Zácpa u 6měsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zácpa u 6 mesicniho miminka
Ahoj, naše 6 mesicni holcicka začala před 3 týdny s příkrmy. Nejdřív pár lžiček a teď týden zpet dávala tak 80 g různé zeleniny, ted par dnu i masicka.
Mrkev jsem ji skoro nedávala. Do prikrmu lahviček přidávám ještě pár kapek kvalitního oleje. Dávám na lzicce trochu vodicky…začala ji trápit zacpa.
Teď 3 dny zpět plakala, ale něco vykakala. Dnes nic a hodně pláče. Dala jsem ji pár lžiček svestkove stavicky. Moc nechtěla. Cvičili jsme, dělaly masaz furt nic. Vždycky když ji to nuti, tak se začne přepínat asi aby to zastavila. Máte nějaké další rady? Chce se ji, ale asi je to moc pevný.
Napadlo mě ještě nepustil teplou vodu do vanicky a nahrát ji brisko. Snažím se víc kojit. Ale zatím nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Eruwie89 píše: Více
Co je prikrm lahviček? Dej trochu fenykloveho čaje na lžičku. Muze být ucpana z tolika zeleniny, cvičit několikrát denně, byt casto na bříšku, teplá voda taky bříško zahřeje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prikrm z lahviček (kupovane). Cvičíme často a na brisku je téměř pořád. Zkusím teplou vanu a co dál? Cipek píšou od roku…lactulosa pod dohledem lékaře. Fakt nevím. Nasadit probiotika?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eruwie89 píše: Více
Fenyklovy čaj zkus nejdřív. Par zrnek fenyklu zalít a podávat párkrát za den na lzicku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mladšího dítěte jsem se zeleninovými musela dávat i ovocné příkrmy.
Hruška či švestky a jednu porci za den.
Toto dítko mělo problém i u UM. Musela jsem mléko více ředit vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eruwie89 píše: VíceNám pomáhá Laxík. Máme stejný problém od zavedení příkrmů😑
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska 8 mesicu a opět zacpa už 3 dny nekakala. Zkusili jsme vše nožičky cvičit, teplý obklad na brisko, švestky svestkovou stavu víc pit, víc kojit a furt nic. Přes den neplace jen když se jí chce na brisku chvilku place pak zas dobrý. Volala jsem lékaři (protože se prý všechny léky na zacpu mají dávat až po konzultaci) a řekla mi že je to u kožených deti normální a klidně i týden. Tak já nevím…ráda bych ji ulevila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eruwie89 my jsme na tom úplně stejně! Můžeme si klidně popovídat o tom!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit