Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všem
Vím, že výběr jména je pouze na nás jen hledám inspiraci ![]()
Budu ráda za jakékoliv vaše tipy a nápady předem děkuju ![]()
Mám kamaradku z Iráku a po ni jsem pojmenovala i dceru. Parisa.. žijeme v zahraničí a tady se jménům narozdíl od Čech nikdo nesmeje tak jsme to řešit nemuseli.. přeji pevnou vůli a z hloupých komentářů co přijdou si nic nedělejte.!! ![]()
Co myslis konkretne tim " cizinecka jmena"? Jako jmena cizincu?
Vážně,,cizinecká,,? Radši žádné nedávej a vyber takové, které budeš umět napsat.
Chtělo by to trochu specifikovat - cizí jména je hrozně široký pojem. Chceš cizí evropská, angloamerická, arabská, čínská…? Pro kluka, holku nebo gender neutrální? Takhle obecně by se tu dala střílet jména od boku do nekonečna.
Nejjednodušší by bylo projet stránky typu babynames nebo nameberry. Tam najdeš jmen triliardu.
Tak pro ty rejpalky tady. Ano myslím jména cizí a nebo cizinců chcete-li. A na pohlaví nezáleží. Každopádně děkuji všem kdo odpověděl normálně a vstřícně ![]()
@Anonymní píše:
Mám kamaradku z Iráku a po ni jsem pojmenovala i dceru. Parisa.. žijeme v zahraničí a tady se jménům narozdíl od Čech nikdo nesmeje tak jsme to řešit nemuseli.. přeji pevnou vůli a z hloupých komentářů co přijdou si nic nedělejte.!!
Děkuji moc a vybrali jste krásné jméno ![]()
@Paulina13 píše:
Tak pro ty rejpalky tady. Ano myslím jména cizí a nebo cizinců chcete-li. A na pohlaví nezáleží. Každopádně děkuji všem kdo odpověděl normálně a vstřícně
Rejpalky? Byt tebou, stydim se a rozhodne si odpustim ty vylevy.
Ale k dotazu…mne se u cizincu libi jmena, kdy nevim, co je jmeno a prijmeni. Vetsinou jeste marne premyslim, jak se to vyslovuje. ![]()
Michele, Marion, Maribel, Marlene, Josephine, Josie, Joan, Jasmine, Peaches, Nikita, Nicolette
Maxwell, Martin, Benjamin, Oliver, Jack, Brad, Bart
Podívej se na webu, tam toho je mraky. Záleží na tom, jaká země by to měla být. No mám pocit, že to bude něco extra a budete chtít vynikat. Ale asi žijete v ČR že? ![]()
Třeba Beatrice, Melanie, Melissa.
Raoul, Sven, Gabriel, Axel, Dante, Bruno, Max.
Mi se jich líbí hodně.