Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
19.4.18 12:16
@eva valoi píše:
Pavouci nic nedělají. Sice je taky vymetam, ale sdílím s nimi celkem v klidu domacnost. Mouchy jsou horsi a tech se nikdo nestiti..

Taky koukám, kolik lidí tu má naprostou hrůzu z poměrně užitečného hmyzu :D Ne že bych pavouky doma chtěla, ale když už k nám nějaký přijde, chytím ho na papír a odnesu ven. Bylo by mi líto je zabít. Mouchy mi vadí výrazně víc, fuj :cert:

• Citovat
  • Upravit
19.4.18 12:25

Nám pomohlo ucpat všechny díry (během rekonstrukce domu)a pořídit sítě do oken. Chemii ani plasicky nepoužívám. Od jara do podzimu dávám hřebíček do misky s vodou za okno, někde jsem vyčetla takovou babskou radu. Od doby, co se u nás přestaly objevovat tarantule a sem tam se objeví pavouk normální snesitelný velikosti s nimi žiju, ve srovnání s těma vykrmenejma obrama mi přijdou malinký, tenounký a bezbranný. V koupelně a na WC máme stálé obyvatele, a ty jsem si pojmenovala a povídím si s nima :-)jsou tam celkem užiteční, pač tam sítě nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.18 13:07
@jancabr píše:
Bydlíme v prvním patře nad garáží, takže pavouci jsou bohužel častou návštěvou. Ty dlouhonohé sekáče chytám do ruky a hážu z okna. Ty ostatní přiklopím skleničkou, podsunu papírek a též házím z okna. Je jich tak 5 do týdne. Teď pořizujeme sítě do okna, tak snad to bude lepší.

Buď tak hodná a napiš nám, kde bydlíš. Asi bysme se nechtěly procházet pod tvým oknem, až z něj zas budeš něco házet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
385
19.4.18 13:36

@Janli :mrgreen: tam naštěstí chodí jen sousedi. Bydlíme v takové malé bytovce u pole za městem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.8.18 04:37

Jak vidím, tak je nás plno! Zrovna teď jsem bojovala s velkým macatým. Bojím se k nim přiblížit, protože si myslím, že jakmile budu blízko, vycítí to a skočí to na mě. :zed: Šla jsem tedy do koupelny a vzala Savo na WC, to stříkací. Byl v obýváku na jedné stěně, když jsem stála v kuchyni a koukala na tu stěnu, už tam nebyl. Dobrých deset minut jsem stála a čekala. Tak jsem se rozhodla jít do obýváku. Byl na zemi u skříně. Sedla jsem si na sedačku a z dálky na něho začala stříkat Savo. Okamžitě se otočil a začal běžet ke mně. Tak jsem stříkala a stříkala, až se zastavil. Čekala jsem, jestli se nepohne. Po půl hodině jsem usoudila, že buď je mrtvý nebo spí… :D Otočím se na sedačce a tam další macatý. Spadl pěkně pod stůl na televizi. Na stole leželi sirky. Měla jsem sto chutí to tu podpálit. No, čekám a čekám, nevyleze. Spoléhám se teď na Boží smilování, ať usnu.

Každopádně v ložnici nemám žádné. Maximálně ty mini - pidi, které vysaju. Každopádně v ložnici neotevírám okno, zavírám dveře. Každý otvor ucpaný. Když nechám otevřené dveře, hned jsou tam. Každopádně bych je nejraději vyhubila. Mám z nich obrovskou fobii. Ale překonala jsem to natolik, že jakmile jsou to ty menší hubený, tak ty dokážu zabít. Dokonce jsem s jedním měla úmluvu, že když vydrží na té zdi a nepoleze dolů, nebudu ho chtít zabít a nechám ho žít. Celé léto byl na jedné straně u stropu, jen běhal po té straně, ale jednou už jsem viděla, jak leze dolů. Vyburcovala jsem barák, sebrala matku z postele a honem zabít. Ta ho vzala do ruky, první mě s ním strašidla a nakonec ho vyhodila.

Každopádně ty otvory ucpat pomůžou. Já je ještě vykuřuju. Mám takovou vonnou tyčinky, která dost kouří, takže použiju tři a zasmradi to místnost. Ale těm pavoukům to dost vadí.

:pocitac: Zkrátka bych to vyhubila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.8.18 05:26

n

četla jsem že je na to postřik a provadi to deratizace, ale nevim chci tam zavolat, a prý 2roky je od pavouku pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.8.18 05:29

@violass
Sestra to taky zkoušela a po měsíci už je měla zase na zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
23.8.18 06:05

Taky jsem teď měla dva obří. Vygruntovala jsem celý dům. Vytřela octem, prý jim smrdí. Po domě dala mátu peprnou, větvičky.

vyčetla jsem, že jim vadí kaštany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76479
23.8.18 06:44

@HyeRi od té doby, co máme v baráku 2 domácí kočky, se výskyt pavouků zminimalizovat tak na 5 % proti dřívějšku, já je stříkám lakem na vlasy, přijde mi to lepší jak savo, prostě to toho pavouka oblepí a je po něm, mamka je vysává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.8.18 06:48

@stinga Nám po baráku leze 6 koček, jak venku, tak doma. Jeden pes a dva osmáci. Vedeme tu menší zoo :D :D
Každopádně když už to ty kočky minimalizují, nechci ani vědět, jak by to bez nich vypadalo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76479
23.8.18 06:53

@HyeRi no ještě teda jsme dali do všech oken sítka, tak to určitě taky pomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.8.18 07:58

Nam je taky žerou kočky, plus manicky vysavam každy temný kout a roh každy den. Manzel navíc tvrdí, ze ten můj vriskot, když nějakého náhodou vidím, působí líp jak deratizer, protože který pavouk by dobrovolně lezl nekam, kde bydlí někdo takový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
23.8.18 08:34

A kdyz je vysaváte, tak si myslíte, že nevybranou zpátky? Kamarádka říkala, že vydala pavouka, vypnula vysavač a už běžel ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.8.18 19:49

Tenhle na mě vlezl ve sprchovém koutě. Mazlivej pavouk. Většinou utečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.8.18 20:05

@HyeRi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nebo lak na vlasy stříkám ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...