Zahradní trampolína

2596
27.3.09 09:04

zahradní trampolína

Ahoj chceme si koupit zahradní trampolínu nevím jaký rozměr jestli stačí 3m nebo lepší 4m.Jakou by jste mi doporučili značku.Máte někdo zkušenosti s trampolínou, využije se, neomrzí to děti.
Díky za zkušenosti ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6565
27.3.09 09:46

Ahojky, já jsem trampolínu koupila svému příteli v létě k narozeninám. Průměr „jen“ 244 cm a myslím že je to dostatečný, i tak je velká jak … :lol: Skákali na ní dost, já si teda skočila přesně jednou a zjistila že jsem těhu. Ale jak přítel tak jeho děti byli nadšený, blbli na ní pořád. Jen teď nám v zimě na ní spadla větev a ohnula jí tak musím sehnat dvě ty obvodový části, tak kdyby měl někdo tip kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
27.3.09 10:18

Ahoj, máme priemer 4,2 metra a menšiu by sme nechceli! :-) http://www.trampoliny.estranky.cz/…rampolina/86 Úplna spokojnosť, deti na tom vyvádzali úžasne! :-) Už sa neviem dočkať, kedy ju zase rozložíme.

• Citovat
  • Upravit
12154
27.3.09 13:06

Ahoj, tak my jsme malé pořídili tu malinkou - 130 cm. Jenom na doma. Na zahradu koupíme tu největší i se sítí. Nevím, jestli letos nebo za rok.
Brali jsme ji tady: http://insportline.cz/.
A to hlavně proto, že firma sídlí hned 4 km od našeho baráku, takže nebudeme mít problém s případnou reklamací a zajedeme si autem rovnou do skladu. Majitel je navíc švagrův známý, takže další výhoda navíc.
Mají i občasné výrazné slevy, tudíž další důvod k naprosté spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.3.09 13:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.3.09 14:24

Mám ještě dotaz je to nějak ukotvený v zemi nebo je to na volno.Jestli to třeba neuletí při vichřici
 ZUZAn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.3.09 14:59

Já myslím, že na volno. Ale možná se to dá i ukotvit na pevno, ale to fakt nevím. Zeptala bych se přímo prodejce, zda to jde a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
27.3.09 15:02

Layo tak to já si hned večer taky skočím, třeba to bude mít stejné účinky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.10 11:31

Trampolina

Ahoj, nedávno jsem řešila stejný problém…nakonec jsem narazila tady na tu stránku hawaj.cz…koupila jsem tam trampolínu která měla průměr 430…pak když mi přišla tak ta velikost byla akorát…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
5.4.11 21:27

Vybírám zahradní trampolínu a chci se zeptat, máte ty velké (3 m a víc) přes léto venku pořád, vydrží to déšť a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.4.11 22:38

Ahoj,
my ji máme od jara do podzimu venku, ale loni se nám rozpáral ten chránič na péra. Když jsem to reklamovala, tak se jen ptali, jesli byla uklizena na zimu, což byla. Chránič tedy máme nový.
Jo a k zemi nijak přidělaná není, je docela těžká.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
5.4.11 22:41

Díky a máte kterou, Halko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.9.13 17:50
@Laya píše:
Ahojky, já jsem trampolínu koupila svému příteli v létě k narozeninám. Průměr „jen“ 244 cm a myslím že je to dostatečný, i tak je velká jak … :lol: Skákali na ní dost, já si teda skočila přesně jednou a zjistila že jsem těhu. Ale jak přítel tak jeho děti byli nadšený, blbli na ní pořád. Jen teď nám v zimě na ní spadla větev a ohnula jí tak musím sehnat dvě ty obvodový části, tak kdyby měl někdo tip kde…

Ahojky a můžeš prozradit kde jsi ji koupila popř za kolik a jakou má nosnost? taky o ní přemýšlíme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
5.5.14 09:58

Zdravím, oživuji diskusi. Chceme pořídit dětem k narozkám trampošku, rozměr jsem vybrala takový střed, 305 cm. Máte zkušenosti? Je to pro dvě až 3 děti akorát? Jakou značku? Vůbec se v tom nevyznám, uyplně nejlevnější jsem našla za cca 2800, nejdražší okolo 5 tis. Co říkáte týhle? On ten popis vypadá dobře, ale říkám si, že to můžou napsat všichni…Je něco, na co si dávat pozor? Díky http://www.azhobby.cz/…cm_d989.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
5.5.14 10:51

@Kulišanda Zdravím :mavam:, taky zvažujeme nákup trampolín a nakonec jsme zakotvili u rozměru 305cm, což nám přijde akorát pro max 3 děti menších rozměrů :mrgreen: a padlo rozhodnutí na trampolínu od firmy Marimex (hoopi), má vnitřní síť, kdy nehrozí aby menší dítě se zašprajclo v pružinách,„nohy“ má zdvojené=lepší stabilita trampolíny a taky je to dobrá značka, trampolíny jsou kvalitní…cena je kol 3900,– za tu 305cm.

http://www.marimex.cz/…oopi-305-cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815