Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne, aby otehotnela panna. Nekdo rika, ze je to nemozne a nekdo rika, ze to zase jde. Uz se v tom vlastne vubec nevyznam. Pokud by se napr. chlapec uspokojoval a zustala mu preejakulacni tekutina na ruce a nasledne by treba sahl divce na kalhotky a sahal by ji tam. Protoze by to mohlo prosaknout, prijde mi to nemozne, ale i tak se ptam pro zajimavost. Dekuji
Běž honit na jiné stránky ![]()
A pokud tam mr.dku dostaneš tak je jedno jestli tam byl ko.kot nebo třeba pipeta ![]()
Blána není nepropustné železné víko, takže teoreticky panna otěhotnět může. Ale přes kalhotky už sotva. Pokud nechcete potomky, používejte po celou dobu ochranu.
Není panna, jako panna Můžu se zeptat Aničky, která z panenek nedávno vyrostla, ale pochybuju, že by některá otěhotněla. ![]()
Ahoj, no jasně, Panny mohou otěhotnět. I lvice, ryby…
ne vážně, já si myslím že když se sperma dostane dovnitř tak možný to je. Ale nejsem si jistá ![]()
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne, aby otehotnela panna. Nekdo rika, ze je to nemozne a nekdo rika, ze to zase jde. Uz se v tom vlastne vubec nevyznam. Pokud by se napr. chlapec uspokojoval a zustala mu preejakulacni tekutina na ruce a nasledne by treba sahl divce na kalhotky a sahal by ji tam. Protoze by to mohlo prosaknout, prijde mi to nemozne, ale i tak se ptam pro zajimavost. Dekuji