Práce z domova - poradíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dobrý den,
doporučuji se zeptat také v naší Poradně na téma, jak najít přivýdělek na mateřské a rodičovské – odbornice Vám rády poradí, jak na to. Stačí jen specifikovat, jaký typ práce hledáte.
Pěkný večer a držím palce ![]()
Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to nikdo. Původní zaměstnavatel, co tě má ověřenou. Nebo je spousta nabídek na práci zdarma, jestli máš zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, poradíme mi holky, co pracujete z domova, co děláte? Nemohu nic najít, hledam nějakou administrativu, to je můj obor, tak bych ráda něco z domu dělala, ale nevím o žádné solidní práci z domu
Můžeš zkusit být Virtuální asistentka; nebo si najdi na facebooku různé skupiny ohledně marketingu nebo administrativy, často se tam řeší nabídky práce z domova na monitoring tisku, skenování, tabulky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, poradíme mi holky, co pracujete z domova, co děláte? Nemohu nic najít, hledam nějakou administrativu, to je můj obor, tak bych ráda něco z domu dělala, ale nevím o žádné solidní práci z domu
To máš těžké. Také jsem hledala a taky je můj obor administrativa. Našla jsem copywriting, tak se do toho pustila. Jenže jsem narazila na zme.tka, který shrábl hotovou práci a po odevzdání mi řekl, že nesplňuje kritéria a vypovídá smlouvu. A měl to moc dobře ošéfované ve smlouvě, že jakmile moje práce přistane na jeho mailu, tak k ní ztrácím autorská práva. A neudělám nic… Tak jsem si našla normální práci, kdy pokud budu mít dobré výsledky mohu vykonávat po čase z domova, takže co…rok dva budu chodit do práce a až se dobře zaběhnu, tak požádám třeba o tři dny v týdnu home-office…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já pracuji z domova dosáhla jsem toto tak, že jsem si o to zažádala po roce normální práce.
- Citovat
- Upravit
@_0812_ píše:
To máš těžké. Také jsem hledala a taky je můj obor administrativa. Našla jsem copywriting, tak se do toho pustila. Jenže jsem narazila na zme.tka, který shrábl hotovou práci a po odevzdání mi řekl, že nesplňuje kritéria a vypovídá smlouvu. A měl to moc dobře ošéfované ve smlouvě, že jakmile moje práce přistane na jeho mailu, tak k ní ztrácím autorská práva. A neudělám nic… Tak jsem si našla normální práci, kdy pokud budu mít dobré výsledky mohu vykonávat po čase z domova, takže co…rok dva budu chodit do práce a až se dobře zaběhnu, tak požádám třeba o tři dny v týdnu home-office…
pro výstrahu ostatním, jakým způsobem tě napálil, jestli ti neva to zveřejnit? Pokud to chápu dobře, měla jsi i smlouvu a on tě přesto dokázal podvést a za odvedenou práci nezaplatit? Jinak zejména v malém českém rybníčku bys mu hodně uškodila (a jiným pomohla), kdybys někde anonymně zveřejnila, jak ta firma získává práci.
- Citovat
- Upravit