Kdy přesníávky???

27.10.10 13:09

kdy přesníávky???

ahojky…malé jsou 2měsíce a je na UM..
Chtěla jsem se zeptat od kdy přesnívávky jako je třeba vařený brambor nebo mrkev…a jak to máte s přípravou doma…
určitě jí nechci kupovat,,,chtěla bych doma vařit a mixovat..napiště prosím jak to děláte vy??a od kdy teda začít…někde jsem slyšela že od 4měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
27.10.10 13:13

Každý ti řekne něco jiného, někdo, že až od půl roka, někdo at nikdy nevaříš doma, že je to nezdravé..............

za mě, zkus jí dát od ukončenýho 4 měsíce vařenou mrkev, ale musí být dokonale rozmixovná hladká aby jí nezaskočilo a potom se porad s doktorkou ta ti řekne co je pro malou nejlepší, i když teda vlastně každý doktor říká něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
27.10.10 13:15

mám doktora na hovno všechno řeší nutrilonem…a to fakt nejsem milionář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.10.10 13:16

Hm tak jsem měla takovou, i když byl syn kojený plně dávala jsem u od 4 měsíce mrkev a po dvou týdnech jsem zkusila bramboru s mrkví! vařila jsem sama, je to chutnější :-)

• Citovat
  • Upravit
3802
27.10.10 13:18

Zpravidla se u deti na um zacina s prikrmy po ukoncenem 4.mesici a u kojenych na ukoncenem 6.mesici.

Jinak doma bych varila z biozeleniny, urcite ne z te co se prodavaji v supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.10.10 13:19

dceři na UM jsem dávala první příkrmy od 4.m a dávala jsem kupované skleničky......začali jsme mrkví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
27.10.10 13:23

my máme 4mesiace a týždeň a už tri dni prikrmujem… začali sme s mrkvou… kupované poháriky by som nedávala, je to samý sajrajt… napriek tomu, že sa obháňajú kontrolou…
Bio zelenina? Ono je to síce pekné, ale u nás sa nedá zohnať :cert:

• Citovat
  • Upravit
283
27.10.10 13:28
flamenga píše:
my máme 4mesiace a týždeň a už tri dni prikrmujem… začali sme s mrkvou… kupované poháriky by som nedávala, je to samý sajrajt… napriek tomu, že sa obháňajú kontrolou…
Bio zelenina? Ono je to síce pekné, ale u nás sa nedá zohnať :cert:

Netvrdila bych, že kupované skleničky jsou sajrajt. Je to přísně kontrolované. Zelenina a ovoce, co se prodává v supermarketech taky není zrovna výhra, je to vyhnané hnojivy, kolikrát bez chuti a zápachu, to si nevybereš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.10.10 13:30
Verča S. píše:
flamenga píše:
Netvrdila bych, že kupované skleničky jsou sajrajt. Je to přísně kontrolované. Zelenina a ovoce, co se prodává v supermarketech taky není zrovna výhra, je to vyhnané hnojivy, kolikrát bez chuti a zápachu, to si nevybereš :nevim:

souhlasím všechno je to dovoz z polska nebo z číny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
27.10.10 13:33

verča stačí si pozrieť zloženie napr. hami:
mrkva s ryžou od 4. mesiaca: v 100g výrobku máš len 41g mrkvy, šťava z bieleho hrozna 8-o , zeler - silný alergén odporúčaný pridávať do pokrmov až oooveľa neskôr ako medzi prvými… atď. … stačí si prelúskať etikety a mám dosť

Ja by som to nekúpila… ale každého osobná vec :-)

• Citovat
  • Upravit
3802
27.10.10 13:33
flamenga píše:

Myslim, ze ve sklenickach je urcite mene sajrajtu nez ze zeleniny a ovoce ze zetezcu. Mi mame stesti a zeleninku mame domaci ze zahradky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
27.10.10 13:36
Nastes
flamenga píše:
verča stačí si pozrieť zloženie napr. hami:
mrkva s ryžou od 4. mesiaca: v 100g výrobku máš len 41g mrkvy, šťava z bieleho hrozna 8-o , zeler - silný alergén odporúčaný pridávať do pokrmov až oooveľa neskôr ako medzi prvými… atď. … stačí si prelúskať etikety a mám dosťJa by som to nekúpila… ale každého osobná vec :-)

Flamengo, myslim, ze urcite se na trhu najde neco, co vyhovuje. Musi se to ale poradne procist. Vsechno bych ale neodsuzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.10.10 13:38

já teď třeba čtu skleničku s mrkví a je tam mrkev,voda,rýžová mouka.....nevidím nic špatného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
27.10.10 14:03

ja to zkousela a kluci nechteli, takze jsem pockala, az budou chtit, coz bylo od 6 mesicu, jinak misto nutrilonu muzes na mmb koupit bebilon, je to totez, ten samy vyrobce a je to o hooodne levnejsi, ja tam kupuju bebilon a utratim je 4500 mesicne :lol: jinak by to bylo zruba o 2tis vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.10.10 14:22

Kojila jsem, takže přikrmovat jsem začla až od ukončeného šestého měsíce, ale ohledně skleniček a vaření mám názor že nejlepší je doma vařená čestvá zeleninka buď bio, nebo doma pěstovaná, nebo prostě z mě známého zdroje, pokud bych neměla možnost toto sehnat, kupovala bych bio skleničky. Přeci jenom jsou to konzervy a copak dospělí jedí každý den konzervu? Zeleninu a ovoce z hypermarketů a přesnídávky s pochybným obsahem bych vynechala. Ten celer v mrkvi je tedy fakt síla! Kdo si to nepřečte, tak pak může letět k doktorce, že má dítě alergický na mrkev :roll: Dnes to chce číst etikety, číst etikety, dozblbnutí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí