Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulinaaa
25.9.14 11:06

@Manonka a co sítě do oken? Sice ne 100% ochrana, ale na eliminaci dobrá :palec:

• Citovat
  • Upravit
1166
25.9.14 11:08

Holky přidávám se do diskuze o těch potvorách brrr… bydlíme ve starém baráčku a pavouků také požehnaně, ale od té doby, co máme psa a kočku (teď už 3 kočky), tak máme pavouků fakt minimum…jsou to takový moji hmyzolovci a jak se někde něco mihne, nemá to šanci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.9.14 11:14

@lulinaaa Jo okna jsem včera hned zavřela, ale jsem zvyklá mít větračku otevřenou, takže mě to netěší… Sítě si pořídím, nebo aspoň do jednoho okna, ostatní prostě otvírat nebudu. Mám malý byt, takže těch oken zase moc není. Teď jedu na víkend pryč, tak jsem doufala, že mi dáte tip na nějaký účinný postřik, že bych to zítra vystříkala… Ale mám z toho obavy, mám malé dítě a zakrslouny. Ale teď bych spíš potřebovala psychiatra, abych vůbec mohla jít večer do postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
25.9.14 11:16

Sítě do oken a vysávat, vysávat a vysávat všude… :roll:
a zadělat všechny škvírky (ale jestli máte všude jako my dřevo, tak je to celkem problém :zed::)

Příspěvek upraven 25.09.14 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
25.9.14 11:17

Já mám taky děsnou hrůzu z pavouků! Ale kočky nemusím a psa do bytu nechci, tak nezbývá nic než sítě a zabíjet! Brrr A já je taky občas taky vysávám tak teď už nebudu!

• Citovat
  • Upravit
6474
25.9.14 11:22

Me teda ten biolit nebo coto je na ty pavouky vubec nezabral, dycky se otrepali a zdrhli, ted jsem koupila tohle a to striknu avza chvili je po nich :potlesk: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
25.9.14 11:24

@pidin Je fakt, že biolit na ty velký macatý fakt nefunguje…mám pocit, že je to vždycky akorát naštve, ale rozhodně nezabije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
25.9.14 11:38

@narrate u me se rozhodne jen nastvou a pak zdrhnou.. a oplati mi to tim ze porodi stovky dalsich macatych pavouku :cert: :cert: :cert: ale tenhle sprej mi na ne fakt funguje a je myslim i levnejsi nez biolit :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.9.14 11:42

Zkusím ho koupit a všechno vystříkat.

Teď mi poraďte, jak překonat tu hrůzu a jít si zase lehnout do té samé postele, kde po mě lezl… Já mám z toho opravdu paniku. Už tuhle noc jsem se v podstatě nevyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
25.9.14 11:50

U nás v bytě bývají je takoví ti s dlouhýma nohama, ti vypadají jak velcí komáři tak mi tak moc nevadí. Ale u tchýně tam jsou hovada! Jednou jsem tam byla na wc a po potřebě jsem si umývala ruce uviděla jsem v zrcadle (které je naproti záchodu)obřího pavouka! Tak jsem s tama vypálila! Jak jsem seděla na tom wc tak on byl přímo vedle mě, v úrovni hlavy! Ještě že jsem si ho všimla až pak, jinak bych zdrhla i s holou prdelí!

• Citovat
  • Upravit
6474
25.9.14 11:50

@Manonka to ti neporadim ale vim jake to je :| dneska rano odjel pritel do prace a ja uz nemohla usnout tak jsem si zapla telku ze pri ni jeste usnu, a z niceho nic se mi se zhora zacal spoustet pavouk, bylo to nad posteli, myslela jsem ze me trefi slak :cert: :cert:
Ja bych seasi musela uplne ujistit ze uz tam zadnej neni, takze bych prevlekla veskere periny, a sundala i madracku a vse zkontrolovala a vysala abych mela jistotu, teda tKhle jsem to udelala naposled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
25.9.14 11:55

@Manonka Zažila jsem něco podobného, když jsem měla pavouka ve spacáku!! Cítila jsem, jak mi něco leze po noze, tak jsem to zaplácla rukou a tušila, že je to asi pavouk…v tu chvíli jsem nebyla schopná se ani pohnout a trvalo mi asi 5 minut, než jsem se odvážila vysoukat z toho spacáku…a opravdu to byl pavouk…bylo to na začátku prázdnin a ve spacáku jsem musela spát ještě 3 měsíce…byl to boj, každý večer vyklepat spacák a přesvědčit se do něj vlézt, ale nakonec mi nic jinýho nezbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
25.9.14 12:28
@lulinaaa píše:
@Manonka hoď tu fotku :lol:

Ty ale nejsi vůbec masochistka..:-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
25.9.14 12:30
@Leniczka23 píše:
Ty ale nejsi vůbec masochistka..:-D :cert:

Já chci taky vědět, jestli náhodou nepřehání :lol:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
25.9.14 12:31
@narrate píše:
@Manonka Zažila jsem něco podobného, když jsem měla pavouka ve spacáku!! Cítila jsem, jak mi něco leze po noze, tak jsem to zaplácla rukou a tušila, že je to asi pavouk…v tu chvíli jsem nebyla schopná se ani pohnout a trvalo mi asi 5 minut, než jsem se odvážila vysoukat z toho spacáku…a opravdu to byl pavouk…bylo to na začátku prázdnin a ve spacáku jsem musela spát ještě 3 měsíce…byl to boj, každý večer vyklepat spacák a přesvědčit se do něj vlézt, ale nakonec mi nic jinýho nezbylo :mrgreen:

Jooo to se mi taky stalo, lezlo mi něco pod dekou, myslela jsem si, že je to jen takové to svrbění když dlouho ležíš. No nebylo, akorát u mě to byl smradlák!!! :poblion:

Příspěvek upraven 25.09.14 v 12:32

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný