Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@shadowbabe píše:
Podívej se na webu, tam toho je mraky. Záleží na tom, jaká země by to měla být. No mám pocit, že to bude něco extra a budete chtít vynikat. Ale asi žijete v ČR že?
Děkuji a ne nežijeme v ČR ![]()
@Paulina13 píše:
Děkuji a ne nežijeme v ČR
Pak bych se vydala cestou jmen podle příslušné země asi ![]()
@mroe píše:
Rejpalky? Byt tebou, stydim se a rozhodne si odpustim ty vylevy.
Hlavně mi neříkejte, co by ste dělala být mnou. Vy nejste já a já nejsem vy. Každopádně ano rejpalky. Všichni tu odpověděli normálně jen vy rejpete. No jo no Češi a ta vaše mentalita a za každou cenu vše zkritizovat a být co nejvíce toxičtí, zákeřný a negativní. Lepší než dělat tohle je radši nekomentovat. Přeji pěkný zbytek večera ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Vážně,,cizinecká,,? Radši žádné nedávej a vyber takové, které budeš umět napsat.
Děkuji za starostlivost, ale nebojte se jméno svého dítěte budu určitě umět napsat a narozdíl od ostatních i vyslovit ![]()
@Paulina13 píše:
Hlavně mi neříkejte, co by ste dělala být mnou. Vy nejste já a já nejsem vy. Každopádně ano rejpalky. Všichni tu odpověděli normálně jen vy rejpete. No jo no Češi a ta vaše mentalita a za každou cenu vše zkritizovat a být co nejvíce toxičtí, zákeřný a negativní. Lepší než dělat tohle je radši nekomentovat. Přeji pěkný zbytek večera
Kdybys misto toho vylevu vec vysvetlila, nemusela ses dockat kritiky. My nerejpeme, ta kritika je opravnena. Ze to neumis uznat a jeste se v tom hnipes, je tvoje chyba, za to Cesi nemuzou.
A neni to jedno, v jake zemi zije? Moje dcera ma taky netypicke meno pro ceskou kotlinu a co jako? Pohoda.
Mne se treba libi:
Zara, Talia, Ariana, Daphne, Molly, Leona, Melanie, Florentina, Luna, Arabella, Scarlett, Bella, Penelope, Nancy, Jasmine, Daisy, no je toho spousta ![]()
Pro kluka:
Max, Oliver, Henry, Felix, Leo/Leon/Leonard, Finley, Harry, Harrison, Sebastian,
Hodne stesti.
@warita píše:
A neni to jedno, v jake zemi zije? Moje dcera ma taky netypicke meno pro ceskou kotlinu a co jako? Pohoda.
Je to jedno. Ona tim ale chce ospravedlnit svuj vylev na kritiku, ze neciti rozdil mezi cizim a cizineckym.
@mroe píše:
Je to jedno. Ona tim ale chce ospravedlnit svuj vylev na kritiku, ze neciti rozdil mezi cizim a cizineckym.
Když se vám něco nelíbí tak nekomentujte ![]()
@mroe píše:
Kdybys misto toho vylevu vec vysvetlila, nemusela ses dockat kritiky. My nerejpeme, ta kritika je opravnena. Ze to neumis uznat a jeste se v tom hnipes, je tvoje chyba, za to Cesi nemuzou.
Sami na matrice to mají pod názvem cizí/cizinecká jména tak nevím proč jste začala do mě rýpat skrz to jak jsem to napsala??? Asi nějaké komplexy. Tady si člověk přijde pro rau, typy a nebo nápady a člověk jen kritizuje. No je to vždy o lidech ![]()
Zijeme v zahranici, jmeno jsme vybirali podle toho, aby nemelo hacky a carky, existovalo v obou zemich a vyslovovalo se v obou zemich stejne. Linda a Alex.
@Paulina13 píše:
Když se vám něco nelíbí tak nekomentujte
Proc ne? Je to verejna diskuse.