Antibiotika a plánované těhotenství

118
17.4.14 14:46

Antibiotika a planovane tehotenstvi

Ahoj holky! :-) S manželem jsme si tak půl roku zpět naplanovali snažení o miminko na duben.. všechno hraje jak má 15.4. 1den nového cyklu takže kolem 1.5. vychazí ovulačka. Jenže včera mě škrábalo v krku, dnes ještě víc tak jsem utíkala abych nemoc chytla na začátku. A dostala jsem antibiotika na pět dní tedy do pondělí…můžem se i tak snažit?? Nebo budoucí miminko takovouhle úvahou zbytečně ohrožuju?? Dr. se o tom se mnou moc nechtěl bavit a sestra jen řekla, že to prostě odložíme a je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85356
17.4.14 14:49

@PetraLili ja to takhle odlozila v zari na rijen, kvuli lekum. Rozhodnout si to musis sama. Plod by se stejne eventuelne poskozeny neuchytil… Nekdo se s ATB normalne snazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.4.14 14:56

@blumen No ja nevím… chce se mi to zkus ale mám samozřejmě obavy..:-( No zase nejsou na dlouho minimalně10dní bych byla „čistá“ + než se vajíčko usadí další týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
17.4.14 14:59

@PetraLili ja si spis myslim, ze pokud ses nemocna, tak stejne neotehotnis :nevim: jesli je v dobe ovulace nebudes brat, tak to zkuste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
17.4.14 15:02

@PetraLili Plno holek otěhotnělo přes antibiotika která znehodnotila HA a miminka jsou ok. Moje kamarádka přesně takhle otěhotněla. Já bych se nebála. Já třeba otěhotněla, když jsem měla rozjíždějící mykozu, měla jsem zavádějící prášek a tak jsme to jednou zkusily, ale bylo to nepříjemné, ten prášek dřel, tak jsem si řekla "no super a měsíc v háji "no a ono se zadařilo a podle testu je zatím vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.4.14 15:03

No uvidime..:-) Chtěla jsem pěkně navázat porodem na konec mateřské a asi nic…:-D :-D Takové věci prostě úplně naplánovat nejdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.4.14 15:07

@offi To zní skvěle…:-D (ne to s tím práškem :-D ) No uvidím co mi na to řekne manžel…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
17.4.14 15:16

@PetraLili Já bych teda do toho šla, vždyť je plno případu, kdy žensky braly i ibalgin na začátku těhu třeba po operaci osmiček a miminko je v pořádku a ty je budeš ještě brát dlouho před snažením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí