Falešné snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
15.4.14 16:23
No já si nepříjdu nezralá. Byla jsem na interupci, ale to je 3 roky zpátky a žádné problémy mi to nezpůsobilo. Několikrát jsem se na to na gynekologii ptala. A je to pro mě opravdu velmi nepříjené citlivé téma, takže to tu rozebírat nechci! Teď už jsem uplně někde jinde… Jen jsem to napsala proto že vím, že plodná jsem zřejmě dost.
@blumen píše:
@Boudová a byla jsi na potratu? Ten taky muze zpusobit problemy. No podle toho, co pises, na dite moc zrala nejsi, tak tu hru hrsjte tedy dal…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.4.14 16:35
@Boudová píše:
@j-p Já jsem právě byla těhotná jednou :-/ byla jsem opilá a mladá. A bylo to opravdu z kapky, tak doufám že mě teď neukamenují :roll: nebylo to jednoduché.

8o „mladá“??? ve 23 letech interupce? a s nynějším partnerem?? :zed: Proč se děťátko nehodilo? ještě neměl partner tu skvělou práci a neužili jste si dost dovolených??? tak to nepoberu. Tvoje věc… Pak mi z toho ale vychází, že se podvědomě bojíš, že interupce by mohla Tvou plodnost ovlivnit. A Ty se tak bráníš zklamání z dlouhého čekání na těhotenství a pro sebe si to takto obhajuješ. Dokud se nesnažíš na ostro, „máš ještě šanci“. Za mě?- interupci v 17 pochopím, ve 23letech NE! :?
PS: doktor do těla nevidí a nemůže Ti nikdy zaručit bezproblémové a ihned otěhotnění, těhotenství ani porod-bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:40
Nebylo to s nynejším partnerem. Bylo to s bývalým a volala mi tenkrát celá jeho rodina, co jsem to jako udělala, že jsem si dovolila s ním otěhotnět. On mi řekl, že jestli nepůjdu na interupci, tak dítě nebude chtít ani vidět. A máma mi řekla že jestli hodlám být socka at si sem, ale bez ní. Vyzrvacela jsem uplně všechno co jsem snědla, bez pomoci jsem nebyla schopná vylézt z postele, bylo to opravdu příjemné početí miminka. Nechtěla jsem ale vůbec řešit jestli jsem se tenkrát rozhodlá správně. Sem si totiž jistá že ano!!! A pokud se to někomu nelíbí, diskutujte to někde jinde, já jsem tuhle diskuzi zalkožila kuli tomu co prožívám teď. Zmínka o prodělané interupci byla doplňková, aby holky věděli, že plodná jsem.
@birma píše:
8o „mladá“??? ve 23 letech interupce? a s nynějším partnerem?? :zed: Proč se děťátko nehodilo? ještě neměl partner tu skvělou práci a neužili jste si dost dovolených??? tak to nepoberu. Tvoje věc… Pak mi z toho ale vychází, že se podvědomě bojíš, že interupce by mohla Tvou plodnost ovlivnit. A Ty se tak bráníš zklamání z dlouhého čekání na těhotenství a pro sebe si to takto obhajuješ. Dokud se nesnažíš na ostro, „máš ještě šanci“. Za mě?- interupci v 17 pochopím, ve 23letech NE! :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
15.4.14 16:44

Jsi mladá, počkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:45
Jak to tak čtu, tak možná tohle jsem si tu chtěla přečíst.
@terulína píše:
Jsi mladá, počkej…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.14 16:48

@Boudová, manžel (tehdy ještě přítel) chtěl a mně to přišlo vzhledem k tomu, jak jsme spolu krátce, brzo. Takže se antikoncepce konala na můj popud. Pak bylo období, že jsme tu antikoncepci přestali tak hlídat, ale já ještě chvíli měla pocit, že mi nebude vadit, že se nepovede. A pak to po pár měsících jsem najednou začala mít pocit, že už bych chtěla a na dovolené jsem příteli řekla, že kdyby se povedlo v minulých měsících, že bych byla ráda, ale měla bych pocit, že je to ještě brzo, ale že teď už mám pocit, že už taky jen chci a jen se těším, až.. No konci dovolené nebo možná víkend po ní jsem otěhotněla :mrgreen: A stejně mně to pak tak zaskočilo..štěstí a pocit ohromné zodpovědnosti, radost i starost zároveň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:50

@lekarnicka28 Hezké, asi ještě počkám dokud si nebudu připadat, že je ještě brzy. Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.14 16:53

