Snažení od května 2014

1259
13.4.14 20:08

Snazeni od kvetna 2014

Ahoj holky, zaciname se s pritelem od kvetna opet snazit o miminko, jsem po revizi dva mesice, tak snad to tentokrat vyjde driv jak za pul roku :-) rada bych v tom nebyla sama, prida se nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
13.4.14 20:18

Ahoj, já vám budu zatím jen držet palečky. My začneme asi až v červenci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
13.4.14 20:22

@slavuska1 Ale koukam ze mimica uz jsou :-) ja jeste zadny, porad jsem nad tim premyslela jak dlouho cekat, nez se vyrovnam z tou revizi, ale myslim ze uz neni na co cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.4.14 20:25

@ketiinka mimča ne, už velcí kluci, 4 roky, a 2 a čtvrt :lol: držím palečky, ať to tentokrát vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
13.4.14 20:47

Ahojky, chtěla bych se přidat. V lednu jsem potratila, tak snad by se mohlo zadařit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.14 20:56

Ahoj holky, ja bych se pridala :mavam:
Zaciname se snazit od ted, tak uvidime, kdy se zadari nam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.4.14 20:57

Možná i já :-) Já měla revizi na konci března a zkusíme to už po první MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.14 20:59

@ketiinka Ja naposledy otehotnela treti mesic po revizi, tak ti budu drzet palce, at ti to taky tak vyjde :kytka:

@pepina12 A uz se horlive snazite, nebo se teprve chystate znovu zacit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.14 21:03

Teda, vy jste tu skoro vsechny po revizi.. Ale to se pry tehotni dobre, telo ma „pohnojeno“, tak uvidime, jestli je to pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
13.4.14 21:07

@Klementyna Teprve se začneme snažit, na konci měsíce bych měla dostat MS. Proběhly dvě zatím, chtěla jsem trochu tělo nechat odpočnout. Potratila jsem samovolně ani jsem nemusela na revizi, ale odpočinek jsem potřebovala. Takže by to mohlo klapnout od toho května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
13.4.14 21:08

Jo, a taky máme už doma skoro pětiletou holku a začínám šílet, že je sama…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.14 21:11

@pepina12 Tak to chapu, ja si nedovedu predstavit mit jedinacka, to bych taky asi zesilela.. A snazili jste se predtim jak dlouho?

Ja mam tri deti a chci ctvrte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.14 21:14
@pepina12 píše:
@Klementyna Teprve se začneme snažit, na konci měsíce bych měla dostat MS. Proběhly dvě zatím, chtěla jsem trochu tělo nechat odpočnout. Potratila jsem samovolně ani jsem nemusela na revizi, ale odpočinek jsem potřebovala. Takže by to mohlo klapnout od toho května.

Ja jsem taky da se rict potratila samovolne, kdyz o tom zpetne premyslim, tak si myslim, ze jsem tez nemusela na revizi, ale doktor to bral jako samozrejmost, ze se udela revize, a ja nemela zadne zkusenosti, tak jsem sla, ale dnes uz vim, ze jsem nemusela… no ale to uz je ted jedno, hlavne aby se zadarilo a zadny dalsi potrat uz neprisel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
13.4.14 21:16

@Klementyna U prvorozené dcery jsem otěhotně po 3 měsících a teď když jsem potratila, tak hned druhý měsíc. Tak snad to klapne. Obdivuju tě, čtyři děti, musí to být už záhul, i když dětičky jsou radost. Čím dál víc zjišťuju, že bez nich je ten život stejně nudnej. A nic se tomu nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.14 21:24

@pepina12 To rozhodne! Deti jsou to nejlepsi na svete :palec:
A zas az takovy zahul to neni, ti starsi dva maji ctyri a tri roky a perfektne si spolu vyhraji, a jsou docela hodni. Nejmladsi bude mit za par dni rok, s nim je trochu honicka, ale taky dobry :lol:

No jo, do toho dvanacteho tydne je to vzdycky o strach, kor po potratu (potratech) se clovek boji o to vic… (ja potratila uz dvakrat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí