Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natálka26 můj gyn ma ordinaci od tři hodin odpo, pokaždé, když jsem si přišla potvrdit tehu přes krev, když to ještě nešlo vidět, nebyl problém. Nevím, proč by hcg musel být ráno a nalacno…
@MarieOVMUC Že u tvýho gynekologa nebyl problém, neznamená že u jinýho to nebude jinak
a máš pravdu u HCG je jedno jestli jsi jedla nebo ne, promiň jsem zdeformovaná z práce, kdy jsme brali krev ráno a nalačno
@MarieOVMUC píše:
@Natálka26 můj gyn ma ordinaci od tři hodin odpo, pokaždé, když jsem si přišla potvrdit tehu přes krev, když to ještě nešlo vidět, nebyl problém. Nevím, proč by hcg musel být ráno a nalacno…
Já když šla na potvrzení těhu nikdy mi krev na hcg nebral
Jeden z faktoru, ktere mohou ovlivnit tehotensky test ve smyslu falesne pozitivity, je pry syndrom PCO. Takze to muze byt taky duvod „ducha“.Kazdopadne si urcite pro jistotu skoc na krev.
Me uz se to parkrat stalo a nic z ducha nebylo, ale pro jistotu si zajdu na tu krev
@MarieOVMUC píše:
@martina.se njn, jiný kraj jiný mrav, já se nikdy neobjednavam a jdu.
asi jak kde. u nás třeba objednat - narychlo tedy akutní případy.. v tomhle případě by to asi prošlo.
![]()
@Crystal87
tady jsme ale mluvili o tom aby mela jistotu, když má jit na operaci. Tak je to jistota oproti papíru. Jinak já si krev brala, protože papíru jsem nevěřila ![]()
Kazdopadne se trochu divim, doted jsem mela dojem, ze takoveto operace se zamerne planuji na zacatek cyklu, kdy je jednak tehotenstvi celkem nepravdepodobne a druhak je to tam celkove prehlednejsi, nebo se mylim?
Aha, ted to znovu ctu, jsem se do toho trosku zamotala, omlouvam se. Takze styk byl jeden pred 10 dny a den po nem dorazila MS, dnes je test pozitivni. No, ono v tomto pripade je opravdu nutna ta jistota 100%, takze holt ta krev, at ji vezme kdokoliv a kdekoliv, ale opravdu bych se obratila v prve rade na tu nemocnici.
Ano presne tak az na to, ze ten test je jen fakt slabounky duch. No zitra si tam zajdu a uvidim, ale spis si myslim, ze to nic nebude
Jasne, taky mi to vzhledem k okolnostem neprijde moc pravdepodobne, ale vyloucene to rozhodne neni, takze i pri nejmensim stinu podezreni - urcite potvrdit nebo vyloucit ![]()
Tak holky další test byl úplně bílý, takže hurá do nemocnice ![]()
Ahoj, jako konkretne s PCO ne, akorat se mi udelala vic jak 10cm cysta na vajecniku(mam cysty porad, ale ne takto velke), tak to byla neplanovana rychla operace, byla jsem pred tydnem v pondeli.co ty? jak jsi dopadla?