Zakalená moc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
8.8.22 12:39

Zakalená moc

Ahojte, včera jsem tu psala o dceři, měla průjem, jednou zvracela a měla zvýšenou teplotu. Od te doby ma takovou divnou barvu moci až jakoby trosku do hněda. Nevíte co s tím. Včera možná dehydratovana trochu byla ale dneska pije už více a průjem měla jen jednou ráno. Prosim prosím poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35720
8.8.22 12:41

Má málo tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.8.22 12:42

Pokud nemá žádné jiné problémy s močením, jako časté močení, bolest, řezání, tak bych jen dávala hodně pít a sledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.8.22 12:57

Při průjmu a zvracení je potřeba ještě více tekutin, než obvykle. Dochází pak k dehydrataci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.8.22 13:26

Zakalená moč může být dehydratací. Více tekutin, nejlépe neslazené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.8.22 13:41

@venhou dávám medunkovy čaj se lžíci medu na 1 litr a popiji vytrepanou magnesku s trochou soli a vyprostovakem to mi doporučili v lékárně. Myslíte ze ten čaj mám nechat úplně bez ničeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.8.22 14:40

@ClaCh med nevadi, ten srovna zazivani. Spis ne zadne slazene stavy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.8.22 15:34

@venhou a myslíte ze kdyby začala zvracet, máme jet na pohotovost nebo ještě vydržet. Dcere je 16 takže není jak miminko, které ztrácí hodně ale mám strach, nevím co delat. Teď snesla trochu presnidavky tak snad bude vše v ppradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.8.22 16:20

@ClaCh pokud pije, tak bych nejezdila hned. Ted je vsude spousta viroz na dva dny. Dulezite je, aby pila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
8.8.22 16:22
@ClaCh píše:
@venhou a myslíte ze kdyby začala zvracet, máme jet na pohotovost nebo ještě vydržet. Dcere je 16 takže není jak miminko, které ztrácí hodně ale mám strach, nevím co delat. Teď snesla trochu presnidavky tak snad bude vše v ppradku

16 let? No a kolik toho vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
8.8.22 16:24
@pikola píše:
16 let? No a kolik toho vypije?

měsíců, mám ten dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.8.22 16:45

@vokishka let, jsem vystrašena, tohle se nám stalo poprvé takhle. A ji nevím ja bych do nemocnice dostala a nedej bože kdyby si ji tam nechali to nevím co bysme dělali, nema rada, když je v cizím prostoru bez někoho koho zná (vím ze u 16 lete je to divné ale bohužel jsme si to tak nastavili od malinka a je na nás strašně vázána, nevíme vůbec co s tím máme delat) zatím vysílá skoro litr zkouším pomalu ale zase co nejčastěji aby se to nevrátilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
8.8.22 16:54

Jednou zvracet a mít průjem není na pohotovost, ale musí hodně pít. Jíst nemusí. Litr je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.8.22 17:59

@pikola byla asi 8 krát na záchodě a měla úplně vodnatou ale dneska už byla jenom jednou a stolice je pevnější. Snažím se co nejvíc no ale ona nepije moc ani normálně tak dneska dá asi 1,5 možná dva no tak uvidíme co zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.8.22 18:04

@ClaCh pokud byla dnes jen jednou a lepší se to, vypadá to na tu virozu. Hodně pít a třeba zítra přidat kousek vařené brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí