Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
19.4.18 10:05

Co funguje proti pavoukum?

Ozivuji diskuzi. Prosim, nejaka novinka v boji proti pavoukum letos? Prochazi se mi to doma jak po vaclavaku. Mam plasicku do zasuvky, ale je pry na maly prostor jen a navic ten zvuk me rusi po chvili a pavouci tu stejne lozi. K tomu mam batole a predskolaka, tak nemuzu mit chemii apod. Prosim, co u vas zafungovalo? Uz nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.18 10:07

Plácačka a důsledný vraždění :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20777
19.4.18 10:18

Vysát a vyhodit sáček rovnou do popelnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.4.18 10:25

Já se třeba bojím to zabíjet :D A kdekoliv vidím pavouka tak fóbie. Už chvíli hypnotizuju toho co mám nad hlavou. Jednou mi spadl do postele já myslela, že bude po mě. :D Plašičku bych musela mít snad všude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.4.18 10:26
@Elfryt píše:
Já se třeba bojím to zabíjet :D A kdekoliv vidím pavouka tak fóbie. Už chvíli hypnotizuju toho co mám nad hlavou. Jednou mi spadl do postele já myslela, že bude po mě. :D Plašičku bych musela mít snad všude. :D

Tvl to bych chcipla 8o :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.4.18 10:31

Bydlíme v prvním patře nad garáží, takže pavouci jsou bohužel častou návštěvou. Ty dlouhonohé sekáče chytám do ruky a hážu z okna. Ty ostatní přiklopím skleničkou, podsunu papírek a též házím z okna. Je jich tak 5 do týdne. Teď pořizujeme sítě do okna, tak snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
19.4.18 10:35
@jancabr píše:
Bydlíme v prvním patře nad garáží, takže pavouci jsou bohužel častou návštěvou. Ty dlouhonohé sekáče chytám do ruky a hážu z okna. Ty ostatní přiklopím skleničkou, podsunu papírek a též házím z okna. Je jich tak 5 do týdne. Teď pořizujeme sítě do okna, tak snad to bude lepší.

Konečně někdo, kdo je zbytečně rovnou nevraždí. Osobně moc pavouky doma nevidím, ale pavučiny :cert: vypadá to blbě :mrgreen: člověk to vemete a stejně to tam za nějakou dobu zas je :roll:. Pavouky teda potkám vždycky ve sklepě, nízký strop, pavouci ještě níž a já vysoká, ideální kombinace :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
19.4.18 10:47

Doma le luxuju a pak prelepim páskou díru od hadice. A čekám az přijde někdo domu aby to odnesl. Ale v garáží se mi minuly týden objevil jeden fakt obrovskej a mám z něj psotnik. Bydlí rovnou u vrat a bojím se otvírat a nejsem schopna ho ani vystrkat ven, na to ze drepi 20cm od dveří. Jestli preleze na druhou stranu tak budu jezdit autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
19.4.18 10:50

Já taky pavouky nemusím, dřív jsem je vysávala…máme teda vodní vysavač :oops: Ale manžel mě přesvědčil, že aspoň budou chytat moly (ti mě štvou ještě víc) a komáry… Tak nevím, ale žijou v nějaké symbióze, protože je tu vidím všechny :cert: Jinak velké chlupaté pavouky vyhazuje okamžitě manžel. Johany občas nechám, likviduju jen pavučiny a když se mi jich zdá moc, tak ty jsem schopná sama vyhodit ven na lopatce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.4.18 10:59

@vertunka no a do sklepa ani nechodím :D Tam sou ti velcí a tlustí. Jednou byl takovej před vchodovýma dveřma v rohu na zemi já tama málem neprošla, ale musela sem. :D Nakonec sem se překonala no fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
19.4.18 11:00

To bych potřebovala lopatku s dvoumetrovou násadou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.4.18 11:07

Pavouci nic nedělají. Sice je taky vymetam, ale sdílím s nimi celkem v klidu domacnost. Mouchy jsou horsi a tech se nikdo nestiti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.4.18 11:34
@eva valoi píše:
Pavouci nic nedělají. Sice je taky vymetam, ale sdílím s nimi celkem v klidu domacnost. Mouchy jsou horsi a tech se nikdo nestiti..

já ano.. pavouky nechávám žít, když vymetám pavučiny a johana utíká, tak jí ještě řeknu „no zdrhej, jinak tě taky vymetu“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
19.4.18 11:38

8o hrůza. Mně stačí havěť, co se k nám dostane i přes sítě skrz ty větrací dírky v oknech. Nedávno jsem takhle malou uspávala po obědě a od otevřené ventilačky začal po stropě sprintovat pavouk. Pak se na stropě zastavil kus od nás a začal se spouštět. Vypadalo to, že to umí úhlopříčně a jede k nám. Tak jsem si připravila mobil, že ho kdyžtak odpinknu, abych nevzbudila dceru, mateřská láska je holt silnější, než fobie z hmyzu. Naštěstí to byl jen optický klam, takže když jsem ji uspala a on visel na laně ze stropu, stříkala jsem na něj leštič na koupelny, pustil se a pak jsem ho krupnula nohou od židle. I kdybych ho dokázala sebrat a vyhodit, tak se bojím, že se vrátí a pozve i kámoše.

Napadlo mě, že by nebylo špatné něčím postříkat fasádu kolem oken, že by jim to smrdělo a nešli by dovnitř. Záleží ale, kudy k vám ty potvory chodí. :?

• Citovat
  • Upravit
20777
19.4.18 12:00

Já zabíjím akorát třesavky. To je invazivní druh, který náš domácí druh vytlačuje… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný