Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ahoj, chtěla bych se zeptat, v březnu jsem podávala žádost k soudu, o dítě do péče a o alimenty, a pořád ještě nic
jak dlouho vám trvalo než se začalo něco dít? ![]()
A jak to vlastně probíhá? Děkuju moc, za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
My jsme to měli do měsíce
Aha, ty jooo, a myslíte že to tedko trvá kvůli ty koroně?
…
Měli jste to všichni takhle brzo?
@Miska 123 píše:
Prosím
Misko, zalezi na tom, jak je soud a kobkretni soudce vytizeny. Ano, kvuli koronaviru se jednani zpozdovala a odrocovala… ale uz by se ti ozvat meli. U ktereho soudu jsi to podavala? Neprislo ti vubec nic? Vis spisovou znacku?
@Murutin píše:
Misko, zalezi na tom, jak je soud a kobkretni soudce vytizeny. Ano, kvuli koronaviru se jednani zpozdovala a odrocovala… ale uz by se ti ozvat meli. U ktereho soudu jsi to podavala? Neprislo ti vubec nic? Vis spisovou znacku?
Jo tak
já si to myslela že to bude určitě kvůli tomu trvat, ale už by to mohlo být, už chci aby byl klid ( s ex). Podávala jsem to v Plzni, nene nepřišlo mi ještě vůbec nic, nevím
jen mi na tu moji žádost dali razítko a podpis ![]()
@Miska 123 píše:
Jo takjá si to myslela že to bude určitě kvůli tomu trvat, ale už by to mohlo být, už chci aby byl klid ( s ex). Podávala jsem to v Plzni, nene nepřišlo mi ještě vůbec nic, nevím
jen mi na tu moji žádost dali razítko a podpis
![]()
Tak si zavolej na soud at ti reknou podle tveho jmena spisovou znacku a pak muzes kontrolovat online pohyb ve spisu/nebo se muzes dotazat na stav rizeni. Plzen je vetsi, muze tam toho mit po koronaviru hodne, ale zkus se zeptat, kdy muzes ocekat rozhodnuti ve veci, tim ss to da popohnat
@Murutin píše:@Miska 123 píše:
Jo takjá si to myslela že to bude určitě kvůli tomu trvat, ale už by to mohlo být, už chci aby byl klid ( s ex). Podávala jsem to v Plzni, nene nepřišlo mi ještě vůbec nic, nevím
jen mi na tu moji žádost dali razítko a podpis
Tak si zavolej na soud at ti reknou podle tveho jmena spisovou znacku a pak muzes kontrolovat online pohyb ve spisu/nebo se muzes dotazat na stav rizeni. Plzen je vetsi, muze tam toho mit po koronaviru hodne, ale zkus se zeptat, kdy muzes ocekat rozhodnuti ve veci, tim ss to da popohnat
Super děkuju moc
Podáno začátkem června a 24.června byl soud…u nás to jde rychle.
@axlpol píše:
Podáno začátkem června a 24.června byl soud…u nás to jde rychle.
Ty jo tak to závidím ![]()
@Miska 123 Miško, v únoru jsem to podala, líčení bylo v říjnu a odročeno na prosinec. ![]()