Snažilky duben-květen 2014

19.4.14 14:21

Snažilky květen - červen :-*

Ahoj snažilky :-) Založila jsme nové téma snažilky duben - květen 2014 :-) S manželem se pokoušíme o miminko déle.. Tet to padá na přelom Duben - Květen :- snaženíčko, ovul testíky a těhu tetsíky, dušíky :-) :mavam:

Příspěvek upraven 08.05.14 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
735
22.4.14 09:28

My se taky snažíme, čtvrtý měsíc :) Snad už to vyjde, začala jsem brát Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 09:38

@Jindrova25 copa to je? my stále též nic tak snad květen lásky čas :D zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
22.4.14 09:42

Ty neznáš Gynex? To je teď hit :lol: Je to čistě bylinný, koukni na net, to bude přesnější než můj výklad. Moje 2 kamarádky při jeho užívání otěhotněly, takže pro mě to byl dostatečný impuls. Navíc mám od ledna nepravidelnou MS, a tohle má pomoct k jejímu srovnání, tak doufám, že pomůže. Beru první měsíc. Napoprvé jsem otěhotněla hned první měsíc po prášcích, tak jsem byla přesvědčená, že to napodruhé půjde stejně a ono nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 09:44

Aháá kouknu tedy.. páč kdyby to opravdu nešlo dlooooho tak posledni možnost jsou léky a to neci :-( takže raději přirodní hned kouknu :-) ja teda pravidelně 28 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.4.14 09:47

Ahoooj, tak my se snažíme od března… teď jsem 6.DPO, ale zatím se nijak těhotně necítím, mám blbej pocit, že ani na podruhý to nevyjde, ale uvidím tak za týden jestli přijde ms a na testování… kdyžtak budu květnová snažilka… :)Taky mrknu na ten gynex… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 09:50

Vendi :-) to je ještě brzy :-) mě to březen nevyšlo a ani duben :-( opět takže kouknu na gynex dnes posledni den MS mám tek třeba ten květen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.4.14 09:52

@Slunicko.Chlad já vím, že je brzy, ale někdo tu píše, že příznaky pozná téměř hned a říkám, vůbec necítím na sobě žádný změny… :nevim: tobě držím palce na ten květen… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 09:58

Ja když sem čekama maliho (2 roky tet ) tak sme na to přišla až ve 12 tt a nic sem necitila vubec :-) taky držím palce! kolikaty máš DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.4.14 10:12

@Slunicko.Chlad tak uvidím no… ;) díky.. :) teď mám 19 DC, ms by měla dorazit kolem 30.4., tak jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 10:14

@Vendi262 tak třeba mrška nepřijde! :-) my se taky snažime furt dokola :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735

To já bohužel ne, celý loňský rok pohoda a od chvíle, co se pokoušíme o mimi, to mám nepravidelně a hodně pozdě. O tom Gynexu si přečti, má to spoustu účinků. Nedělám reklamu :) Sama ho beru krátce, takže o osobní zkušenosti mluvit zatím nemohu. A kolik tti je? A vy máte taky už 1 dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 10:16

@Jindrova25 ano máme 2 letého chlapečka, ktery byl hnedka :-) ale nebylo to planované ale jsme moc radi že ho máme andilka :) je mě 28 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.4.14 10:16

@Slunicko.Chlad nooo tak nemusela by… :lol: jak dlouho se už snažíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí