Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den.
Jsem v 23tt těhotenství a před 4dny jsem cítila v bříšku něco jako škubaní, škubání trvalo celý den. Když jsem si o tom zjistila víc došla jsem s manželem k závěru že miminko nejspíš škytá.
Jenže od té doby mi o sobě nedal malý vůbec vědět ![]()
Přestal úplně kopat.
Než se mi stalo to s tým škubaným v břiše kopal jednou za den alespoň 3×.
A byly to kopance které jsem opravdu cítila všude po celém břiše.
Jenže teď vůbec.
Malý mě několikrát za den tlačil také na močový měchýř jenže to také přestalo.
Od té doby co jsem ho přestala cítit se ani necítím jako bych byla těhotná.
Nerozumím tomu. ![]()
Občas cítím takové menší odrazy v bříšku ale jestli to mohu nazvat kopance m tak si myslím že asi ne.
Malý se mi přestal hýbat v břiše. Žádný pocit že by v mém bříšku byl.
Chtěla bych vás strašně moc poprosit o radu. Protože já už vážně nevím
![]()
Děkuji.
WaneSsa ![]()
Jestli jsi cítila pohyby pravidelně a ted ne jdi za mudr at ho zkontroluje
Jestli 4 dny necítíš pohyby když už jsi je předtím cítila denně tak jed určitě k lékaři…
@WaneSska2022 píše:
Dobrý den.
Jsem v 23tt těhotenství a před 4dny jsem cítila v bříšku něco jako škubaní, škubání trvalo celý den. Když jsem si o tom zjistila víc došla jsem s manželem k závěru že miminko nejspíš škytá.
Jenže od té doby mi o sobě nedal malý vůbec vědět
Přestal úplně kopat.
Než se mi stalo to s tým škubaným v břiše kopal jednou za den alespoň 3×.
A byly to kopance které jsem opravdu cítila všude po celém břiše.
Jenže teď vůbec.
Malý mě několikrát za den tlačil také na močový měchýř jenže to také přestalo.
Od té doby co jsem ho přestala cítit se ani necítím jako bych byla těhotná.
Nerozumím tomu.
Občas cítím takové menší odrazy v bříšku ale jestli to mohu nazvat kopance m tak si myslím že asi ne.
Malý se mi přestal hýbat v břiše. Žádný pocit že by v mém bříšku byl.
Chtěla bych vás strašně moc poprosit o radu. Protože já už vážně nevím![]()
Děkuji.
WaneSsa
A to ti máme udělat ultrazvuk přes web-kameru nebo jak si představuješ, že ti diskuse na internetu pomůže?
Pokud jsi před čtyřmi dny přestala cítit pohyby, už dávno jsi měla mazat k lékaři na kontrolu. ![]()
Už jsi mela být dávno u Dr., držím palce, ať to dobře dopadne.
@BohunkaP Proč odepisujete tak arogantně? Když neumíte odpovědět hezky. Nekomentujte. Děkuji ![]()
@WaneSska2022 píše:
@BohunkaP Proč odepisujete tak arogantně? Když neumíte odpovědět hezky. Nekomentujte. Děkuji
protože upřímně jsi fakt u toho mudr měla být už dávno dítě může být třeba jen otočené ale taky to může být vážnější
@WaneSska2022 píše:
@BohunkaP Proč odepisujete tak arogantně? Když neumíte odpovědět hezky. Nekomentujte. Děkuji
Tak já ti to napíšu hezky. Hned teď se sbal a vyraž k lékaři. Třeba na pohotovost nemocnice kde máš v plánu rodit. Řekni jim tam co jsi tu napsala. Vyšetří tě, zkontrolují miminko v bříšku a budeš vědět co a jak. Tady ti v téhle otázce nikdo nemá jak poradit nebo pomoci.
@Alilali nechci být pesimista ale vzhledem k tomu jak dlouho necítila pohyby bych se nedivila kdyby špatně… ![]()
Tak ve 23tt nemusi byt pohyby pravidelne citit, to az mnohem pozdeji. Zatim je mamco jeste malo a ma dost mista