Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo zkušenost s AH? Mám za sebou jedno IVF které se nepovedlo, ale mám 3 mrazáčky ve stadiu blastocyty. Chystám se na ket a nevím jestli nepřiplatit za AH. díky
Příspěvek upraven 15.04.14 v 13:04
Poptala bych se v danem CARu, jake s tim maji zkusenosti. Mne bylo u nas receno, ze do AH se vkladaly velike nadeje, ale nakonec zjistili, ze statisticky prinos to ma prakticky nulovy, takze uz to doporucuji jen opravdu oduvodnenym pripadum, kdy to vyznam ma, ale plosne od toho dost zrazuji, ze vyhozene penize.
Já to měl a2×, jednou IVF a jednou KET, ani jedno se nepovedlo.
Já bych AH nedávala, taky mi to přijde zbytečné. Já ho 1× neměla a povedlo se, podruhé jsem ho měla, protože jsem musela(byl součástí balíčku)a povedlo se taky.
Me byl AH doporucen skrz vek, ze u starsich je nejaka ta „blanka“ pevnejsi, tak ze se tomu pomuze
@Anaj37 a kolik ti je? Já na IVF chodím od 38 let, letos se chystám znovu, to mi bude už 41,prošla jsem 3 CARy a tohle mi teda ještě v žádném neřekli
navíc, pokud se prý dělá i ICSI tak AH už není potřeba.
V dobe umelyho mi bylo 36,meli jsme taky Isci…uz si nepamatuju, jestli mi to radili v caru, davala jsem totiz i dotaz do poradny gynekologickb na idnes.cz,takze mozna mi to doporucil tam
Holky, prosím vás co je to ten asistovaný hatching - AH u Ketu? Moc děkuji