Falešné snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
15.4.14 16:00

@Boudová myslím si že jsi divná :roll: a že se hlásíš na emimino je v pořádku, sem zavítají různé druhy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
15.4.14 16:01

@Boudová hele uvedomujes si vubec, ze to ze to do tebe soupne behem ovulace neznamena ze hned otehotnis.. Muze to trvat mesic ale take nekolik let.. Nechala bych tomu volny prubeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
15.4.14 16:03

@Boudová no asi takhle. Myslím si že partner chce mimi jinak by se nesnažil. Ale natolik tě miluje, že dělá to co po něm chceš snaží se ti vyjít vstříc. Takže můj názor, nečekej. od něj bouchnuti do stolu a razny čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
15.4.14 16:04

@Boudová divna ses. A delej si to jak chces. Pripravena budes, az te bude mrzet, ze to zase nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
15.4.14 16:06

@Boudová ale klidne cekej i 3.roky,kdyz se necitis byt matkou.Ja zas trpela naopak, po decku sem touzila od svych 16.let,protoze je miluju!!A jak bolelo, kdyz sem si myslela dlouhych 11.let ze nemuzu mit deti!!(problem u chlapa)Dite sem byla schopna pomalu ukrast. Premyslej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:08
Když jenže my jsme tak plodná rodina. Máma má 5 dětí jeden potrat, ségra těhotná kdykoli se o ní opřel chlap. Babička 4 těhotenství. Teta 6× z toho jí teda vyšli jenom 4. Tak trošku počítám s tím, že to půjde rychle :D ale je fakt že přepočítat se můžu snadno.
@blumen píše:
@Boudová divna ses. A delej si to jak chces. Pripravena budes, az te bude mrzet, ze to zase nevyslo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:09
Já prostě cítím, že když tomu nechám volný průběh otěhotním hned. Ale je fakt, že když ne budu asi hodně zklamaná.
@Emisis píše:
@Boudová hele uvedomujes si vubec, ze to ze to do tebe soupne behem ovulace neznamena ze hned otehotnis.. Muze to trvat mesic ale take nekolik let.. Nechala bych tomu volny prubeh
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
15.4.14 16:10
:lol:
@Boudová píše:
To znám, teď ted jsem třeba čekala, až po magnetické rezonanci. Myslela jsem totiž že to bude až tak za půl roku a ejhle oni mě objednali za 14 dní, tak jsem si zas por sebe vymyslela něco jiného.

:lol: Já sem nemůžu napsat, co si přesně pořád vymýšlela ona, protože by ji každý známý odhalil, ale bylo to něco tak mega podstatnýho, jako např. koncert skupiny Abraxas revival po sto letech a podobný blbiny. Já to soudit nemůžu, já se opila na dovolené a bylo. Nicméně myslím, že bys do toho měla jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.4.14 16:11

Pro me divna nejsi, nic ti neutece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
15.4.14 16:13

@Boudová ted jsem poprve tehotna ve svych32.letech a to dite bych nedala nikdy a nikomu!!Modlila sem se 11.let.Nemuzes vedet, ze otehotnis hned, kdyz si nikdy tehotna nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
15.4.14 16:14
@Boudová píše:
Když jenže my jsme tak plodná rodina. Máma má 5 dětí jeden potrat, ségra těhotná kdykoli se o ní opřel chlap. Babička 4 těhotenství. Teta 6× z toho jí teda vyšli jenom 4. Tak trošku počítám s tím, že to půjde rychle :D ale je fakt že přepočítat se můžu snadno.

Tak tim bych se vubec neridila, kdyby to slo tak snadno :mrgreen: zalezi i snad i na partnerovi ne? Jak jsem psala, az te bude mrzet, ze mas zase MS, tak je spravny cas. A pripadne to trochu nefer vuci tvemu partnerovi, mohl by vedet pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:15

@j-p Já jsem právě byla těhotná jednou :-/ byla jsem opilá a mladá. A bylo to opravdu z kapky, tak doufám že mě teď neukamenují :roll: nebylo to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:16
Děkuji. Možná bych měla napsat, že mi je 26 let, tak že čas mě ještě netlačí, proto váhám.
@Gregory píše:
Pro me divna nejsi, nic ti neutece…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
15.4.14 16:17
Ale partner to ví :lol: ten tu hru hraje se mnou :mrgreen: :mrgreen:
@blumen píše:
Tak tim bych se vubec neridila, kdyby to slo tak snadno :mrgreen: zalezi i snad i na partnerovi ne? Jak jsem psala, az te bude mrzet, ze mas zase MS, tak je spravny cas. A pripadne to trochu nefer vuci tvemu partnerovi, mohl by vedet pravdu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
15.4.14 16:20

@Boudová a byla jsi na potratu? Ten taky muze zpusobit problemy. No podle toho, co pises, na dite moc zrala nejsi, tak tu hru hrsjte tedy dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí