Zadní rýma a očkování

14376
24.3.19 09:00

@fly.zuzka já bych očkovat nenechala a počkala, až bude úplně zdravý. Pokud má předchozí dávky, je proti nemocem už chráněný. Přeočkování jen prodlužuje účinek vakcíny. A rozumný doktor by ho ani naočkovat neměl. Našemu synovi chybí poslední MMR a neštovice a čekám, až bude úplně zdravý alespoň 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
24.3.19 09:04

@fly.zuzka Tak ho vemte naORL kde se na něj podívají taky nemusí mít rýmu ale zvětšenou nosní mandli z neustálého odsávání. Jinak očkovat dítě které není úplně zdravé je hrozný nerozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.3.19 09:05

@Aduš8 já vím,jen to nechci zbytečně oddalovat,bydlím kousek od ostravy,kde je epidemie spalnicek,tak pak chci co nejdříve to bude možné i MMR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.3.19 09:42

@Heivka s tou mandlí mě to taky napadlo. Nicméně se mi tam moc nechce,protože čekárna na orl je vždy precpana nemocnými detmi a 100%by tam něco chytil.Jako akutně si myslím nemocny není.Jen nevím,jestli i toto pri ocko vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
24.3.19 13:24

@fly.zuzka pri ockovani mi doktorka rikala, ze v dnesni dobe se uz ockuje i pri vodove ryme a kasli. Ja bych to tedy neriskovala. Nos bych prostrikavala morskou vodou a ockovani jeste odlozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
24.3.19 14:00

@luci.no To je zvláštní naše doktorka neočkuje ani když je dítě zdravé, ale je nastydlý někdo z rodiny s kým se dítě často stýká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
24.3.19 14:08
@Heivka píše:
@luci.no To je zvláštní naše doktorka neočkuje ani když je dítě zdravé, ale je nastydlý někdo z rodiny s kým se dítě často stýká :think:

Záleží na dr. Já mám teď třetí a má úplně jiný přístup, než předešlé. Předešlé by klidně naočkovaly i při rýmě, kašli… Cítila jsem hrozný nátlak. Poslední je skvělá, nenechává nic náhodě, nenaočkuje ani při lehčím nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.3.19 19:47

Děkuji všem za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.19 12:46

Může se očkovat při rýmě u miminka ?

Dobrý den chtěla sem se zeptat mam předčasně narozené dítě rodila sem cisařskym řezem ukončovaly my těhotenství v 35 týdnů z důvodu placenty pretože ho neviživovala jak by měla tak mi chlapeček vážil 1400g. Měl se očkovat ve 3 měsícis ale byl ňák girt nachlazeny rýma kašel jo prostě furt tak sem ho dala očkovat až ve 4 měsíců my sme si to platily to očkování žeprej je to lepší no ale třeba měl rýmu sem tam za kašlal říkala sem paní doktorce že jesli se může vubec očkovat při rýmě a kašly tak rekla ze jo no tak se ještě očkovat v 5 měsíců to bilo taky tak ze měl rýmu a teď se máme taky očkovat je mu teď 6 měsíců jo ale zase má vodnatou rýmu jo tak nevím jesli ho mám nechat vždy sem měla strach ale bilo my řečeno že když nechrči tak proč ne jo ale co byl dvakrát nemocná na tých očkování tak vždy chrčel i tak ho očkovány tak teď mám strach z toho a jesli se může teda očkovat máte s tim někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek