Zahlenění, zadní rýma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
2.3.14 20:59

Zadní rýma nebo ne?

Ahoj, prosím poradíte mi. Synovi začala v pátek vodnatá rýma a pšíkal. Bez teplot. V sobotu to samé. K večeru už to přeslo a začal huhňat. Nekašle, v noci spí krásně. Dýchá nosem a huhňá. Stříkáme Sterimarem. Občas i něco odsajeme, ale spíš jen trochu vody nebo jen bílý hlen. Je to huhňání známka toho, že má zadní rýmu? Nebo nemusí být? Mám začít stříkat třeba Nasivin? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
2.3.14 21:06

@Mata132 tak unas se z huhnani vyklubal zánět průdušek :nevim: kapky dej a uvidis, jestli to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
2.3.14 21:13

@Mata132 u nas nedavno uplne podobne. vodnata ryma bez teplot, huhnani a další den kasel a zanet prudusek :nevim: byla to rychlovka. byt tebou asi bych rovou zasla za mudr., at si malého poslechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
2.3.14 21:15

@peta81 jak píšes u nás večer v pohodě a v noci trochu kašel a rano už sipala a byla celá zahlenena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
2.3.14 21:15

@peta81 Zas tak malý není. Jsou mu už 3 roky. A moc na kašle netrpí. Jen jsem chtěla vědět jestli může to huhňání znamenat, že má zadní rýmu nebo ne. Kolikrát ho rýma přešla po 3-4 dnech i bez kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.6.18 18:56

Zdravim :kytka: holky chci se zeptat ..máte některá zkušenost se zvracením zahleneneho dítka ? Holka ( 5 let ) už je pár dní nachrmlana , včera už skoro ztratila hlas ale teplotu nema nic…nad ránem přišla že se pozvracela , prý začla kašlat a pak zvracet…pak ještě jednou s námi ..rozkaslala se a trochu se poblila a v tom husté hleny … Od té doby nic…nemá teda chuť k jídlu ale nemá ani průjem ani nezvracela…mě napadla strevni viróza v první chvíli ale to by asi blila více ne ? :think: myslíte že to může být těmi hleny ? Stalo se jí to prvně…kašel ji natahoval víckrát ale až dnes se pozvracela…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
30.6.18 19:22

@Megane 123 mam zkusenost u mladsi, z hlenu zvracet muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 20:00

@Megane 123 Ano,dcera 6 let,kdyz je silne zahlenena,rozkasle se a vyzvraci hleny. Byva to vecer nebo v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí