Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobře ráno, chtěla bych se zeptat, je možné aby mě psychika mohla zahlenit? Už to trvá asi 3 měsíce a hleny mám stále… jakoby od zadni rýmy a krk zahleneny nechápu to… měla jsem sice chřipku ale aby to trvalo takhle dlouho? Přiznávám že jsem v silném emocnim stresu kdy se mi nechce ani vstát z postele a něco dělat, jen bych brečela a koupila jednu za druhou… což mě taky trápí, nemáte zkušenosti co s tím?
@1Pears1 já byla v pondělí, prý tam nic nevidí, vše cítím na pravé straně krku
@1Pears1 píše:
Máš deprese. Medikace, psychoterapie. Ano, tento stav nabourává imunitní systém. Je to dokázané. Můžeš mít chronický zánět nosohltanu, dutin. Častý pláč a tím zvlhčení tento stav podporuje.
Jdi na ORL. Řeš oba problémy současně.
Držím pěsti
vždyt je to zase Heduš nebo ta slečna
@Moringa píše:
Heduš, Heduš, dneska anonymně? Ne jako Adelka?
já si nikdy nemůžu vzpomenout, které příznaky má Heduš a které slečna ![]()
@vokishka píše:
já si nikdy nemůžu vzpomenout, které příznaky má Heduš a které slečna
Slečně brnej nohy.
Heduš ma reflux a dusnost.
Nezakládej prosím další diskuze zase ti to zamknou a nebudeš se moci vypovídat s ostatními. Piš to do jednoho vlákna.
Mimochodem zahlenění mám taky i tu zadní rýmu a ucpaný nos. Trpim na to od mimina. Začalo to po viróze a drží se mě to dlouho ![]()
@vokishka píše:
já si nikdy nemůžu vzpomenout, které příznaky má Heduš a které slečna
Slečna má teď „patenchie“ a leukémii, Heduš reflux, astma a něco v krku.
@Alinois jo, ale to lechta v krku právě musím kaslat bojím se tě to je astma taky mám i pocit suchá v krku právě všichni že to je psychika, já si myslím opak
@Alinois a ucpaný nos nemám, spíš je to jako když se ti dostane voda do nosu, nevím jak popsat
@Adelka375 píše:
@Alinois jo, ale to lechta v krku právě musím kaslat bojím se tě to je astma taky mám i pocit suchá v krku právě všichni že to je psychika, já si myslím opak
Astma mám už cca 45 let. Hleny ani lochtání v krku z něj nemám.
@Anonymní píše:
Dobře ráno, chtěla bych se zeptat, je možné aby mě psychika mohla zahlenit? Už to trvá asi 3 měsíce a hleny mám stále… jakoby od zadni rýmy a krk zahleneny nechápu to… měla jsem sice chřipku ale aby to trvalo takhle dlouho? Přiznávám že jsem v silném emocnim stresu kdy se mi nechce ani vstát z postele a něco dělat, jen bych brečela a koupila jednu za druhou… což mě taky trápí, nemáte zkušenosti co s tím?
Wtf?
Hedus je ti kulovy.
Tvoje problemy bych chtela mit. ![]()