Zajímavá cizinecká jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3707
7.7.22 08:35

Mně se líbí pro holčičku Tabea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.7.22 12:58

Alien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.22 13:35

Ještě jsem zapomněla na Manon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.7.22 15:39
@shadowbabe píše:
Podívej se na webu, tam toho je mraky. Záleží na tom, jaká země by to měla být. No mám pocit, že to bude něco extra a budete chtít vynikat. Ale asi žijete v ČR že? :mavam:

Děkuji a ne nežijeme v ČR :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.7.22 15:48
@Paulina13 píše:
Děkuji a ne nežijeme v ČR :palec:

Pak bych se vydala cestou jmen podle příslušné země asi ;)

• Citovat
  • Upravit
111
7.7.22 22:27
@mroe píše:
Rejpalky? Byt tebou, stydim se a rozhodne si odpustim ty vylevy.

Hlavně mi neříkejte, co by ste dělala být mnou. Vy nejste já a já nejsem vy. Každopádně ano rejpalky. Všichni tu odpověděli normálně jen vy rejpete. No jo no Češi a ta vaše mentalita a za každou cenu vše zkritizovat a být co nejvíce toxičtí, zákeřný a negativní. Lepší než dělat tohle je radši nekomentovat. Přeji pěkný zbytek večera :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.7.22 22:30
@lleennttiillkkaa píše:
Vážně,,cizinecká,,? Radši žádné nedávej a vyber takové, které budeš umět napsat.

Děkuji za starostlivost, ale nebojte se jméno svého dítěte budu určitě umět napsat a narozdíl od ostatních i vyslovit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
7.7.22 23:20
@Paulina13 píše:
Hlavně mi neříkejte, co by ste dělala být mnou. Vy nejste já a já nejsem vy. Každopádně ano rejpalky. Všichni tu odpověděli normálně jen vy rejpete. No jo no Češi a ta vaše mentalita a za každou cenu vše zkritizovat a být co nejvíce toxičtí, zákeřný a negativní. Lepší než dělat tohle je radši nekomentovat. Přeji pěkný zbytek večera :andel:

Kdybys misto toho vylevu vec vysvetlila, nemusela ses dockat kritiky. My nerejpeme, ta kritika je opravnena. Ze to neumis uznat a jeste se v tom hnipes, je tvoje chyba, za to Cesi nemuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.7.22 23:23

A neni to jedno, v jake zemi zije? Moje dcera ma taky netypicke meno pro ceskou kotlinu a co jako? Pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
7.7.22 23:24

Mne se treba libi:
Zara, Talia, Ariana, Daphne, Molly, Leona, Melanie, Florentina, Luna, Arabella, Scarlett, Bella, Penelope, Nancy, Jasmine, Daisy, no je toho spousta :)

Pro kluka:
Max, Oliver, Henry, Felix, Leo/Leon/Leonard, Finley, Harry, Harrison, Sebastian,

Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
8.7.22 00:44
@warita píše:
A neni to jedno, v jake zemi zije? Moje dcera ma taky netypicke meno pro ceskou kotlinu a co jako? Pohoda.

Je to jedno. Ona tim ale chce ospravedlnit svuj vylev na kritiku, ze neciti rozdil mezi cizim a cizineckym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.7.22 04:51
@mroe píše:
Je to jedno. Ona tim ale chce ospravedlnit svuj vylev na kritiku, ze neciti rozdil mezi cizim a cizineckym.

Když se vám něco nelíbí tak nekomentujte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.7.22 04:54
@mroe píše:
Kdybys misto toho vylevu vec vysvetlila, nemusela ses dockat kritiky. My nerejpeme, ta kritika je opravnena. Ze to neumis uznat a jeste se v tom hnipes, je tvoje chyba, za to Cesi nemuzou.

Sami na matrice to mají pod názvem cizí/cizinecká jména tak nevím proč jste začala do mě rýpat skrz to jak jsem to napsala??? Asi nějaké komplexy. Tady si člověk přijde pro rau, typy a nebo nápady a člověk jen kritizuje. No je to vždy o lidech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 05:45

Zijeme v zahranici, jmeno jsme vybirali podle toho, aby nemelo hacky a carky, existovalo v obou zemich a vyslovovalo se v obou zemich stejne. Linda a Alex.

• Citovat
  • Upravit
35414
8.7.22 07:19
@Paulina13 píše:
Když se vám něco nelíbí tak nekomentujte :palec:

Proc ne? Je to verejna diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...