Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím poradíte mi. Synovi začala v pátek vodnatá rýma a pšíkal. Bez teplot. V sobotu to samé. K večeru už to přeslo a začal huhňat. Nekašle, v noci spí krásně. Dýchá nosem a huhňá. Stříkáme Sterimarem. Občas i něco odsajeme, ale spíš jen trochu vody nebo jen bílý hlen. Je to huhňání známka toho, že má zadní rýmu? Nebo nemusí být? Mám začít stříkat třeba Nasivin? Díky
@Mata132 tak unas se z huhnani vyklubal zánět průdušek
kapky dej a uvidis, jestli to pomůže
@Mata132 u nas nedavno uplne podobne. vodnata ryma bez teplot, huhnani a další den kasel a zanet prudusek
byla to rychlovka. byt tebou asi bych rovou zasla za mudr., at si malého poslechne.
@peta81 jak píšes u nás večer v pohodě a v noci trochu kašel a rano už sipala a byla celá zahlenena ![]()
@peta81 Zas tak malý není. Jsou mu už 3 roky. A moc na kašle netrpí. Jen jsem chtěla vědět jestli může to huhňání znamenat, že má zadní rýmu nebo ne. Kolikrát ho rýma přešla po 3-4 dnech i bez kašle.
Zdravim
holky chci se zeptat ..máte některá zkušenost se zvracením zahleneneho dítka ? Holka ( 5 let ) už je pár dní nachrmlana , včera už skoro ztratila hlas ale teplotu nema nic…nad ránem přišla že se pozvracela , prý začla kašlat a pak zvracet…pak ještě jednou s námi ..rozkaslala se a trochu se poblila a v tom husté hleny … Od té doby nic…nemá teda chuť k jídlu ale nemá ani průjem ani nezvracela…mě napadla strevni viróza v první chvíli ale to by asi blila více ne ?
myslíte že to může být těmi hleny ? Stalo se jí to prvně…kašel ji natahoval víckrát ale až dnes se pozvracela…díky
@Megane 123 Ano,dcera 6 let,kdyz je silne zahlenena,rozkasle se a vyzvraci hleny. Byva to vecer nebo v noci.