Zahlenění, dlouhodobě

Anonymní
29.4.23 08:16

Zahleneni, dlouhodobě

Dobře ráno, chtěla bych se zeptat, je možné aby mě psychika mohla zahlenit? Už to trvá asi 3 měsíce a hleny mám stále… jakoby od zadni rýmy a krk zahleneny nechápu to… měla jsem sice chřipku ale aby to trvalo takhle dlouho? Přiznávám že jsem v silném emocnim stresu kdy se mi nechce ani vstát z postele a něco dělat, jen bych brečela a koupila jednu za druhou… což mě taky trápí, nemáte zkušenosti co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
29.4.23 08:27
Máš deprese. Medikace, psychoterapie. Ano, tento stav nabourává imunitní systém. Je to dokázané. Můžeš mít chronický zánět nosohltanu, dutin. Častý pláč a tím zvlhčení tento stav podporuje.
Jdi na ORL. Řeš oba problémy současně.
Držím pěsti :kytka:
@Anonymní píše:
Dobře ráno, chtěla bych se zeptat, je možné aby mě psychika mohla zahlenit? Už to trvá asi 3 měsíce a hleny mám stále… jakoby od zadni rýmy a krk zahleneny nechápu to… měla jsem sice chřipku ale aby to trvalo takhle dlouho? Přiznávám že jsem v silném emocnim stresu kdy se mi nechce ani vstát z postele a něco dělat, jen bych brečela a koupila jednu za druhou… což mě taky trápí, nemáte zkušenosti co s tím?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.23 08:35

@1Pears1 já byla v pondělí, prý tam nic nevidí, vše cítím na pravé straně krku

• Citovat
  • Upravit
65096
29.4.23 09:24
@1Pears1 píše:
Máš deprese. Medikace, psychoterapie. Ano, tento stav nabourává imunitní systém. Je to dokázané. Můžeš mít chronický zánět nosohltanu, dutin. Častý pláč a tím zvlhčení tento stav podporuje.
Jdi na ORL. Řeš oba problémy současně.
Držím pěsti :kytka:

vždyt je to zase Heduš nebo ta slečna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.4.23 09:48

Heduš, Heduš, dneska anonymně? Ne jako Adelka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.4.23 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
29.4.23 09:53
@Moringa píše:
Heduš, Heduš, dneska anonymně? Ne jako Adelka? :lol:

já si nikdy nemůžu vzpomenout, které příznaky má Heduš a které slečna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.4.23 09:54
@vokishka píše:
já si nikdy nemůžu vzpomenout, které příznaky má Heduš a které slečna :mrgreen:

Slečně brnej nohy.
Heduš ma reflux a dusnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
29.4.23 10:00

Nezakládej prosím další diskuze zase ti to zamknou a nebudeš se moci vypovídat s ostatními. Piš to do jednoho vlákna.

Mimochodem zahlenění mám taky i tu zadní rýmu a ucpaný nos. Trpim na to od mimina. Začalo to po viróze a drží se mě to dlouho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41980
29.4.23 10:04
@vokishka píše:
já si nikdy nemůžu vzpomenout, které příznaky má Heduš a které slečna :mrgreen:

Slečna má teď „patenchie“ a leukémii, Heduš reflux, astma a něco v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.4.23 10:16

@Alinois jo, ale to lechta v krku právě musím kaslat bojím se tě to je astma taky mám i pocit suchá v krku právě všichni že to je psychika, já si myslím opak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.4.23 10:19

@Alinois a ucpaný nos nemám, spíš je to jako když se ti dostane voda do nosu, nevím jak popsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
29.4.23 10:19
@Adelka375 píše:
@Alinois jo, ale to lechta v krku právě musím kaslat bojím se tě to je astma taky mám i pocit suchá v krku právě všichni že to je psychika, já si myslím opak

Astma mám už cca 45 let. Hleny ani lochtání v krku z něj nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.4.23 10:20

@Havlova děkuji, vy mě vždy uklidnite :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
29.4.23 10:27
@Anonymní píše:

Wtf? :zed: Hedus je ti kulovy. :mrgreen: Tvoje problemy bych chtela mit. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí