Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Asi tě nepotěším, ale pro soud je vždy nejdůležitější zájem dítěte, takže pokud nemáš kde bydlet a nemáš peníze a přítel naopak má, tak tvoje šance nejsou moc velké ![]()
Co máš v plánu dělat ?? Zkus to nějak pořešit do té doby, aby nemuselo dojít k odebrání malé.
Nevím, jaké máš možnosti ( příbuzní..atd. ), ale napadá mě nějaký azylový dům… ![]()
A kde teda bydlíte?Pokud píšeš s internetu tak asi někde bydlíš.
Dítěti musíš zajistit bydlení,postel,jídlo a pokud né využít nějaký dum pro matky.
Pokud chceš napiš mi sz odkud jsi a možná bych ti mohla pomoci.
Budu prodávat byt a než se vyřídí nějaký věci tak byt bude volnej
No moznosti dosly.Ale mohlo by byt bydleni od ledna.Nevim kdyz pujdu na socialku v pondeli,kdy probehne soud?
ja mu ji nedam!!!
Bude to peklo.Je to pitomec
Pokud ale bydlení neseženeš a nebudeš mít pro dítě zázemí tak se tě nikdo ptát nebude a než bejt na ulici nebo se někde poflakovat tak je pro dítě lepší když bude mít domov .Až si byt seženeš tak mužeš zažádat o znovusvěření do péče
Příspěvek upraven 13.11.10 v 10:41
To je už jedno.Ja jen potrebuji vedet co delat aby mi ji nevzal.Ja se chtela domluvit ale on me chce znicit a ja si rekla ze do soudu mu ji uz nedam!!!
Nympfy ale měli by jste se nějak dohodnout.Nemužeš mu jí nedávat.Pokud jí neubližuje tak má na ní stejnej nárok jak ty a pokud jí bydlení neobstaráš tak ti jí vemou
.Soudce opravdu zajímá jako první bydlení,jídlo a pak až vztahy
Ty s ním to nejde,Děla sceny horší jak zenska!Ja to nejak tento mesic udelam a pristi bydleni bude.Pak jeste vyresit soud,bude ji chtit za kazdou cenu.Je mi ji lito,to ze on chce znicit me nici hlavne nase dite.
Ty s ním to nejde,Děla sceny horší jak zenska!Ja to nejak tento mesic udelam a pristi bydleni bude.Pak jeste vyresit soud,bude ji chtit za kazdou cenu.Je mi ji lito,to ze on chce znicit me nici hlavne nase dite.
Když mu jí dávat nebudeš,tak to pro tebe muže být ještě přitěžující okolnost a taky se na to bude u soudu koukat
Ja ma strach ze on ji pak neda me.Jsem uplne bezradna.Chci to mit uz za sebou
Prosim o maminky se zkusenosti.Asi mesic zpet jsme s pritelem rozesli.Mame rocni holcicku.Ted nemam kde bydlet od 1.12,nemam na najem,dluhy mam a otec Valinky chce malou do sve pece.Jake mam moznosti,chce mi ji vzit.Jsem zoufala…