Zahušťování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
27.10.10 17:13

zahušťování

ahoj holky, jak některé víte tak nechceme mlíčko. Pouze jednou v noci ve spaní. Ráno a večer jsem dávala mléčnou kaši. A odpoledne svačinku která se skládala ze 100UM+100govoce a rozdrcené sušenky. No a pořád jsem přemejšlela jak do něj dostat to zatracený mlíko(ve flašce ho odmítá, na lžičce mu nevadí),a nemuset ho doblba v řídkym stavu lžičkovat protože půlka mu z pusinky vyteče. Tak jsem koupila nemléčnou kaši a do 180ml UM mu dám pár lžiček abych to trochu zahustila,ale nebyla to kaše. Odpoledne mu to ještě ochutim ovocem. No tak se ptám jestli taky někdo takhle upravujete mlíčko a jestli to nějak nevadí když to má tak 2krát za den a večer kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
27.10.10 19:22

Promin, já ti neporadím, ale potýkám se s tím také. V kaši to spapá, ale z flašky vůbec nic. Taky nevím jak na to, ale byla bych moc ráda. Jedna mamina mi tady jen poradila, at zkusím sunar banánový, že také měla s tím problém a že to jediné ji právě pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.10 19:40

banánovej sunar nechce ani zahuštěnej asi mu smrdí :). Tak doufám že nám někdo poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.10 20:50

nikdo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
27.10.10 20:58

Ahojky je to děs že?Kolik je vám prosim tě měsícu?jinak tak jak to mlíko upravuješ tak to nevadí.A zkoušela jsi od nestlé ryžovou kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
27.10.10 20:58

Ale myslím do um.mléka jen to zahustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.10.10 21:47

ahoj,
klidně to dělej, vůbec ničemu to nevadí. Max. ho to víc zasytí, ale nemyslím, když je to pár lžic. Kamarádka takto dělá do UM mlíkokaši na večer do flašky svému prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.10.10 00:38
muta píše:
Ahojky je to děs že?Kolik je vám prosim tě měsícu?jinak tak jak to mlíko upravuješ tak to nevadí.A zkoušela jsi od nestlé ryžovou kaši?

je nám 7m a kousek a UM máme sunar tak mu tam dávám nemléčnou rýžovou sunarku. Nebo se může míchat jiná kaše s jinym mlékem? Už si fakt připadám jak imbecil co nic nevi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
28.10.10 00:52

Určitě je možné smíchat jakoukoliv nemléčnou kaši s jakýmkoliv UM. Ale myslím, že to vyjde ůplně nastejno, jako když dáš mléčnou kaši. V ní je taky UM. Já dávám bud na misku hustší nebo do flašky, kolik dílů vody, tolik odměrek kaše, a je akorát řídká aby tekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.10.10 22:33

Moti vůbec tvé pohnutky nejsou divné.Plně je chapu.Taky to řešíme stějně, takže v klidu.Je vám 7 měs.Zjištovala jsem dřív kolik by mělo mimi vypít v tech měsících.Předpokládám ,že dávaš zeleninu a i ovoce.Takže příkrmy.Dítě by mělo vypít kolem 500až600ml mlíka a počítej tam i kaši.Tak samo toho mlíka mene o tu kaši .Zkus mu dát ten sunar a psala jsi ,že ti nechce jíst z dudlu,ale jen ze lžičky.Já synovy hustím mlíko používám Nutrilon a dávam tam od nestle rýžovou kaši.Stoji kolem 40kč.Takže krásně zahustíš a má své mlíko se všemi vytamíny.Jinak sunar můžeš smíchat s jakoukoliv kaší do UM mléka. :lol: Snad vám to pomuže.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.10 09:03

masozeleninu i ovoce papá krásně a ve velkym množství :) jináč toho mlíka i s kaší má 600-700ml tak je to ok. Ale jsem ráda že do sunaru můžu dát i jinou značku nemléčné kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.10.10 09:52
motika píše:
masozeleninu i ovoce papá krásně a ve velkym množství :) jináč toho mlíka i s kaší má 600-700ml tak je to ok. Ale jsem ráda že do sunaru můžu dát i jinou značku nemléčné kaše.

nedávno jsem to také řešila, jiné UM, jiná nemléčná kaše, ale je to fakt ok. Nemléčná kaše je jen mouka a nějaké ty přidané látky a na druh mléka to nemá absolutní vliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí