Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli My máme právě taky sítě do oken…do sklepa a na půdu jsme dali plastové dveře a stejně ti pavouce odněkud lezou, ale nevím odkud ![]()
Mam fobii a nezvladam je vynadavat ven bo se urcite vrati, takze na ne zdalky hazim, co mam po ruce - casopis, krabicku s papirovymi kapesniky, knizkami a podobne. Tim je zabiju a pak uz to bud uklidim ja, ty mensi, nebo muz, ty vetsi. Zjistila jsem, ze po tom, co to videla mala dcerka, zacala hazet knizkama na vsechna smitka v dome, co ji pripominala pavouky:-))) ted zacina jejich obdobi, uz jsem likvidovala tri mladatka. Idealni by bylo se te fobie zbavit…
Ahoj vsem, nedavno jsem objevila na netu vychytavku s nazvem „my critter catcher“. Nemate nektera zkusenost?
https://mycrittercatcher.com
@Petruna821 píše:
Ahoj vsem, nedavno jsem objevila na netu vychytavku s nazvem „my critter catcher“. Nemate nektera zkusenost?
https://mycrittercatcher.com
Jestli chceš, přijď k nám, dám ti to. Kdysi jsem si to z prči koupila. Jako jo, dobrý, ale to by musela bejt pořádná tarantule
.
Mame pred rekonstrukci a desitky masitych pokoutniku velkych jako dlan, pasuje to na ne? Sekace neresim ![]()
@Petruna821 píše:
Mame pred rekonstrukci a desitky masitych pokoutniku velkych jako dlan, pasuje to na ne? Sekace neresim
No…asi bys ho do toho chytla, ale podle mě zrovna pokoutník je strašlivě hbitej a rychlej
, takže si myslím, že ne ve 100 % by ti v tom prostě zůstal a neutek. Pokoutník je děsnej.
Co popisuješ by mě zabilo. Myslím že by pomohl Yperit, Sarin, nebo tak ![]()
Skoč do Zverimexu, kup Biokill, vystříkej barák a máš vystaráno. My jsme na tom byli stejně, chtěla jsem si pořídit defibrilátor, protože mi bylo jasný, že jednou ten infarkt přijde. Dneska to řeší vysavač, sáčky vynáší manžel…
@Janli píše:
Skoč do Zverimexu, kup Biokill, vystříkej barák a máš vystaráno. My jsme na tom byli stejně, chtěla jsem si pořídit defibrilátor, protože mi bylo jasný, že jednou ten infarkt přijde. Dneska to řeší vysavač, sáčky vynáší manžel…
No, ale zas je to tak, že na tyhle velký potvory ten biolit zabírá hodně pomalu. Někdy mám paniku, že to přežije
.
Biokill působí dlouhodobě. Do baráku před rekonstrukcí ideální. Dřív se dělal Raid, který zabíjel okamžitě. Už jsem ho pár let neviděla
. Po těch ostatních ten pavouk ještě stihne uběhnout maraton a někam zalézt než chcípne. Nejčastěj k manželovi do boty
. Kupodivu dobře zabírá biolit na moly
.
Biokill doporučuji, nám se pavouci usídlují za ledničkou a linkou tak jsem to tím vystříkala a na dva roky jsem měla pokoj - ani pavučinka, do rohů, skulinek a za nábytek, kam se člověk normálně nedostane je to odbré
Koupila jsem si vodní vysavač, takže jednou týdně pavouky po bytě povysávám a vyleji do wc, tak se nevrátí, jak je možné u sáčkových
@Janli
No jo, jenomže já nevěřím, že chcípne, dokud ho neuvidím tuhýho na vlastní oči ![]()
My jsme si pořídili dvě kočky, pavouků ubylo o 90 %, ty zbylé u stropu berem vysavačem, a já když nějakého přistihnu, tak ho postříkám lakem na vlasy, to ztuhne a chcípne hned ![]()
@stinga
Ty jo, to přesně dělám já - s tím lakem na vlasy
a kočku máme taky
ale i tak denně dva kousky najdu…starej barák, dřevěný podlahy…děsný…
@mandarinkapomeranc Ty bestie prolezou každou škvírou. Já jsem je postříkala Raidem a bylo vystaráno. Po pár letech boje už mám klid. V oknech, které otvírám, mám sítě a kolem dveří na terasu jsem nastříkala Biokill.