Záhada jménem podprsenka

25145
16.11.23 17:51

Záhada jménem podprsenka

Ahoj,
chtěla bych se podělit se svými problémy s podprsenkou… třeba najdu spřízněnou duši, třeba řešení :D
Celý život bojuju s tím, že mi padají ramínka od podprsenky. Pořád si ji jak… upravuju. Když jsem jako studentka neměla peníze, tak jsem je různě přešívala - pevnější, pružnější… a nic. Pak jsem si mohla dovolit kvalitnější dražší a zase nic. Zároveň mi pořád leze nahoru, když už mám dost pevná ramínka. Ale velikost mám dobrou. To přičítám své velice suché pokožce. Legíny mi taky jedou dolů a tak…
Zároveň nesnesu sportovní, co se vzadu kříží. Nesnesu ani košile nebo cokoliv, co mi jde jakoby přes šíje a tam to pne. To se míním zbláznit. Když si jednou za čas vezmu sportovní podprsenku vzadu do kříže, tak mám pak zatuhlá záda. Když jsem nosila jednu dceru v šátku, tak jsem pak dlouho měla bolavá záda.
Jo, velikost 75E. Na 170 cm mám 70 kg. Postava jablko.
Tak a teď babo raď :mrgreen:
Díky za přečtení a připomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13176
16.11.23 18:13

Mne teda zaujalo, že podprsenka ti vyjíždí na horu a legíny ti kloužou dolů… jestli ty nechceš někoho nalákat ;)
Jinak ramínka zašivam taky, pořád jsou dlouhý, ale to je tím že mám spíš menší prsa a nahoře.
Podprsenka leze nahoru, když není pevně stažený obvod. Ramínka padají, když jsou dlouhá nebo když nejsou vyplněné košíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.11.23 18:41

Sportovni podprsenka, kde se nekříží ramínka.

• Citovat
  • Upravit
25145
16.11.23 19:14
@Magical-eyes píše:
Mne teda zaujalo, že podprsenka ti vyjíždí na horu a legíny ti kloužou dolů… jestli ty nechceš někoho nalákat ;)
Jinak ramínka zašivam taky, pořád jsou dlouhý, ale to je tím že mám spíš menší prsa a nahoře.
Podprsenka leze nahoru, když není pevně stažený obvod. Ramínka padají, když jsou dlouhá nebo když nejsou vyplněné košíčky…
:lol: to mě fakt nenapadlo. Obvod mám někdy úplně usmrceny a stejně :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
16.11.23 19:16
@Uslava píše:

Mám, taky padá. Přemýšlím, že zkusím Panache.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.11.23 19:19

To je divny :think: Byla jsi ve specializovane prodejne, kde te premerili? Jako ty raminka padaji i me (mam mala ramena)ale vyjizdet nahoru by opravdu nemela, potrebujes mensi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
16.11.23 19:35

Jak tu není fotka s a bez, tak odborná rada těžko přijde… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
16.11.23 20:02

Jestli ti vyjíždí podprsenka nahoru, tak máš velký obvod. Zkus se spíš změřit, obvod pod prsy a přes prsa a tu velikost ověřit.

• Citovat
  • Upravit
1945
16.11.23 20:54

Kupuji si na bonprixu se silnými ramínky zmenšovací podprsenku, sedí lépe ramínka tim jak jsou silnější tak nepadaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
16.11.23 20:57
@Uslava píše:

Ahoj inteligentní uslavo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.11.23 21:08

Podobný problémy. Neskutečný problém sehnat na větší prsa něco pohodlnýho. Když jsem si naposledy koupila celkem kvalitní podprsenku s obvodem, co nebude vyjíždět nahoru, tak jsem pak měla odřeniny :roll: Já mám k tomu kila navíc, takže je vyloženě můj sen, být na zádech přiškrcená do několika zářezů… K tomu peklo s kosticema, to se zase nemůžu ohnout dopředu /což v zásadě dělám při sedavé práci celý den/, děsně mě tlačí vpředu na žebra :lol: Sportovní nic neudrží, zmenšovat/stahovat zase nemám zájem. Je to marný, nosím co je pohodlné a popotahuju ramínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.11.23 22:45

Docela mi vyhovuje tato podprsenka: https://www.aboutyou.cz/…enka-9796169
Je pohodlná, hezky drží na obvod (ale mám správnou velikost) a ramínka jsou trochu širší a dají se dát i do kříže (nevyužívám, ale dá se).
Pak mám spíš takový klasické a ty mi padají z ramen znatelně víc + nejsou tak pohodlný. I když! Simone Perele, Andora - ta je pohodlná, sice ne tolik jak ta z odkazu, ale na „sexy“ podprdu pohodlná je :lol: Ale teda ramínka je třeba upravovat denně, na což jsem líná a tak mi padají :lol: I když ony padají i když jsou utažené, jen ne tak často :lol: Prostě blbá ramena, mám po mamce :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
17.11.23 23:05
@kaja00 píše:
Docela mi vyhovuje tato podprsenka: https://www.aboutyou.cz/…enka-9796169
Je pohodlná, hezky drží na obvod (ale mám správnou velikost) a ramínka jsou trochu širší a dají se dát i do kříže (nevyužívám, ale dá se).
Pak mám spíš takový klasické a ty mi padají z ramen znatelně víc + nejsou tak pohodlný. I když! Simone Perele, Andora - ta je pohodlná, sice ne tolik jak ta z odkazu, ale na „sexy“ podprdu pohodlná je :lol: Ale teda ramínka je třeba upravovat denně, na což jsem líná a tak mi padají :lol: I když ony padají i když jsou utažené, jen ne tak často :lol: Prostě blbá ramena, mám po mamce :roll: :mrgreen:

Tak já jsem si teda ze zvědavosti tu Calvin rozklikla, a připadá mi zrovna, že to nemůže držet nebo být pohodlný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
18.11.23 07:28

Jo já jsem taky na ní koukala a pro mě je moc nízká a má úzká ramínka, takže bych jí taky mít nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.11.23 09:51

Asi budu za blázna. Taky mi padají všechna ramínka u podprdy. Ale myslela jsem, že je to tím, že kupuji jen levné-větnamci, pepco.
Vyřešila jsem to tak, že je ustřihnu a přišiji blíž k zapínání. Tím se dostanou blíž ke středu zad (nevím, jak jinak to popsat) a pak už mi nesjíždí z ramen.
Třeba to někomu pomůže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky