Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic jsem nepoznala, trvá to asi týden než si to sedne
ale někde jsem četla že příznak muže být výtok
Já jsem kolem 7 DPO špinila vždy a měla silné jakoby menstruační bolesti.
@Anonymní píše:
@jessikka jako po kazde ovulaci???
ne, jen při zahnízdění vajíčka ![]()
@jessikka a co muze byt to, ze 7. Den ano, pak dva dny nic a dnes opet spineni???
Mně se projevilo hnízdění tak, že mě občas dost píchlo v podbříšku.
Ha, konečně nějaká skoro aktuální diskuze ![]()
Holky, za jak dlouho vám po tom špinění vyšel test pozitivivně nebo eventuálně rozjela MS? A to špinění, jak to vypadalo? Já mám za sebou jen jednorázově růžovo na papíře, víc nic. Vůbec nevím, co od toho mám čekat. Bylo to už před 5 dny.
Díky moc za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Ha, konečně nějaká skoro aktuální diskuze
Holky, za jak dlouho vám po tom špinění vyšel test pozitivivně nebo eventuálně rozjela MS? A to špinění, jak to vypadalo? Já mám za sebou jen jednorázově růžovo na papíře, víc nic. Vůbec nevím, co od toho mám čekat. Bylo to už před 5 dny.
Díky moc za odpovědi
Ahoj já šestý den po Ovulaci našla na kalhotkách trochu hnědé krve, spíš jako by to byla taková divná kulička. A 11DPO jsme si dělala test a byl zcela jasně pozitivní. Tak ti přeju, aby ti to taky vyšlo ![]()
Tak test je negativní, takže nevím. O pravidelnosti cyklu se mluvit taky moc nedá, jsem necelý rok od porodu a měla jsem ji zatím třikrát, očekávám čtvrtou. Nemůžu mluvit o nějakém zpoždění, zatím jsem se vešla do 30 dní, což je dneska. Ale myslím, že kdyby to mělo být těhotenství, tak už by to na testu mělo být vidět, ne?
Ani omylem, my jsme ještě další dítě v plánu neměli
Používáme spermicidní čípky a tohle mě prostě trochu vystrašilo. Jak tady o tom čtu skoro po každém kliku, tak jsem si to nějak spojila s tím hnízděním.
Ahoj holky,
Jake jste mely priznaky zahnizdeni? Je mozne, ze se objevi lehke zakrvaceni 7. DPO a pak opet 9. DPO? Jdem z toho zmatena, ale mozna se mi dnes uz rozjizdi ms :-/