Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky chci se zeptat na ovulaci, mam v posledni dobe bolest bricha jako pri ms znamena to ze prave v ten okamzik je vhodna doba na sex? Nebo uz je pozde kdyz to boli nebo mame jeste cas, trva to tak tri hodiny? Snazime se o druhe. A trosku me ted zmatlo ze jsem mela tu bolest 11dc a ms po 30 dnech, je to v pohode nebo prilis brzo? Diky.
Co vim, tak ovulacni bolesti jsou vzdy pred ovulaci, ale kazdy je ma jinak dlouho pred. Ja tak dva tri dny pred. Ale cetla jsem v diskuzich, ze nekdo ma boleni i pet sest dni pred ovulaci, nekdo zase primo v den ovulace…
Chce to vysledovat, kdy mas doopravdy ovulaci (testy, bazalni teplota), a pak se podle toho da dobre ridit ![]()
Jj, každý to má jinak. Já zkoušela všechno možné a pořád se nám nedařilo. Nakonec mi gynekoložka řekla, že pokud mám cyklus 35 dní, tak 18. den je ten správný a bylo
Držim palce!
Ahoj, jdu s trošku jiným dotazem je možné že my při ovulaci bolí v podbřišku a jde mi to až dozadu do zad? Jakoby kolem ledvin?
naposledy jsem měla tak silnou ovulaci že jsem nemohla bolesti ani stát a donutilo mě to i brečet
tak jestli to někdo mate někdy podobné? Děkuji moc ![]()
Víte někdo, co vlastně na te ovulaci bolí? A v čem je rozdíl, že nekoho to bolí a nekoho ne? Třeba já nebýt testů tak nevím, že ovuluju.
Myslím, že to je hodně individuální. Sledujte i jiné příznaky a pokud byste zvládla měřit bazální teploty, bylo by to asi nejvíce vypovídající (kromě ovutestů). Držím palce, ať se brzy zadaří! ![]()
@Wavae moc děkuji že mi přejete mimi ❤️️👏 ale tedko neplanuji další miminko jen jsem chtěla vědět jestli je to normální při ovulaci tyhle bolesti 😊 😊
@Sarka334 urcite je to normalni, neboj
ja taky vzdycky mivala bolesti, parkrat fakt velky, pichani v podbrisku, dokonce obcas i ovulacni krvaceni..
@latulipe
mě spíš přišlo divný že mě to bolí až v zádech 🤷♀️
@Sarka334 píše:
@latulipemě spíš přišlo divný že mě to bolí až v zádech 🤷♀️
A byla to ovulace? Mě od včera bolí podbřišek, dnes ráno už fest, pravá strana, během dne se to přesunulo na levou a teď to střílí přes bok až do zad. Jsem 13DC, což se mi zdálo brzo, ale udělala jsem ovu test a obě čárky skoro stejně silné. Bolí mě to jako prase, nejvíce teď až v těch zádech, takové silné křečovité bolesti (přesně jakoby kolem ledvin).. a to jsem si myslela, že jsem na ovu bolesti zvyklá, vždy mám pocit, že mi prasknou vaječníky, ale vždy byla bolest jen v břiše právě..
@Kolarkaa Ano byla to ovulace, měla jsem při ní šílené bolesti ![]()