Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky,
mám dilema
právě jsem zjistila že špiním a to mám ms dostat až 27.4.. s přítelem se nijak nechráníme, nevadil by nám další prcek. spíme spolu defakto pořád jen 15.4 se mu povedlo udělat se do mě. ovulaci nevím jak mám ale podle kalendáře tady na womenzone by mi měla 15.4 končit.
Myslíte že bych mohla být v tom?
Děkuji
Ano, můžeš být v tom, když se nachráníte. Počkej, zda dorazí/nedorazí měsíčky a testuj
Víc ti tu asi nikdo nic neporadí, byly by to beztak jenom spekulace ![]()
@baflinkaa
A to máš pocit, že po 3 dnech by se už ukázalo čímkoliv těhotenství? To by si leda musela otěhotnět už tak před týdnem, aby se mohlo jednat o nidační krvácení.
Myslím, že bys měla vydržet do menstruace. A těch 5 dní co se ti na serveru ukazují zeleně, neznamená, že končí ovulace, ale jsou to jen předpokládané dny, kdy je možné otěhotnět. Ovulace trvá jen chvíli.
@anairda nemyslím tím po 3 dnech ale psala jsem že se nechráníme. vím že ovulace trvá jen jeden den, napsala jsem to blbě
Na uhnízďovací krvácení mi to přijde brzo. nic bych z toho nevyvozovala
@baflinkaa
A na co se chceš teda zeptat, já to nechápu? Na to jestli můžeš být těhotná pokud se nechráníte??
Píšeš, že " jen 15.4 se mu povedlo udělat se do mě" od té doby jsou to 3 dny, pokud se ptáš, jestli kvůli tomu krvácíš, tak podle mě určitě ne.
Možná máš dnes opravdu tu ovulaci.
Já špinila týden po oplodneni, ovulaci jsem měla pokaždé jinak jelikož každý cyklus byl jiný takže težko říct
test to jistí
ale asi ne hned ![]()
Dobrý den, chci se zeptat jestli nemohu být těhotná. 4 měsíce se snažíme s přítelem o druhé miminko.Ale menstruace nepřišla dostala jsem tedy injekci na vyvolání před 10 dnima a menstruace nepřišla. Mám jen dva dny slabé špinění a bolest v podbřišku a jsem hodně unavená.Mohu se zeptat jestli je možné že jsem těhotná ?děkuji za odpověď.
To