Falešné snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
15.4.14 15:36

Já nějak neuvažovala, jak moc jsem a nejsem připravená…prostě na mě zařvaly biologické hodiny, ať koukám vysadit antikoncepci, tak jsem to udělala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:36

Upřímně trošku doufám, že takových pošuků tu bude víc :lol: :lol: :lol: když sem to řekla kamarádce koukala jak puk :lol: Moje kamarádky už totiž všechny děti maj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:44

Mě řvou, ale pořád se něčeho bojím. Od 15 jsem zvyklá chodit na brigády a vydělávat si slušný peníze. Představa že budu zavislá na partnerovi se mi nelíbí. I když jemu jsem se s tím svěřila říkal ať to vůbec neřeším, že jeho výplata je jako moje. A těhle obav bych vymyslela desítky. Někdy si myslím že dokud neotěhotním omylem, tak dítě mít ani nebudu.

@Etcetera78 píše:
Já nějak neuvažovala, jak moc jsem a nejsem připravená…prostě na mě zařvaly biologické hodiny, ať koukám vysadit antikoncepci, tak jsem to udělala :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
15.4.14 15:44

Ano, kamarádka se takhle „falešně snaží“ už 3/4 roku. Její manžel netuší, že mají sex jen v době mimo ovulaci :lol: :lol:.

Mě to přijde zvláštní, takový vlastně podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:46
@Aamanda píše:
Ano, kamarádka se takhle „falešně snaží“ už 3/4 roku. Její manžel netuší, že mají sex jen v době mimo ovulaci :lol: :lol:.Mě to přijde zvláštní, takový vlastně podvod.

:lol: :lol: :lol: Tak to je blbý no, přítel o tomhle mým „snažení“ ví :D Naopak mě v něm podporuje, taky furt váhá :lol: Ale zase jeho podmínky byly splněny, tak že jako můžem :lol:

Příspěvek upraven 15.04.14 v 15:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.4.14 15:48
@Aamanda píše:
Ano, kamarádka se takhle „falešně snaží“ už 3/4 roku. Její manžel netuší, že mají sex jen v době mimo ovulaci :lol: :lol:.Mě to přijde zvláštní, takový vlastně podvod.

No na jejího manžela to podvod je, co až mu dojde, že mají možná nějaký problém a bude požadovat nějaká vyšetření jestli o to dítě vážně stojí? Co mu pak kamarádka řekne? To už mi přijde skoro stejné jako když ženská předstírá že se chrání a přitom za zády chlapa dítě chce. :nevim: Aby se pak nedivila až jí kopne někam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.4.14 15:49
@Boudová píše:
Já vím že je to ujetý, proto se ptám jestli je taky někdo tak ujetej :D

Ajo :lol: Tak to si počkám na další příspěvky:-)
Ale jinak bych se na to vyprdla to takhle řešit:-) Ale popravdě seš prdlá :lol: to ale nemyslím škaredě:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
15.4.14 15:51

Takže vlastně hledáš sto důvodu proč to nejde než jeden proč by to šlo. jako tím, že víš kdy máš ovulaci se bohužel zázrak nestane a neotehotnis. vnitřně se asi něčeho bojíš, ale v zajištění rodiny to asi nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:52

Plně si uvědomuji, že jsem praštěná :mrgreen: Hlásím se na emimino. Dokonce mám doma i postýlku po ségry dětech a chodím se na ní koukat :lol: A pak si jako řeknu ne, ještě ne. Ještě dáme pár dovolených bez dětí atd…

@Lejaa píše:
Ajo :lol: Tak to si počkám na další příspěvky:-)
Ale jinak bych se na to vyprdla to takhle řešit:-) Ale popravdě seš prdlá :lol: to ale nemyslím škaredě:)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
15.4.14 15:56

Klikla jsem na diskuzi, protože mi to nápadně připomnělo kamarádku. Ta měla jako podmínku pro dítě svatbu a když ji partner splnil, byla v koncích. Támhle ještě na oslavu, na koncert, na dovolenou, hory, služebku a dítě se nehodilo…donekonečna se to táhlo. Dokonce uvažovala jeden čas o tajným Postinoru, ale to jsem z ní vytloukla, hnus fialovej. Podotýkám, že je velmi chytrá, hezká a docela citlivá, žádná mrcha. Jen nevím, co jí to strašilo v hlavě. Pak jí ovšem otěhotnět cca 2 roky nešlo. Byla úplně vyřízená a strašně se za ty své kecy a váhání nesnášela. Teď už má ovšem dítě a je super máma, plánuje (teda už neplánuje, ale zkouší druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.4.14 15:57

Já jsem to zas měla tak, že pokaždé když se nezadařilo a přišla MS, tak jsem to obrečela. každé propásnuté období ovulace, kdy jsme se ani nesnažili, protože byl třeba jeden z nás nemocný nebo někde mimo domov, jsem taky obrečela a byla naštvaná, že zas další měsíc v háji. no ale do toho bylo období, kdy jsem čekala, zda se zadařilo a nebo si myslela, že už to vyšlo a to mě zas popadaly myšlenky, zda je dobře, že budu těhotná. zda bych vůbec měla mít dítě - skrz jistotu práce, financí, toho, zda se tahle Země a celé lidstvo jen neřítí do záhuby atd. no napadaly mě fakt verze jak z apokalyptických filmů a připadala jsem si jak magor :mrgreen:
každopádně, když jsem konečně po letech čekání (než se manžel rozhoupe) a roku a půl snažení uviděla dvě čárky, tak jsem brečela štěstím a prcka, co mám doma, bych nevyměnila za nic na světě :srdce:
každý se prostě bojí a stopro jistota asi je u málokoho. prostě tomu nech volný průběh a uvidíš, jak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:57
Právě přesně nevím čeho se furt tak bojím. Možná až uvidím, že přítel 100% chce a vyloženě řekne hele tak už na to vlítnem, pač mě už tohle nebaví, tak potom už to nebudu řešit.
@a-šmudlinka píše:
Takže vlastně hledáš sto důvodu proč to nejde než jeden proč by to šlo. jako tím, že víš kdy máš ovulaci se bohužel zázrak nestane a neotehotnis. vnitřně se asi něčeho bojíš, ale v zajištění rodiny to asi nebude. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
15.4.14 15:58

@Boudová bez komentare!!Pak to nepujde a budes se bit do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 15:59
To znám, teď ted jsem třeba čekala, až po magnetické rezonanci. Myslela jsem totiž že to bude až tak za půl roku a ejhle oni mě objednali za 14 dní, tak jsem si zas por sebe vymyslela něco jiného.
@Anjes píše:
Klikla jsem na diskuzi, protože mi to nápadně připomnělo kamarádku. Ta měla jako podmínku pro dítě svatbu a když ji partner splnil, byla v koncích. Támhle ještě na oslavu, na koncert, na dovolenou, hory, služebku a dítě se nehodilo…donekonečna se to táhlo. Dokonce uvažovala jeden čas o tajným Postinoru, ale to jsem z ní vytloukla, hnus fialovej. Podotýkám, že je velmi chytrá, hezká a docela citlivá, žádná mrcha. Jen nevím, co jí to strašilo v hlavě. Pak jí ovšem otěhotnět cca 2 roky nešlo. Byla úplně vyřízená a strašně se za ty své kecy a váhání nesnášela. Teď už má ovšem dítě a je super máma, plánuje (teda už neplánuje, ale zkouší druhé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:00
Ale tak já zase nevidím důvod proč by to šlo za rok míň, než teď tak stará ještě nejsme abych si ještě 2 roky nemohla dovolit „váhat“.
@j-p píše:
@Boudová bez komentare!!Pak to nepujde a budes se bit do hlavy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí