Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hedus je nejspíše tady známá spisovatelka, hypochondrička? V každé diskuzi se objeví… proto
se ptám
@Anonymní píše:
Hedus je nejspíše tady známá spisovatelka, hypochondrička? V každé diskuzi se objeví… protose ptám
Tak sis na otazku odpovedela sama
@Anonymní píše:
ZAJÍMALO by mě co máte proti Heduš? Je toho ti hodně
Co znamená je toho ti hodně?
@Baba já znám jen Heduš Homolkovou
Myslim, ze vysvetleni jsi uz dostala dost, Hedus. Chystas se zalozit dalsi nick, kdyz uz i ten posledni je proflakly?
https://www.emimino.cz/…il/adela802/
@Anonymní píše:
Já toho mám hodně proti zneužívání anonymity tupouny. A že to jsi zrovna teď ty, Heduš, neznamená, že to je osobní ![]()
@Anonymní píše:
A čo je na tejto informácií také citlivé? Jedine, že by si bola Heduš ![]()
Těžko říct. ![]()
Na zdejších veřejných stránkách se zapsala jako slečna, která zřejmě, bohužel trpí hypochondrií.
Většina diskutujících ji má jako objekt svého zájmu, čistě za účelem ke svému pobavení nebo zesměšnění. ![]()
Bohužel, na základě vlastních nevědomostí a nezkušeností s takto psychicky nemocnými lidmi je jejich chování vůči nim naprosto neempatické a neohleduplné. ![]()
@Černá Madonna píše:
Těžko říct.
Na zdejších veřejných stránkách se zapsala jako slečna, která zřejmě, bohužel trpí hypochondrií.
Většina diskutujících ji má jako objekt svého zájmu, čistě za účelem ke svému pobavení nebo zesměšnění.
Bohužel, na základě vlastních nevědomostí a nezkušeností s takto psychicky nemocnými lidmi je jejich chování vůči nim naprosto neempatické a neohleduplné.
Empatie je hezka vec. Ale kdyz ji clovek zneuziva, je to problem. Treba jako tahle Hedus. Rad tu dostala milion a jedinej vysledek je, ze kvuli ni uz se tu nikdo nemuze zeptat na nic ohledne stitne zlazy, unavy, krku, bricha, refluxu, dusnosti atd., protoze za tim hned kazdej vidi Hedus a ten clovek tudiz zadnou pomoc nedostane. Tohle Hedus zpusobila a proto tu na ni lidi reaguji tak, jak reaguji, a dovolim si rict, ze na to maji plne pravo.
Myslela jsem že je to protest proti protestu navrácení se jedné postavy do Ordinace, ale tam je to vlastně Heluš.
@ekira5 píše:
A čo je na tejto informácií také citlivé? Jedine, že by si bola Heduš
To si piš, že je to ona.
@lucad77 píše:
To si piš, že je to ona.
Tak je to veľmi smutné, že sa to musí pýtať. Ja do verejných diskusií veľmi nechodím a heduš už poznám ![]()