@Boudová jojo, měli jsme z pr*** kliku. Doktoři totiž řekli, že přirozeně dítě manžel mít nikdy nebude. Ale láska i hory přenáší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:55
No já doufám, že ten můj alfa samec plodnej bude dost :lol: :lol: :lol:
@lekarnicka28 píše:
@Boudová jojo, měli jsme z pr*** kliku. Doktoři totiž řekli, že přirozeně dítě manžel mít nikdy nebude. Ale láska i hory přenáší :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.4.14 17:00
@Boudová píše:
Jak to tak čtu, tak možná tohle jsem si tu chtěla přečíst.

ve 26 mladá…ve 28 už budeš stará dost? a ve 30 už bude pozdě?? Je to každého věc. První dvě děti jsem měla ve 21 a 23 letech-tehdy jsem si moc mladá nepřipadla, další dvě děti 38 a rovných 40- a stejně si stará nepřipadám :mrgreen:. Každý se na rodinu cítí v jiném věku. Proto nechápu, co chceš za rady? Připadneš si mladá? počkej. Na mě spíš působíš nevyzrále- ve 23 interupce a o 3 roky později tohle myšlení o nalajnování života?- málo komu vyjde, co vše si v životě naplánuje a takhle idealisticky to fakt nechodí :nevim:. Aby Ti život neposlal nějaké varování, aby jsi byla více pokornější k němu-k životu 8) Nepřeji nic zlého, jen se víc zamysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.14 17:05

@Boudová opravdu asi počkej, až budeš opravdu chtít. Dítě ti převrátí život úplně naruby. Já po narození syna mudrovala, jak je ta příroda mocná, jak hluboce zakořeněný je pud se rozmnožit, protože rozumově vzato si jen strašně zkomplikuješ svůj pohodlný báječný život :mrgreen: Obzvlášť když se narodí náročné plakavé miminko, tak si člověk musí být jist, že tohle strašně chtěl i když je to těžké, tak to stojí za to. Své děti miluju nade vše, dnes už si nedokážu představit svůj „bezstarostný“ pohodlný a prázdný život před nimi, kdybych nežila ve společnosti, kde jsou peníze tak strašně potřeba na vše kolem dětí, měla bych jich klidně 4-5. Ale to převrácení dosavadního života tam je, vzdání se finanční nezávislosti, dobrého místa v práci, dočasně i téměř všech koníčků, přátele ti to protřídí..atp atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:07
Tohle má každý uplně jinak pokud si se cítila na dítě dostatečně připravená ve 21 letech, tak je to v pořádku. Mě to prostě v 21 připadá strašně brzy. Já bych si bývala to dítě ve 23 nechala, kdyby to ale bylo se současným partnerem. Jinak zralá na dítě si asi nebudu připadat nikdy. A ano i ted v 26 si pořád připadám mladá, na to abych opravdu mohla říct už do toho půjdem. Což se ale nevylučuje s tím že po dítěti netoužím. Proto zakládám tuto diskuzi, zajímalo mě jeslti jsem chodí holky co to maj podobně. Nejsem tak pověrčivá abych věřila, že mě život bude varovat atd.. Pokorná jsem dostatečně ke starším lidem, k nemocným atd.
@birma píše:
ve 26 mladá…ve 28 už budeš stará dost? a ve 30 už bude pozdě?? Je to každého věc. První dvě děti jsem měla ve 21 a 23 letech-tehdy jsem si moc mladá nepřipadla, další dvě děti 38 a rovných 40- a stejně si stará nepřipadám :mrgreen:. Každý se na rodinu cítí v jiném věku. Proto nechápu, co chceš za rady? Připadneš si mladá? počkej. Na mě spíš působíš nevyzrále- ve 23 interupce a o 3 roky později tohle myšlení o nalajnování života?- málo komu vyjde, co vše si v životě naplánuje a takhle idealisticky to fakt nechodí :nevim:. Aby Ti život neposlal nějaké varování, aby jsi byla více pokornější k němu-k životu 8) Nepřeji nic zlého, jen se víc zamysli…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.4.14 17:10

@Boudová vidím to podobně jako @birma …a ty by sis měla srovnat v hlavě, co vlastně opravdu chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.4.14 17:10

@Boudová ano dospeli jsme do faze ze na 100% chceme mit mimise a proto ted jdeme na druhy pokus IVF :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 17:12
To mě moc mrzí a kolik ti je?? Když já si opravdu myslím, že kdybyste chtěli to miminko dřív nešlo by to stejně :,( pokud člověk teda nepřejede ten věk opravdu hodně.
@1985bara píše:
@Boudová ano dospeli jsme do faze ze na 100% chceme mit mimise a proto ted jdeme na druhy pokus IVF :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí