Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mam takovy problem. Jdu v patek na laparoskopii a vcera odpoledne jsem si udelala test a je tam slabounky duch. Ted nevim co delat, jestli je to jen vadny test nebo ne. V breznu jsme s pritele spolu nespali az pred 10dny a to jsem mela den na to ms po utrogestanu. Takze pochybuju, ze ten duch neco znamena, ale co kdyby jo. Tak ted nevim co delat
@ducki zajdi si zítra na krev jako samoplátce - budeš vědět do odpoledne, zda je tam hcg nebo ne.
@ducki
Na krev jako samoplátce (cca 150 Kč) a výsledky máš snad za 3 hodiny, nevím odkud jsi, ale např. na Praze 5 to dělají v ženských domovech, Kartozský ![]()
Prvně nedělat dítě před plánovaným zákrokem. Pak bych zašla na gyndu a na krev a popřípadě odložila lap. zákrok.
@Natálka26 proč by tp platila, když na gyn to bude mít do druhého dne a zadarmo.
@MarieOVMUC né každý gyn bere na počkání
jinak ale máš pravdu ![]()
Budš absolvovat přeoperační ne? Krev na HCG v rámci předoperačního vezme i obvoďák, tedy doufám.
Mam PCO tak jdu na drilling vajecniku. Krev na predoperacni uz mi brali a Hcg tam nikde napsane nemam.
Cinkla bych do zarizeni, kam na ten zakrok jdes, ze mas podezreni, to hCG ti naberou sami, je to v jejich vlastnim zajmu neoperovat tehotnou.
@ugluk píše:
Cinkla bych do zarizeni, kam na ten zakrok jdes, ze mas podezreni, to hCG ti naberou sami, je to v jejich vlastnim zajmu neoperovat tehotnou.
jo, zvlášť drilling vaječníků.
Ještě, co to bylo za test? Co je to duch? jako sotva viditelná čárka?
Takze staci kdyz to reknu v nemocnici? Nastupuju tam ve ctvrtek a az v patek jdu na operaci. Jen mi vrta hlavou, test muze ukazat ducha tak brzo? A i kdybych byla tehotna tak utrogestan je na podporeni tehu a ne ze bych po nem dostala ms ne? ![]()
@terinka4444 byl to pepino test a ta carka jde videt, ale je uplne slaba
@ducki píše:
@terinka4444 byl to pepino test a ta carka jde videt, ale je uplne slaba
hm, tak zítra je středa, zkus nový test, jiný, a pak zavolej do nemocnice, co dělat. Ano, utrogestan podpoří těhotenství, neublíží. Udělej ještě jeden test, pokud stejný, čárka by měla být malilinko silnější, pokud bude, dej jim hned vědět. Otěhotnění by bylo podivné, ale co už, jsou věci mezi nebem a zemí. I když slabéčárky dělají ty testy často, a těhotenství to není. Přála bych ti, aby bylo.