Falešné snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17595
15.4.14 17:13

Já to tak měla, ve 26 jsem si nepřipadala zralá, ve 28 ano.
Tak proč si nevytvořit pěkné zázemí, vydělat a užít si ještě nějakou bezdětnou dovolenou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.4.14 17:15

@Boudová me je cersve 29 a priteli 35,snazime se patym rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:16
To jsem ráda, že to píšeš. Možná opravdu nejsem připravená, proto furt tak váhám. No dáme v létě dovču :-) Ještě pár hlasitých souloží, když zatím nemáme koho budit. A pak už nás věk donutí. Děkuji, děkuji, ale i těm které měli opačný názor :kytka:
@terulína píše:
Já to tak měla, ve 26 jsem si nepřipadala zralá, ve 28 ano.
Tak proč si nevytvořit pěkné zázemí, vydělat a užít si ještě nějakou bezdětnou dovolenou? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
15.4.14 17:18

@Boudová tak hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:18
No tak to bohužel věkem nebude :,( Nevím co ti mám napsat. Chápu, že když pak čteš, že někdo chodí na interupce a je těhotnej, jak se o něj otře chlap. Mrzí tě to. Ale ono se určitě zadaří :hug:
@1985bara píše:
@Boudová me je cersve 29 a priteli 35,snazime se patym rokem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.4.14 17:26

@Boudová tak to vis ze me to zamrzi nekdy, ale potraty nas docela zocelily, ale diskuze jako je tato taky k necemu vede, mozna si nekdo uvedomi ze nekdy kdyz se rozmysli tak uz je pozde, ale ja nechci nikoho poucovat, byli jsme spolu rok, kdyz jsme se rozhodli byt rodici a dva roky se prirodne nezadarilo a kdyz se zadarilo, tak bohuzel nedopadlo a na druhe jsme cekali dalsi rok a to nedopadlo hned na zacatku a v unoru IVF melo negativni vysledek, pristi mesic jdeme znovu do boje, vsechno kvete, tak doufame a jsme pevne presvedceni ze pokveteme taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:30

To víš, že pokvete. Hele moje kamarádka ty se snazili asi 2 roky a nic, tak šla na umělý protože přirozeně řekli, že to nepůjde. Umělý vyšlo hned na poprvé bohužel ale potratila, nevím přesně kdy. Museli čekat nějakou dobu na další umělé. Mezitím ona ale otěhotněla přirozeně, doktoři skoro nevěřili :-) A dneska jak jí malá doma furt řve mi říká: " Ty hele ještě počkej, fakt to neni prdel"!! Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:33

Jinak je mi jasné, že mi tahle diskuze nic nedá, ale venku hnusně, psy spí, přítel v práci. Kamarádky už děti maj, tak že na tyhle kraviny se mnou řešit nemají čas. Tak to píšu sem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
15.4.14 17:40

Já se sice necítila zralá nikdy, můžu být ráda, že se mě nikdo ani neptal a vyřešilo se to bez rozhodování :-)
Ale na druhou stranu věty „ještě počkej, není to prdel“ nechápu. Asi je malý pohodář, nebo já, ale tolik volného času jako na mateřské a rodičáku jsem nikdy neměla. A výletů a dovolených a aktivit, bez vypisování přiblblé dovolenky v práci…i ty večírky se tam vejdou, když je partner normální a pohlídá, případně někdo z rodiny a jdeme spolu. Teď jsme dali prcka na noc k babi, šli do kina a do šantánu a ráno už mě přítel otravoval, že pro něj jedem. Na takový dva dřívější zhýralce je to vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:44
No ono ne každý dítě jehodný, to kamarádky pořád řve. :lol: Ale tak samozřejmě mám i kamarádky co mi říkaj, ať už jdu taky na mateřskou, protože by chtěly se mnou drandit kočárem atd… Jinak doufám, že si mateřškou budu užívat podobně jako ty.
@Anjes píše:
Já se sice necítila zralá nikdy, můžu být ráda, že se mě nikdo ani neptal a vyřešilo se to bez rozhodování :-)
Ale na druhou stranu věty „ještě počkej, není to prdel“ nechápu. Asi je malý pohodář, nebo já, ale tolik volného času jako na mateřské a rodičáku jsem nikdy neměla. A výletů a dovolených a aktivit, bez vypisování přiblblé dovolenky v práci…i ty večírky se tam vejdou, když je partner normální a pohlídá, případně někdo z rodiny a jdeme spolu. Teď jsme dali prcka na noc k babi, šli do kina a do šantánu a ráno už mě přítel otravoval, že pro něj jedem. Na takový dva dřívější zhýralce je to vtipný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
15.4.14 18:23
@Ambriel píše:
No na jejího manžela to podvod je, co až mu dojde, že mají možná nějaký problém a bude požadovat nějaká vyšetření jestli o to dítě vážně stojí? Co mu pak kamarádka řekne? To už mi přijde skoro stejné jako když ženská předstírá že se chrání a přitom za zády chlapa dítě chce. :nevim: Aby se pak nedivila až jí kopne někam. :nevim:

Mají to trochu jinak - jedno dítě už mají, ona měla velmi velmi těžké těhotenství a s poporodními vleklými komplikacemi, takže se dost bojí, aby se to neopakovalo a nechává to v sobě uzrát, než se 100% rozhodně pro druhé dítě. Manžel trochu tlačil, aby se snažili už hned, tak to vyřešila takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.4.14 18:25

Na jednu stranu to chapu… proste mimino chces, jen se bojis toho „definitivniho“ rozhodnuti. Ja to tak ted mam se stehovanim. Vim, ze je to nevyhnutelne, ale porad to oddaluji, neni zadny vhodny byt, tam se mi nelibi to a v druhem zase to…
Pokud by jsi byla rada a partner taky, pak neni co resit, jen si to proste poradne uvedom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí