Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám roky v podstatě to samé. Poběhala jsem ultrazvuk, otravovala. Nakonec mi ulevila fyzioterapie, ale jen na chvíli, Patrně v té lopatce mám něco zablokované trvale, tak už to neřeším. Cvičím, je to lepší i horší, střídá se to. Někdy o tom ani nevím, jindy si nemůžu vzít ani těsnější triko, protože mě to je nepříjemné, táhne mne to kolem těch bolavých míst.
Jak píšeš, pocit zatuhlosti v lopatce, někdy rameni, nepříjemný pocit kolem žeber, v podpaží, bolí mne nebo cítím jako necitelnou, vnější část prsa, někdy až k píchání v bradavce to jde.
Na googlu jsem našla spoušťové body, právě tam je popsána i tahle dráha po straně těla, takže… to by mě musel na fyzio rovnat někdo v podstatě co pár dnů.
Přeju ať tě to přejde.
Dobry den,
je mi 45let a pred 14dny mne zacaly pobolivat ramena a oblast prave lopatky. Vetsinou me i ta cast u lopatek jakoby palila a pobolivala.
Ted jsem v patek byla na masazi zad, pani mi mista odblokovala. Celou dobu mam vsak divny pocit, protoze mi tady to pobolivani a tlak z prave lopatky zasahuje obcas i tlakem do praveho prsa a bradavky. Stalo se vam to nekdy nekomu, ze by vam taky tlak ci bolest do prsou prechazel? Na mamograf si radeji zajdu, jen bych chtela vedet, jestli mel nekdo zkusenost..
Dekuji.