Tvrdá stolice u ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Denisacka
8.8.22 11:33

Tvrdá stolice u ročního dítěte

Zdravím maminky, mám roční dítě. Při přechodu z umělého mléka Kendamil 2 na Kendamil 3 začal mít tvrdou stolici (tvrdé bobky). Jí už pevnou stravu i kousky, ale pořád je závislák na UM, tak si ho vyžaduje i 3 - 4 za den. Vypije tak 200 ml kojenecké vody za den (více do něj nedostanu). Za den má dost počůrané plínky, tak mi nepřijde, že by byl dehydrovaný. Má někdo nějakou zkušenost nebo radu? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
8.8.22 12:37

Nepochopila jsem v čem přesně chceš poradit.. nevidím na to vůbec nic divného 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
8.8.22 12:39

Je to normální, je to tím že už jí pevnou stravu. Pokud normálně pije a má počůrané plenky, není co řešit. :)

• Citovat
  • Upravit
15995
8.8.22 12:54

Pokud to nejsou bobky vyslovene jako od kozy nebo kralika, je to ok. Pripadne muzes pridat na ovoci/zelenine :nevim:
(Nevyzadana rada, sorry - rocnimu bych klido dala normalni vodu, podekuje ti planeta i penezenka :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisacka
8.8.22 14:46

@Soher
Je to moje první dítě, tak nedokážu rozlišit co je normální a co není, donedávna měl ještě kašovitou stolici, tak mne tato změna trošku znepokojila.

• Citovat
  • Upravit
Denisacka
8.8.22 14:49

@Ledová káva
Nedalo mi to a volala jsem nakonec doktorce a ta mi řekla, že mám zvýšit příjem tekutin, i když mám za to, že pije dost.

• Citovat
  • Upravit
319
8.8.22 15:49
@Denisacka píše:
@Soher
Je to moje první dítě, tak nedokážu rozlišit co je normální a co není, donedávna měl ještě kašovitou stolici, tak mne tato změna trošku znepokojila.

Vždyť to chápu. Jen jsem nevěděla na co se ptáš… jestli na stolici, mlíčko.. pití.

Roční dítě by mělo během dne vypít něco maličko přes litr (záleží i na váze dítěte). Do toho litru se počítá i voda ze které děláš mlíčko. Stolice muže být i změnou mlíčka… k té variantě se přikláním já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí