Zájem o práci v armádě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
AlphaOmega: Tak to ví každej trouba, že v armádě se šlape a poslouchá, ale na to jsem se neptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hankazm2: Zajímalo by mě, na které pozice standardně obsazují ženské.
Dále by mě zajímalo jak u náboru vadí tetování na ruce. Jestli striktně trvají na tom, že ani část tetování nesmí lézt z krátkého trika.
Na rekrutačním středisku mi tvrdili, že s mou maturitou (obor veřejnoprávní ochrana) nebude u nich zřejmě uplatnění…berou pouze ženy s ŘP sk. C. Stálo by za námahu obvolat personální oddělení či velitele konkrétního útvaru, zda by se tam našla vhodná pozice pro mě, nebo to je zbytečná ztráta času a nezbude mi než si rovnou udělat ŘP C jinak mám smolíka?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuMaxima píše:
hankazm2: Zajímalo by mě, na které pozice standardně obsazují ženské.
Dále by mě zajímalo jak u náboru vadí tetování na ruce. Jestli striktně trvají na tom, že ani část tetování nesmí lézt z krátkého trika.
Na rekrutačním středisku mi tvrdili, že s mou maturitou (obor veřejnoprávní ochrana) nebude u nich zřejmě uplatnění…berou pouze ženy s ŘP sk. C. Stálo by za námahu obvolat personální oddělení či velitele konkrétního útvaru, zda by se tam našla vhodná pozice pro mě, nebo to je zbytečná ztráta času a nezbude mi než si rovnou udělat ŘP C jinak mám smolíka?Děkuji
takže hledáš vojenské prebendy a teplo v kanclu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
takže hledáš vojenské prebendy a teplo v kanclu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se zeptat jestli se dá zvladnout práce u armády a rodinou 2 děti? Hlavně jak je to časově?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat jestli se dá zvladnout práce u armády a rodinou 2 děti? Hlavně jak je to časově?
Dá se, ale musíš počítat s tím, že po dobu výcviku budeš doma jen na víkendy. Tudíž po tu dobu potřebuješ hlídání. Po výcviku tě přidělí k nějaké posádce, pokud budeš mít štěstí, tak blízko bydliště, jinak se budeš stěhovat. Pracovní doba je pak klasická, můj chlap dělal od 7-15.30 po-pá.
Pokud se vyloženě nehlásíš sama na mise v zahraničí, je malá pravděpodobnost, že tě někam pošlou, protože o mise je velký zájem a chlapi se mezi sebou o ta místa mlátí.
Pak akorát ještě počítej s tím, že čas od času taky přijde cvičení, to je na pár dnů až týden někde mimo, takže zase chvíle, kdy potřebuješ hlídání. To ale nebývá často, zase když to beru podle toho mého, tak to bylo snad 1× do roka.
Armáda se s rodinou sloučit opravdu dá, jen v době toho výcviku (3 měsíce) doma opravdu nebudeš, jen na ty víkendy.
- Citovat
- Upravit
Moc děkuji já už to pročítám hrozně dlouho jestli najdu jak jde do kupy rodina s armádou. A moc si mě potěšila
![]()
- Citovat
- Upravit
Strašně moc záleží na tom, jaké budeš mít místo - jinak je časově náročný personalista, jinak řidič. A rozhodně nesouhlasím s tím, že se chlapi o místa v misi perou a pokud nechceš, nemusíš jet. Manžel nikam jet nechce a stejně bude muset.
Navíc mu teď hrozí, že ho přeloží do Prahy - 200km od místa současného bydliště. A nikoho nezajímá, že já mám práci tady a děti sem chodí do školy, máme tu byt na hypo… A ani s manželovým platem by pro nás nebylo jednoduché sehnat si pronájem v Praze (o hypotéce v Praze ani nemluvím, to je pasé úplně). Být tebou, tak si to dobře rozmyslím.
- Citovat
- Upravit
Jo a jestě doplním, že za poslední dva měsíc nebyl doma manžel tři týdny a jiné měsíce to bývá podobné - tolik k časové vytíženosti.
- Citovat
- Upravit
Záleží kde jsi… Můj přítel je 20 let v AČR, na hodnosti kapitána. Samozřejmě, když začínal bylot o jiné…cvičení, místo sehnal na druhé straně republiky… Ale teď má klid. Dělá logistiku, žádná cvičení, jen povinné cvičení. Mise si vybral sám, nikdo ho nenutil. Ted chtěl jet, ale velitel ho nepustil, protože ho potřebuje ![]()
Jinak v Rakovniku se znovu otvírají kasárna a nemají lidí
- Citovat
- Upravit
Ahaa tak to je docela na prd to bych časově asi moc nedávala s detma, jsem na ně hlavně sama nooo jako přítel občas taky pomůže ale žádná sláva teda. Musím to ještě víc promyslet no
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rakovník je pro mě trošku z ruky, já bych potřebovala něco kolem vysočiny 😒
- načítám...
- Citovat
- Zmínit