedívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.9.14 12:46

Tak to je on, už po smrti, některé jeho součásti jsou tedy stále na botě, takže není úplně celý… brrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
25.9.14 12:51

Holky tohle mě vždycky rozesměje :lol:

Příspěvek upraven 25.09.14 v 12:53

• Citovat
  • Upravit
1253
25.9.14 12:52

@lulinaaa Co se tam píše? Odmítám si ten obrázek zvětšit, abych to přečetla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
25.9.14 12:52

@Manonka fůůůj! Doufám že se mi o nich nebude zdát!

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
25.9.14 12:53
@Manonka píše:
@lulinaaa Co se tam píše? Odmítám si ten obrázek zvětšit, abych to přečetla :-D

Něco jako „Kdybych viděla tohle na baráku, nezajímá mě, jestli jsou vevnitř děti. Teď jsou to jeho děti!“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
1253
25.9.14 12:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
25.9.14 12:57

Tolik nenávisti k tak ušlechtilým tvorům…je mi jich upřímně líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.9.14 12:59

@Tuco Mně je upřímně líto mě, ušlechtilého tvora na hlavě ani v posteli už nechci nikdy mít. Na světě je spousta krásných míst, klidně jim je přenechám, jen když už se ke mně domů už nevrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.9.14 13:02
@Manonka píše:
Holky našla jsem tuhle starou diskuzi, možná už máte někdo nové zkušenosti metody atd., tak oživuji.

Včera se mi stala fakt příšerná věc, bojím se pavouků, mám k nim opravdu veliký odpor. Večer po tmě, jen s počítačem ucítím něco na hlavě, tak to sklepnu a vidím, jak letí pavouk. Rozsvítila jsem, no chvíli trvalo než jsem ho našla, překonala se a zabila ho. Byl fakt velikánský - černý, tlusté nohy. Vyfotila jsem si ho (rodina mě má za hysterku, tohle by mi nevěřili, vždycky si myslí, že s velikostí přeháním, ale i máma teď reagovala, že teda fuuuuuuuj). Trvalo dvě hodiny než jsem si dokázala zhasnout a jít do postele zpátky a překonala jsem se jen kvůli dceři, která se mnou byla vzhůru. Ale znovu to prostě nedám. Je mi špatně jen si na to vzpomenu, mám pořád pocit, že po mě něco leze, fakt šílený. Nevím, asi přilezl oknem, ale zase nemůžu už nikdy nevětrat, že jo…

Takže co, máte něco, co opravdu funguje, odpuzuje, likviduje? Nějaký postřik, našla jsem i profesionální deritace, ale to bude asi šíleně drahé…

8o
Super, teď budu pořád hledět nad hlavu, jestli nade mnou něco není. Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.9.14 13:05
@Manonka píše:
Tak to je on, už po smrti, některé jeho součásti jsou tedy stále na botě, takže není úplně celý… brrrr…

8o tam by doslo na slova pri uteku bud ty bo ja :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7797
25.9.14 13:07
@Petrushca píše:
U nás v bytě bývají je takoví ti s dlouhýma nohama, ti vypadají jak velcí komáři tak mi tak moc nevadí. Ale u tchýně tam jsou hovada! Jednou jsem tam byla na wc a po potřebě jsem si umývala ruce uviděla jsem v zrcadle (které je naproti záchodu)obřího pavouka! Tak jsem s tama vypálila! Jak jsem seděla na tom wc tak on byl přímo vedle mě, v úrovni hlavy! Ještě že jsem si ho všimla až pak, jinak bych zdrhla i s holou prdelí!
:lol: :lol: :lol: Toto se mi stalo u mého ex, když jsme se jednou vrátili z diskotéky pod vlivem. Já seděla na WC a vedle mě černý pavouk jako dlaň, jsem si říkala haha jak jsem toho nevypila. Ráno tam vlezu a on tam byl pořád 8o vypadal jako sklípkan! Nepochopím co za bestie u nás v ČR leze, to patří někam do pralesa, ne?? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný