Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nějak neuvažovala, jak moc jsem a nejsem připravená…prostě na mě zařvaly biologické hodiny, ať koukám vysadit antikoncepci, tak jsem to udělala ![]()
Upřímně trošku doufám, že takových pošuků tu bude víc
když sem to řekla kamarádce koukala jak puk
Moje kamarádky už totiž všechny děti maj.
Mě řvou, ale pořád se něčeho bojím. Od 15 jsem zvyklá chodit na brigády a vydělávat si slušný peníze. Představa že budu zavislá na partnerovi se mi nelíbí. I když jemu jsem se s tím svěřila říkal ať to vůbec neřeším, že jeho výplata je jako moje. A těhle obav bych vymyslela desítky. Někdy si myslím že dokud neotěhotním omylem, tak dítě mít ani nebudu.
@Etcetera78 píše:
Já nějak neuvažovala, jak moc jsem a nejsem připravená…prostě na mě zařvaly biologické hodiny, ať koukám vysadit antikoncepci, tak jsem to udělala
Ano, kamarádka se takhle „falešně snaží“ už 3/4 roku. Její manžel netuší, že mají sex jen v době mimo ovulaci
.
Mě to přijde zvláštní, takový vlastně podvod.
@Aamanda píše:
Ano, kamarádka se takhle „falešně snaží“ už 3/4 roku. Její manžel netuší, že mají sex jen v době mimo ovulaci![]()
.Mě to přijde zvláštní, takový vlastně podvod.
Tak to je blbý no, přítel o tomhle mým „snažení“ ví
Naopak mě v něm podporuje, taky furt váhá
Ale zase jeho podmínky byly splněny, tak že jako můžem ![]()
Příspěvek upraven 15.04.14 v 15:49
@Aamanda píše:
Ano, kamarádka se takhle „falešně snaží“ už 3/4 roku. Její manžel netuší, že mají sex jen v době mimo ovulaci![]()
.Mě to přijde zvláštní, takový vlastně podvod.
No na jejího manžela to podvod je, co až mu dojde, že mají možná nějaký problém a bude požadovat nějaká vyšetření jestli o to dítě vážně stojí? Co mu pak kamarádka řekne? To už mi přijde skoro stejné jako když ženská předstírá že se chrání a přitom za zády chlapa dítě chce.
Aby se pak nedivila až jí kopne někam. ![]()
@Boudová píše:
Já vím že je to ujetý, proto se ptám jestli je taky někdo tak ujetej
Ajo
Tak to si počkám na další příspěvky:-)
Ale jinak bych se na to vyprdla to takhle řešit:-) Ale popravdě seš prdlá
to ale nemyslím škaredě:)))
Takže vlastně hledáš sto důvodu proč to nejde než jeden proč by to šlo. jako tím, že víš kdy máš ovulaci se bohužel zázrak nestane a neotehotnis. vnitřně se asi něčeho bojíš, ale v zajištění rodiny to asi nebude. ![]()
Plně si uvědomuji, že jsem praštěná
Hlásím se na emimino. Dokonce mám doma i postýlku po ségry dětech a chodím se na ní koukat
A pak si jako řeknu ne, ještě ne. Ještě dáme pár dovolených bez dětí atd…
@Lejaa píše:
AjoTak to si počkám na další příspěvky:-)
Ale jinak bych se na to vyprdla to takhle řešit:-) Ale popravdě seš prdláto ale nemyslím škaredě:)))
Klikla jsem na diskuzi, protože mi to nápadně připomnělo kamarádku. Ta měla jako podmínku pro dítě svatbu a když ji partner splnil, byla v koncích. Támhle ještě na oslavu, na koncert, na dovolenou, hory, služebku a dítě se nehodilo…donekonečna se to táhlo. Dokonce uvažovala jeden čas o tajným Postinoru, ale to jsem z ní vytloukla, hnus fialovej. Podotýkám, že je velmi chytrá, hezká a docela citlivá, žádná mrcha. Jen nevím, co jí to strašilo v hlavě. Pak jí ovšem otěhotnět cca 2 roky nešlo. Byla úplně vyřízená a strašně se za ty své kecy a váhání nesnášela. Teď už má ovšem dítě a je super máma, plánuje (teda už neplánuje, ale zkouší druhé.
Já jsem to zas měla tak, že pokaždé když se nezadařilo a přišla MS, tak jsem to obrečela. každé propásnuté období ovulace, kdy jsme se ani nesnažili, protože byl třeba jeden z nás nemocný nebo někde mimo domov, jsem taky obrečela a byla naštvaná, že zas další měsíc v háji. no ale do toho bylo období, kdy jsem čekala, zda se zadařilo a nebo si myslela, že už to vyšlo a to mě zas popadaly myšlenky, zda je dobře, že budu těhotná. zda bych vůbec měla mít dítě - skrz jistotu práce, financí, toho, zda se tahle Země a celé lidstvo jen neřítí do záhuby atd. no napadaly mě fakt verze jak z apokalyptických filmů a připadala jsem si jak magor ![]()
každopádně, když jsem konečně po letech čekání (než se manžel rozhoupe) a roku a půl snažení uviděla dvě čárky, tak jsem brečela štěstím a prcka, co mám doma, bych nevyměnila za nic na světě ![]()
každý se prostě bojí a stopro jistota asi je u málokoho. prostě tomu nech volný průběh a uvidíš, jak to dopadne ![]()
@a-šmudlinka píše:
Takže vlastně hledáš sto důvodu proč to nejde než jeden proč by to šlo. jako tím, že víš kdy máš ovulaci se bohužel zázrak nestane a neotehotnis. vnitřně se asi něčeho bojíš, ale v zajištění rodiny to asi nebude.
@Boudová bez komentare!!Pak to nepujde a budes se bit do hlavy.
@Anjes píše:
Klikla jsem na diskuzi, protože mi to nápadně připomnělo kamarádku. Ta měla jako podmínku pro dítě svatbu a když ji partner splnil, byla v koncích. Támhle ještě na oslavu, na koncert, na dovolenou, hory, služebku a dítě se nehodilo…donekonečna se to táhlo. Dokonce uvažovala jeden čas o tajným Postinoru, ale to jsem z ní vytloukla, hnus fialovej. Podotýkám, že je velmi chytrá, hezká a docela citlivá, žádná mrcha. Jen nevím, co jí to strašilo v hlavě. Pak jí ovšem otěhotnět cca 2 roky nešlo. Byla úplně vyřízená a strašně se za ty své kecy a váhání nesnášela. Teď už má ovšem dítě a je super máma, plánuje (teda už neplánuje, ale zkouší druhé.
@j-p píše:
@Boudová bez komentare!!Pak to nepujde a budes se bit do hlavy.