Zahlenění 4měsíční holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
28.5.13 14:01

Máme rovnaký problém :,( Syn bude mať 8.6 štyri mesiace a už od února máme rýmu. Najprv nám doktorka tvrdila, že je to zadná rýma, malému som dávala kapky Nasivin, dostali sme aj antibiotika, ktorými sme potrierali nosík a nič. Odsávali sme odsávačkou na vysavač, mal obdobie, keď sme odsávali 20min a dosť. Vysadila som na týždeň mliečne výrobky a zlepšilo sa to. Doktorka nás poslala na URL, tam nič doktorka nevidela, vraj je v poriadku. Ale stále je zahlenený, už síce neodsávame, ale chrčí a v stolici má hleny. Teplotu nemá, nemám pocit, že by ho niečo bolelo, akurát niekedy zakašle, asi jak ho trápia tie hleny. Ja som sama zahlenená, mám pocit, že to má syn rovnaké, nemá to v nosíku, ale skor mám pocit, že v krku. Apelujem na doktorku čo s tým, tak synovi zajtra odoberú krv na testy či nie je alergický na mlieko a postrašila ma trochu aj testom na cystickú fibrózu :,( Dúfam, že to ale nebude CF. Som z toho teraz dosť nervózna. Priberal krásne, váži 6,61kg a hlavne sa už teraz robí aj screening na CF a to by sa nám ozvali, keby boli zlé výsledky. Síce nie sú 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dalajlma
28.5.13 21:14

Me taky doktorka strasila potnim testem na CF, ale pak nas tam neposlala kvuli tomu, ze ji to delali v porodnici..me se ani nezda, ze by to mela, pot slany nema..jsem zvedava, jestli vam z krve neco zjisti, pry nejsou vysledky u takhle malych deti prukazne, muzou byt falesne pozitivni nebo naopak negativni..dej schvlane vedet, ja uz jsem bezradna…hlavne moje doktorka porad rika, co na ni vidim, ze je zdrava jako ripa, ze je holt jen trochu zahlenena a ze se to pocasim zlepsi..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA