Zajimavost, otazka

Anonymní
4.12.22 21:09

Zajimavost, otazka

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne, aby otehotnela panna. Nekdo rika, ze je to nemozne a nekdo rika, ze to zase jde. Uz se v tom vlastne vubec nevyznam. Pokud by se napr. chlapec uspokojoval a zustala mu preejakulacni tekutina na ruce a nasledne by treba sahl divce na kalhotky a sahal by ji tam. Protoze by to mohlo prosaknout, prijde mi to nemozne, ale i tak se ptam pro zajimavost. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
4.12.22 21:17
@Anonymní píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne, aby otehotnela panna. Nekdo rika, ze je to nemozne a nekdo rika, ze to zase jde. Uz se v tom vlastne vubec nevyznam. Pokud by se napr. chlapec uspokojoval a zustala mu preejakulacni tekutina na ruce a nasledne by treba sahl divce na kalhotky a sahal by ji tam. Protoze by to mohlo prosaknout, prijde mi to nemozne, ale i tak se ptam pro zajimavost. Dekuji

Běž honit na jiné stránky :pocitac:
A pokud tam mr.dku dostaneš tak je jedno jestli tam byl ko.kot nebo třeba pipeta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.12.22 21:18

Proč by to nešlo. Panna Marie otěhotněla i bez sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.12.22 21:31

Blána není nepropustné železné víko, takže teoreticky panna otěhotnět může. Ale přes kalhotky už sotva. Pokud nechcete potomky, používejte po celou dobu ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122228
4.12.22 21:55

Není panna, jako panna Můžu se zeptat Aničky, která z panenek nedávno vyrostla, ale pochybuju, že by některá otěhotněla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
4.12.22 22:16

Ahoj, no jasně, Panny mohou otěhotnět. I lvice, ryby… :mrgreen: ne vážně, já si myslím že když se sperma dostane dovnitř tak možný to je. Ale nejsem si jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí