Co dělat? Slabý duch na testu a v pátek laparoskopie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
15.4.14 17:02

A nedela ji to testy, ze kdyz uschnou tak ta druha carka muze jit trochu videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.4.14 17:04

@terinka4444 dekuji. Spis si myslim, ze to je tim testem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.4.14 17:06

@MarieOVMUC
protože ne každý gynekolog tě okamžitě vezme, krev se bere jenom ráno a nalačno a pokud tam bude mít spoustu objednaných pacientek tak jí bez problému může říct, nemám čas, tak bež jinam. Nehledě na to, že 150 Kč není takových peněz aby je někdo nemohl dát za jakoby,,nadstandard"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.14 17:17

@ducki řekla bych to v nemocnici, že ti slabě vyšel těhotenský test a že jsi měla před 10/12ti dny nechráněný sex a oni ti naberou HcG, výsledek budou vědět do pár hodin. A podle toho se zařídí dál. Utrogestan těhotenství jen podpoří, nijak mu neublíží. Tak hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
15.4.14 17:41

A nemůžeš hodit fotku? Ale jinak bych řekla že budeš těhotná…zkus to hcg jako samoplátce plus třeba hned ráno další test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
15.4.14 17:55

@MarieOVMUC ono se někdy prostě zadaří a přijde to, když to nejméně čekáš, tak jako já ze své nynější velmi čerstvé zkušenosti, před operací štítné žlázy jsem taky zjistila, že jsem těhotná, pořád mě pobolívalo břicho a teta nikde to bylo ještě před předpokládanou menstruací, test pozitivní :zed: a předtím celej rok NIC, chtěla jsem si to nechat, což mi ale neprošlo, takže jsem musela na přerušení, narkóza a celkový zákrok plus moje diagnóza bylo velké riziko, pro malé a pro mě. Operace mě čeká příští týden. Každopádně, co nejdřív to nahlaš, zavolej svému lékaři, nebo do nemocnice kDe tě mají operovat, předpokládám, že zváží diagnózu a operovat se nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.4.14 18:08
@ugluk píše:
Cinkla bych do zarizeni, kam na ten zakrok jdes, ze mas podezreni, to hCG ti naberou sami, je to v jejich vlastnim zajmu neoperovat tehotnou.

Souhlas. Nahlásit přímo tam.

• Citovat
  • Upravit
1064
15.4.14 18:11

@Crystal87 zkousela jsem to fotit, ale na fotce to nejde videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.4.14 18:14

Tak ja si ho zkusim udelat ve ctvrtek rano a pak v nemocnici jim o tom reknu pokud carka zesili. Muj doktor je zitra uz plny a pak uz tam neni do konce tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.4.14 18:20
@terinka4444 píše:
Budš absolvovat přeoperační ne? Krev na HCG v rámci předoperačního vezme i obvoďák, tedy doufám.

možná pozdě ale přece: nevezme, chtěla jsem nabrat při předoperačním protože jsme se asi už rok snažili a já chtěla mít jistotu že nejsem těhotná abych operaci event. odložila a obvoďačka mi řekla že nemůže brát HCG vůbec, že musím na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.4.14 18:22

@martina.se njn, jiný kraj jiný mrav, já se nikdy neobjednavam a jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.4.14 18:25

@Natálka26 můj gyn ma ordinaci od tři hodin odpo, pokaždé, když jsem si přišla potvrdit tehu přes krev, když to ještě nešlo vidět, nebyl problém. Nevím, proč by hcg musel být ráno a nalacno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.4.14 18:28

@MarieOVMUC Že u tvýho gynekologa nebyl problém, neznamená že u jinýho to nebude jinak ;) a máš pravdu u HCG je jedno jestli jsi jedla nebo ne, promiň jsem zdeformovaná z práce, kdy jsme brali krev ráno a nalačno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
15.4.14 18:36
@MarieOVMUC píše:
@Natálka26 můj gyn ma ordinaci od tři hodin odpo, pokaždé, když jsem si přišla potvrdit tehu přes krev, když to ještě nešlo vidět, nebyl problém. Nevím, proč by hcg musel být ráno a nalacno…

Já když šla na potvrzení těhu nikdy mi krev na hcg nebral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
15.4.14 19:10

Jeden z faktoru, ktere mohou ovlivnit tehotensky test ve smyslu falesne pozitivity, je pry syndrom PCO. Takze to muze byt taky duvod „ducha“.Kazdopadne si urcite pro jistotu skoc na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí