Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monoera
4.9.12 11:56

Který plašič tedy funguje?

Hezký den,

nesnáším pavouky, mohl by ut někdo spolehlivý napsat, který plašič mu fungoval a který ne? :idea: :idea:

• Citovat
  • Upravit
2458
4.9.12 12:25

Já taky pavouky nesnáším, ale divím se teda všem co kupují různé plašiče a jiné blbosti. Nemáte lepší si nechat jednou za čas vystříkat barák profesionály? Máme známe ve firmě co se tímto zabývá a vždycky přijednou, vystříkají barák a je klid, máme celkem novostavbu, ale u lesa, zatím jsme tedy bez pavouků, ale neumím si představit jak by to tady vypadalo bez těch deratizátorů. Vždycky vezmou celej barák(rohy, odpady atd., pak nesmím tři dny vytírat podlahu a vydrží to tak 3 měsice, ale s tím že si od nich vždycky ještě vysomtuju flašku té chemikálie a sama jednou, dvakrát měsíčně vystříkám barák. Není to sice žádná výhra takováhle chemie, ale lepší než pavouci. Zvířatům a lidem to údajně neškodí, ani to nesmrdí, ale blíž jsem to nezkoumala. Ovšem tři dny po deratizaci pro jistotu nenechávám syna válet se po zemi a dávám bacha i na psa. Chlap říkal že to není nic silného, že to zabíjí jen pavouky, šváby a lezoucí hmyz, ale musím uznat že doma nemíváme ani moc much, zato komárům to asi moc nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
4.9.12 12:26

Tak tuhle diskuzi jsem nemela cist :poblion: :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit
co.rine
5.9.12 22:16

Plašič

Jsem nainstalovala kousek od postele.Sama jsem tu zatím od té doby žádného neviděla, ale přítel tvrdí, že v noci zabil jednoho co mu běžel po krku :evil: :jazyk:.Doufám, že se spletl a byla to můra nebo něco takového. Chemii doma nechci.Oni říkají o všem, že je neškodné, ale nevěřím. A taky jsem si sem přinesla OSB desku, neškodnou. používají se všude…ale když jsem viděla ochrnutého čmeláka, a vosu, jak se koulí na záda po pár chvílích, tak jsem ji zas odvezla do stavebnin. Jestli se mi teď povede přidat foto, tak to je nález venku ve velké krabici..vpravo je pro porovnání velikosti výseč pro ruku..tak to je přesně to co jsem potkávala den za dnem od 5 srpna do vánoc v minulém bydlišti..a jak je vidět, tak s něčím přistěhovala monstrum..pokoutník tmavý-mladý.

• Citovat
  • Upravit
38
23.9.12 22:22

strach z pavouků

Ahoj jsem ráda, že v tom nejsenm sama jelikož mám neuvěřitelnou arachnofobii. Přítel říká, že jsou tam jen když jsem doma já, takže to i přitahuju. Jsou nechutní a veliký, vypadá o jak sklípkan 3 dny jsem spala v obýváku nemohla jsem se donutit jít spát někam kde byl takovej macák-hnus. O plašiči jsem také slyšela-http://www.deramax.cz/odpuzovac-plasic-pavouku/d-72512-c-908/
Potřebovala bych vědět už jste ho někdo zkoušel? Jsem bezradná, já tam ty potvory nechci :cert: Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
23.9.12 22:28
@renča30 píše:
Ahoj jsem ráda, že v tom nejsenm sama jelikož mám neuvěřitelnou arachnofobii. Přítel říká, že jsou tam jen když jsem doma já, takže to i přitahuju. Jsou nechutní a veliký, vypadá o jak sklípkan 3 dny jsem spala v obýváku nemohla jsem se donutit jít spát někam kde byl takovej macák-hnus. O plašiči jsem také slyšela-http://www.deramax.cz/odpuzovac-plasic-pavouku/d-72512-c-908/
Potřebovala bych vědět už jste ho někdo zkoušel? Jsem bezradná, já tam ty potvory nechci :cert: Díky za radu.

Ahoj plašičky mi nikdy nepomohly, ale dobré zkušenosti mám z biolitem pěkně vystříkat veškeré rohy v bytě a zárubně opakovat co 2 měsíce. Cca 1 rok už mám na baráku klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.9.12 23:03

Ahoj máme 2patrový dům tak to se bude muset vystříkat i tam, aby ty šmejdi nešly až ke mě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
23.9.12 23:08
@renča30 píše:
Ahoj máme 2patrový dům tak to se bude muset vystříkat i tam, aby ty šmejdi nešly až ke mě, že?

Rozhodně by to bylo lepší já doma začla vchodovejma dveřma a prošla celý barák jediné co jsem vynechala je sklep a půda tam jsem jen řádně postříkala zárubně a dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.9.12 23:19

Tenhle? Biolit Plus Stop pavoukům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
24.9.12 01:33

Mám odskoušeno, že funguje i biolit proti lezoucímu hmyzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
24.9.12 08:17
@renča30 píše:
Tenhle? Biolit Plus Stop pavoukům

Měla jsem obecně na lezoucí hmyz,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
24.9.12 08:52

Zdravím, taky mě děsí pavouci, ale ted me desi spis marny boj meho manzela s kunou. FKU dotaz na Vas jaky plašič na kuny jste měli? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
24.9.12 13:28
@Hanka548 píše:
Zdravím, taky mě děsí pavouci, ale ted me desi spis marny boj meho manzela s kunou. FKU dotaz na Vas jaky plašič na kuny jste měli? Děkuji za odpověď.

psa! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
co.rine
26.9.12 23:33

Plašič na kuny

Je odzkoušený-pokud jsou na půdě, dát tam staré rádio a nechat ho škvrkat, pískat někde mezi stanicemi, to nemají rády. Vypadnou :lol:

• Citovat
  • Upravit
co.rine
26.9.12 23:40

Renčo,

Možná je přítel jen nevidí(kdo se jich nebojí, nekouká po nich tak),ale to jak píšete s tou přitažlivostí-mám ten samý pocit :cert:.Jinak aby toho nebylo málo, tuhle jsem z hub nepřinesla skoro nic, ale..alespoň obří „pavučinec“… :D prostě jak mi říká přítel, spidermanka. Nejhorší je, že ti pokoutníci na jaře vylezou nepozorovaně z domu, a vesele se venku v kamenech a zídkách pomnoží…a v srpnu s chladnýma nocema nastane stěhování domů 8o, za teplem…Jinak se dá o nich najít na netu docela sympatické psaní, ale co platno..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný