Zahlenění, zadní rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
16.10.11 20:08

zahlenění,zadní rýma

Ahoj,náš malej trpí na zahlenění. Teď zase. Nevím,zda je to zadní rýma,enbo co,ale nějak nekýchá,jen má trochu ucpaný nos,ale odsavačka nic nevezme. Nechce se mi s tím chodit k dr. protože má jen lehce zvýšenou teplotu - 3 den a řekla bych,že ustupuje. Od soboty mu dávám Sinupret,ale zlepšenáí zatím nevídím. Když usne, děsně chrápe . Kdy by měl Sinupret zabrat. Pokud se to nezlepší,k dr půjdu,ale nevím, jak dlouho mám čekat. Pokud budou teploty,tak je to jasné, ale když bude jen zahleněnej…?
Munule na to dostal kapky Pamycon,protože mu to teklo do krku,ale nechci mu to svinstvo pořád kapat do nosu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1764
16.10.11 20:12

Já používám tymiánový krém od Justu, Eucasol je při rýmě taky super od Justu a nejdu ani k doktorce. Z lékárny jsem si pořídila Stérimar a začínám ho používat i jako prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.10.11 20:38

Máme teď to samé. Dávám sinupret už týden no a zatím nějaké extra zlepšení taky není. Sice rýma už není taková hrozná, ani ten kašel, ale pořád mi připadá, že je zhleněný hodně. A tu rýmu bez pamykonu ven nedostanem nikdy :-( To už mám vyzkoušené, vždycky chytne tu hustou, to nechápu, proč :think: Sem ti moc asi nepomohla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.10.11 20:45
regy píše:
Já používám tymiánový krém od Justu, Eucasol je při rýmě taky super od Justu a nejdu ani k doktorce. Z lékárny jsem si pořídila Stérimar a začínám ho používat i jako prevenci.

Můžu se blbě zeptat? Kam jim ten krém mažeš? :-) Na čelo? Just mým ráda a dost o tymián. krému uvažuju, prý je dobrý i na bolení břicha a nevěděla jsem, že i na rýmu, to by nám bodlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.10.11 20:59
Maddlen píše:
regy píše:
Můžu se blbě zeptat? Kam jim ten krém mažeš? :-) Na čelo? Just mým ráda a dost o tymián. krému uvažuju, prý je dobrý i na bolení břicha a nevěděla jsem, že i na rýmu, to by nám bodlo.

Ahoj,dovolím si drze odpovědět za regy :-)
krém se maže na hrudníček,na čelo i kolem spánků,uleví se jim
já když mám rýmu,tak používám olej 31-super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.10.11 21:02

Prominte, že vám skáču do diskuse, ale u nás je rýma taky na denním pořádku a na zadní trpím i já. Jakže se ty krémy jmenují a kde se dají sehnat? v lekarně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.10.11 21:03
oliš píše:
Maddlen píše:
regy píše:
Můžu se blbě zeptat? Kam jim ten krém mažeš? :-) Na čelo? Just mým ráda a dost o tymián. krému uvažuju, prý je dobrý i na bolení břicha a nevěděla jsem, že i na rýmu, to by nám bodlo.
Ahoj,dovolím si drze odpovědět za regy :-)
krém se maže na hrudníček,na čelo i kolem spánků,uleví se jim
já když mám rýmu,tak používám olej 31-super :palec:

Jj, ten olej mám a fakt ho používám na kdeco, je bezvadný. Akorát zajímavé, v těhotenství jsem si ho kapala do koupele když jsem byla nachlazená - střídala jsem to se Zimní koupelí - a pokaždé mě strašně pálila kůže a byla zarudlá, teď už je to zase OK. Moc děkuju za odpověď, hned zítra si ten krém objednám! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.10.11 21:05
kacabus píše:
Prominte, že vám skáču do diskuse, ale u nás je rýma taky na denním pořádku a na zadní trpím i já. Jakže se ty krémy jmenují a kde se dají sehnat? v lekarně?

Just se sežene jen u poradců - něco jako AVON (omlouvám se Justu za připodobnění) :-) - mají ale webové stránky a tam je seznam prodejců, tak si najdi ze svého okolí. http://www.justnahrin.cz/produkty

Ten krém se jmenuje prostě Tymiánový krém. :-) Pak je ještě Eucasol, to je sprej - má takovou krásnou mentolovou vůni, je fajn ho trochu nastříkat do místnosti nebo na polštář před spaním.

Příspěvek upraven 16.10.11 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.10.11 21:06

Děkuji, jdu se na to mrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
16.10.11 21:19

Holky produkty v žádné lékarně nebo obchodě nekoupíte, pouze od poradců firmy Just, což jsem třeba já. Kdyžtak napište soukromou zprávu a mohu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
16.10.11 22:12

My jsme si teĎ taky užívali zahlenění. Obě děti trpí na zadní rýmu a řekla bych, že nám hodně pomohl domácí tymiánový sirup. A taky jsem nakupovala u Justa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.10.11 13:44

ještě co vím,tak některé prodejny s bio produkty mají výrobky Just,ale já mám tetu prodejcem Justu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.11 20:58

zadní rýma

Taky jsme měli rýmu a teplotu. chrčel při kojení, v noci chrápal, měl zacpaný nos. Kapala jsem často mateřské mléko (kapátkem) a po 14 dnech se rýma vyléčila. Hleny šly samy při každém pšiknutí ven. Nebylo potom třeba odsávačky, která je dětem tak nepříjemná a hlavně jsem si připadala jako tyran.A hlavně naše mámy přece taky žádné odsávačky neměly a přežili jsme nebo ne? Souhlasím s názorem, že odsávačku jen v nejnutnějších případech, časté použití dráždí sliznice.Posílám odkaz na článek o použití odsávaček http://www.babyonline.cz/…ti/ryma.html
Podávala jsem také homeopatikum Sambucus nigra 3× denně podle J. Hofhanzlové (kniha: Miminko, nebo doporučuji její stránky: www.calendula.cz, kde najdete homeopatika na dětské nemoci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.3.13 06:18

Ahojky všem. Moje malá má ted asi dva týdny zadní rýmu, a je hrozně zahlenena. Dr jí dala sirup Endromed na deset dní. Výsledek nikde. Do nosu kapeme Pamycon. Děti mám alegiky tak se úplně desím aby neměla třeba astma :( Jak dlouho trvá u vas než se odhlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.4.13 21:51

Chodila jsem ted v zimě se synem po různých ORL lékařích a všichni se shodli na tom, že součástí nosní hygieny by mělo být zvlhčování sliznice. Ráno a večer stříknout kapky na bázi mořské vody, jen tak preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí