Zákaz styku s otcem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
4.1.12 12:00
Holma píše:
blanka87 píše:
malé už je 14 měsíců.Jo jo je svěřená do mé péče.U nich doma jsem nebyla prý všechno má ted se právě rozhoduji jestli se tam zajít podívat nebo ne a věřit mu že všechno má.už tam asi třikrát spala jen přes jednu noc a né vždy bylo v pořádku.
Být tebou, tak se tam zajdu podívat. Dítě je soudem svěřeno do tvé péče, v tom případě nechápu, proč soud neupravil i styk s otcem. Má soudně dány alimenty? Já myslím, že pokud není soudem nijak dáno, jak ho má vídat, tak mu ji dávat nemusíš.

jj nemusi, vlastni zkusenost. take mam malou sverenou do pece a zadne navstevy nejsou stanovene. vse je na me, o vsem rozhoduji ja. me to tak vyhovuje, aby ne :) . ex pravidelne navstevy nepozadoval. Zijeme v Anglii, tak by to bylo i krapet komplikovanejsi.
Ja bych do toho nerypala, takhle mas vyhodu. A „otec“ zas az tak velky zajem nejevi, treba ho to casem pusti a bude se ozyvat min a min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.1.12 08:46

Tak jsem to včera rozsekla, i když se mi vůbec nechtělo tak jsem mu ty víkendy povolila. Dala jsem mu jasnou podmínku, že jakmile se jednou něco stane-že si jí nevezme nebo něco jiného tak má útrum se vším a pak at si mě dá třeba k soudu.Mám ted nějaký zdravotní problémy takže se mi vůbec nechce pouštět se do nějakých soudních pří. Snad to dopadne dobře a začne být konečně zoodpovědný. Jestli né tak budu mít alespon argumenty u soudu, že to nezvládá. Mám v plánu se tam podívat nebo at mi pošle alespon fotky at mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
26.9.13 10:08

dotaz

Ahoj
Mam takovej problem ma v rodnem liste otce kteri neni biologicky ted sme meli soud ohledne vyzivneho a na socialce mi bylo receno ze nemam pravo na to mu zakazat styk se synem o ktereho nema zajem a malemu jsou skoro 27mesicu a nikdy ho nevidela ani se o nej nezajima.kdyz sem byla tehotna napadl me a malem me i s briskem schodil na kamna a byla u toho i ma mamka.Jak se ten navrh zepisuje a co vsechno k tomu je potreba? dekuji predem sem celkem nestatsna mam det skoro mesicni dceru s jinym a toho ma malej rad a rika mu tati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
26.9.13 11:14

@KačuliKačka budete se divit mam podobny problem jako pani a socialni pracovnice mi rekla ze na to pravo nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.15 19:39

Jde naridit zákaz styku, kdyz otec deti neplatí alimenty a kouří marihuanu? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
5436
12.9.15 19:41
@Anonymní píše:
Jde naridit zákaz styku, kdyz otec deti neplatí alimenty a kouří marihuanu? Dekuji

Neplacení alimentů důvodem není, ta marihuana by za určitých okolností být mohla - pokud se třeba zhulí před dětmi, případně kouří opravdu hodně, že to nějak ovlivní jeho chování tak, že by mohl být dětem nebezpečný nebo jinak škodlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.15 19:57
@AliTad píše:
Neplacení alimentů důvodem není, ta marihuana by za určitých okolností být mohla - pokud se třeba zhulí před dětmi, případně kouří opravdu hodně, že to nějak ovlivní jeho chování tak, že by mohl být dětem nebezpečný nebo jinak škodlivý.

Dřív hulil hodně. Několikrát denně. To byl jeden z duvodu odchodu od něj. Huli porad, ale nevím jak moc. Mam strach hlavně když je veze autem atd…

• Citovat
  • Upravit
1529
12.9.15 20:22

Neplacení ne, ale na tu trávu, bys musela mít důkazy, nemůžeš jen tak požadovat zákaz styku, že kouří trávu (i když je to třeba pravda). Ale jen tvé slovo nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.15 20:30
@Poustevnice píše:
Neplacení ne, ale na tu trávu, bys musela mít důkazy, nemůžeš jen tak požadovat zákaz styku, že kouří trávu (i když je to třeba pravda). Ale jen tvé slovo nestačí.

Tak to by musel prozkoumat soud, ne? Jako kdyby byl v pohodě, tak ok, ale po jeho avantyrach s vyhrouovanim sebevraždami, kecy o tom, ze jsem slíbila u oltáře ze nas rozdělí jen smrt atd nevím nevím… Důkazy ale nemam

• Citovat
  • Upravit
1529
13.9.15 11:28

Ano, musela byses obrátit na soud a sama předložit důkazy, resp. navrhnout třeba nějaké svědky „k výslechu“, mít nějaké faktické důkazy…nevím, fotky, důkazní břemeno by bylo na tobě. takže radím, dobře si to rozmysli, nejsem právník, ale aby jsi pak nemusela platit soudní výlohy. Ono se to pěkně slibuje kámošům, že ti půjdou svědčit, ale když má dojít na lámání chleba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 16:34
@Poustevnice píše:
Ano, musela byses obrátit na soud a sama předložit důkazy, resp. navrhnout třeba nějaké svědky „k výslechu“, mít nějaké faktické důkazy…nevím, fotky, důkazní břemeno by bylo na tobě. takže radím, dobře si to rozmysli, nejsem právník, ale aby jsi pak nemusela platit soudní výlohy. Ono se to pěkně slibuje kámošům, že ti půjdou svědčit, ale když má dojít na lámání chleba…

Nikdo mi nedosvědčí, ze mu prodal trávu… Myslela jsem, kdyby soud nařídil krevní testy např

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna