Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat na tvarohový hlen. kamarádka se snaží o početí MS má 28dní a OV 20den.Je možné při tvarohovém hlenu otěhotnět? Děkuji
@ardnas3 neni. To ho ma v den ovulace? Nema zanet?
Navic ma ovulaci pri 28-dennim cyklu pozde, s tim neotehotni, vajicko by se nestihlo vubec uhnizdit.
@ardnas3 píše:
Chtěla jsem se zeptat na tvarohový hlen. kamarádka se snaží o početí MS má 28dní a OV 20den.Je možné při tvarohovém hlenu otěhotnět? Děkuji
Spíš je to méně pravděpodobné. A jestli je to takové, jak píšeš, tak mi to zavání nějakým zánětem..
Hlen v pořádku není. A pokud má cyklus 28 dní a 20 DC ovulaci, je 8 denní luteální fáze krátká pro uhnízdění.
@ardnas3 ale ten hlen se behem cyklu meni, pokud nema zanet, tak ho musi sledovat kazdy den. Podle ceho vi, ze ma ovulaci tak pozde??
@ardnas3 aha, tak at si zajde na gynekologii a povi, ze ma kratkou lutealni fazi (8dni), mela by dostat leky na prodlouzeni te faze. Vajicko se teprve 5-10.den po oplodneni dostane do delohy a nestihlo by se vubec uhnizdit.
Jeste dodam, ze ovu testy taky nejsou 100%-ni.
Prostudujte tento článek, mě v začátcích snažení hodně pomohl, píše se v něm, jak správně rozeznat druhy hlenů.
http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
@luci5 tem jsme s kamaádkou studovali ale ničemu sejí to prý nerovná ![]()