Falešné snažení

6100
15.4.14 15:23

Falešné snažení

Zkouším založit téma, jesti to má někdo podobně jako já :-) V poslední době bych už ráda měla mimino. Nepřipadám si ale dost připravená, přitom věk i partnera bych měla a na zázemí už se pracuje :) Partnerovi je to jedno, ten měl podmínku, že si sežene lepší práci a tu už má. Tak že teď je na mě kdy začnu opravdu chtít. Jenže já místo toho dělám to, že ho nechám se do mě udělat, jen když sem si jistá, že nemám ovulaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A pak doufám, že i přesto by se to povedlo. A když tu ovulaci mám, tak mu řeknu ať si dává pozor, že chci jet ještě na dovolenou bez mimina atd.. Zajímalo by mě jestli to měl někdo podobně, a jestli si nakonec řekl: „Ano teď jsem konečně připravená“. Nebo si prostě budu připadat furt nepřipravená dokud se to nestane omylem. Podotýkám, že kybych otěhotněla byla bych moc ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.4.14 15:24

@Boudová když jsem dítě chtěla, tak jsem se prostě nechránila a hotovo. Počítat, kdy mám ovulaci atd, to mi ani nenapadlo.. a prostě jelo se naostro, až se povede, bude to fajn.. ale jako když se na to ještě necítíš, tak to praktikuj, jak je libo ;)

Příspěvek upraven 15.04.14 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.4.14 15:25

Pak tě nechápu… je to ujetý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:25

Já jí nepočítám, já to poznám že jí mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.4.14 15:26

Falešné snažení? 8o
A ten příspěvek je ještě lepší.. Jako po přečtení jsem si řekla co to jako je? :lol: :lol: A zůstala jsem v křeči. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:26
Já vím že je to ujetý, proto se ptám jestli je taky někdo tak ujetej :D
@Lejaa píše:
Pak tě nechápu… je to ujetý :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:27

No jo tak venku je hnusně, tak tu smrdim, tak mě napadlo se na to zeptat. Jsou tu i horší témata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
@Boudová píše:
Já vím že je to ujetý, proto se ptám jestli je taky někdo tak ujetej :D

Spíš divnej, nevíš co chceš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951

Svým způsobem na to žena asi nemůže být úplně připravená nikdy :D Tak prostě neřeš ten cyklus a nechte tomu volný průběh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.4.14 15:29

No správný čas není nikdy, vždy se může něco posrat. Takže vynech ty příkazy kam se má udělat a nech tomu volný průběh. I tak se může stát, že budeš docela dlouhou dobu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:30
Jde o to že jsem až přehnaně zodpovědná a potřebuju mít vše nalajnovaný. A nevím jestli je nejlepší doba. Ale pak mě chytnou takový pudy, že se to nedá vydržet. Jenže za týden třeba přejdou, tak si říkám že asi nejsem připravená. Vím že to moc řeším. Ale dospěli jste vůbec do chvíle kdyste si řekli ano teď jsem 100% připravená.
@Baby86 píše:
Svým způsobem na to žena asi nemůže být úplně připravená nikdy :D Tak prostě neřeš ten cyklus a nechte tomu volný průběh ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:30
:-D příkazy kam se má udělat :D
@Sibyla0 píše:
No správný čas není nikdy, vždy se může něco posrat. Takže vynech ty příkazy kam se má udělat a nech tomu volný průběh. I tak se může stát, že budeš docela dlouhou dobu čekat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.4.14 15:32

@Boudová já jsem v tomhle trošku pověrčivá nebo jak to napsat.. Prostě kdo plánuje, může taky přeplánovat. Chápeš? Pak to třeba nepůjde vůbec nebo on už nebude chtít čekat atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:33

Já si to právě říkám taky, že budu furt plánovat až přeplánuju, sestřenka třeba nejdřív furt čekala, čekala a pak narovinu přiznala, že potom co třičtvrtě roku to nešlo, měla takovej strach, že už by příště nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.4.14 15:34

@Boudová Buď chceš nebo ne :nevim: Já jsem nad tím nepřemýšlela až tak, že bych si musela být na 100% jistá. No a naplánovat si můžeš v životě leccos, ale nikdy si nemůžeš být přece jistá, že to tak bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí