Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
23.8.18 20:06
@Sára 1 píše:
A kdyz je vysaváte, tak si myslíte, že nevybranou zpátky? Kamarádka říkala, že vydala pavouka, vypnula vysavač a už běžel ven.

i spláchnout nepomůže! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
23.8.18 20:09
@Bubla_Bučková píše:
i spláchnout nepomůže! 8o

Jak to myslíš? Jako v umyvadle, sprše? Nebo i záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.8.18 20:12
@Sára 1 píše:
Jak to myslíš? Jako v umyvadle, sprše? Nebo i záchod?

všude! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26566
23.8.18 20:16

@Bubla_Bučková Nejdriv v ubrousku poradne zmacknout a pak teprve splachnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26566
23.8.18 20:21

Takove krasavce tu mame my…mel 6cm. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
23.8.18 21:48
@Bubla_Bučková píše:
všude! :nevim:

Já myslela, že když je spláchnu do záchodu, tak mi nevylezu zpátky. :nevim: :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.8.18 22:34

Hoky s těma fotkama mě máte na svědomí…!!!!!! :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.9.18 20:25

Mne pritel poradil spider away.. Nezabiji je to,ale odpuzuje. Pry to funguje. I v praci holky si to chvali. Pritel ma stary barak a min. tyden jsme predelavali cely obyvak,tudiz i vygruntovali od hlavy az k pate.. A jsou tu zas..vsude..sice nohaci,ale i to mi staci k tomu,abych nespala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.9.18 20:57

Máme kocoura :mrgreen: a zatím bílé zdi a skoro nevybaveny pokoj, takže je opravdu hodně úspěšný lovec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.9.18 21:11
@Ivula22 píše:
Mne pritel poradil spider away.. Nezabiji je to,ale odpuzuje. Pry to funguje. I v praci holky si to chvali. Pritel ma stary barak a min. tyden jsme predelavali cely obyvak,tudiz i vygruntovali od hlavy az k pate.. A jsou tu zas..vsude..sice nohaci,ale i to mi staci k tomu,abych nespala :D

Ber to takhle: Když tam jsou, něco žerou. A chceš tam mít to, co žerou? :mrgreen: :cert:

Taky máme starý dům a už je ani nevnímám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.9.18 22:51
@Ivula22 píše:
Mne pritel poradil spider away.. Nezabiji je to,ale odpuzuje. Pry to funguje. I v praci holky si to chvali. Pritel ma stary barak a min. tyden jsme predelavali cely obyvak,tudiz i vygruntovali od hlavy az k pate.. A jsou tu zas..vsude..sice nohaci,ale i to mi staci k tomu,abych nespala :D

Jsem zásadně proti chemii v domácnosti! Jsem pro starou dobrou ekologickou plácačku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
36556
9.9.18 22:52
@Janli píše:
Jsem zásadně proti chemii v domácnosti! Jsem pro starou dobrou ekologickou plácačku :pankac:

Zabíjet pavouky? Vždyť nosí štěstí :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.9.18 02:13
@Anetta píše:
Ahoj.
Existují ,,plašiče,, na pavouky :huban:Odpuzovač-plašič pavouků - K čemu slouží
Odpuzovač-plašič pavouků je určen k vypuzení pavouků z obytných prostor, půd, sklepů apod. Odpuzovač-plašič pavouků generuje signály vysokých kmitočtů, zpravidla se jedná o kmitočet (výšku zvukového signálu) kolem 6000 Hz až 15 000Hz. Odpuzovač-plašič pavouků v podstatě imituje zvuky predátorů, kteří pavouky požírají a tím odpuzuje pavouky z prostor chráněných odpuzovačem-plašičem. Pavouci jsou sice velmi užiteční, nicméně mnoho lidí má z pavouků strach, nebo se jich štítí, v tomto případě je pak určitě odpuzovač-plašič pavouků lepším řešením, než plácačka na mouchy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.9.18 02:16

Tak jestli mohu mluvit za sebe plasice na pavouky mam a nic stoho nefunguje je to jak rikajic na h........
Ziji v angli a mam tu velke pavouky a nemohu je zneskodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.19 13:08

Anonymka01100

Tak dneska si mi stala hrozná věc ohledně pavouka už jednou při večerním telefonátu jsem tak pěkně ležela na posteli a skoro spala a z ničeho nic jsem cítila lechtání na dlani tak jsem se podívala a tam velký černý pavouk moje reakce byla celkem rychlá odhodila jsem ho do prostoru a to byla chyba! :( Ten samý nebo možná jiný pavouk se neukázal jeden měsíc po všem uklízení… :) Ale dneska ráno jsem chtěla ustlat a tak jsem vzala peřinu a pod peřinou kde před tím ležel náš pes tak skoro ten samý nebo podobný pavouk jako tenkrát tak jsem stála a koukala na něj a zavolala maminu mamka vzala lepačku a knihu a chtěla ho zabít jenže mezitím utekl a teď je tam někde v pokoji těžce to nezvládám a už se tam ani nechci vrátit domluvila jsem se že na to něco vezmu nějaký postřik a uvidíme mám s tím celkem problém protože každodenních pocitů že po mě něco leze a strachu jsem se zbavila tak aby mi to nezačalo zase poraďte co mám dělat? :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný