Svěření do péče matce

Anonymní
13.11.10 10:09

Svěření do péče matce

Prosim o maminky se zkusenosti.Asi mesic zpet jsme s pritelem rozesli.Mame rocni holcicku.Ted nemam kde bydlet od 1.12,nemam na najem,dluhy mam a otec Valinky chce malou do sve pece.Jake mam moznosti,chce mi ji vzit.Jsem zoufala…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
13.11.10 10:31

Asi tě nepotěším, ale pro soud je vždy nejdůležitější zájem dítěte, takže pokud nemáš kde bydlet a nemáš peníze a přítel naopak má, tak tvoje šance nejsou moc velké :cry:
Co máš v plánu dělat ?? Zkus to nějak pořešit do té doby, aby nemuselo dojít k odebrání malé.
Nevím, jaké máš možnosti ( příbuzní..atd. ), ale napadá mě nějaký azylový dům… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.11.10 10:32

A kde teda bydlíte?Pokud píšeš s internetu tak asi někde bydlíš.
Dítěti musíš zajistit bydlení,postel,jídlo a pokud né využít nějaký dum pro matky.
Pokud chceš napiš mi sz odkud jsi a možná bych ti mohla pomoci.
Budu prodávat byt a než se vyřídí nějaký věci tak byt bude volnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.10 10:33

No moznosti dosly.Ale mohlo by byt bydleni od ledna.Nevim kdyz pujdu na socialku v pondeli,kdy probehne soud?
ja mu ji nedam!!!
Bude to peklo.Je to pitomec

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.10 10:34

Ano do konce mesice mam pronajem

• Citovat
  • Upravit
259
13.11.10 10:39

Co budeš dělat teda na konci měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.11.10 10:40

Pokud ale bydlení neseženeš a nebudeš mít pro dítě zázemí tak se tě nikdo ptát nebude a než bejt na ulici nebo se někde poflakovat tak je pro dítě lepší když bude mít domov .Až si byt seženeš tak mužeš zažádat o znovusvěření do péče

Příspěvek upraven 13.11.10 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.11.10 10:41

Já prave nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.11.10 10:43

Už nejsi anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.11.10 11:16

To je už jedno.Ja jen potrebuji vedet co delat aby mi ji nevzal.Ja se chtela domluvit ale on me chce znicit a ja si rekla ze do soudu mu ji uz nedam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.11.10 11:20

Nympfy ale měli by jste se nějak dohodnout.Nemužeš mu jí nedávat.Pokud jí neubližuje tak má na ní stejnej nárok jak ty a pokud jí bydlení neobstaráš tak ti jí vemou :-? .Soudce opravdu zajímá jako první bydlení,jídlo a pak až vztahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.11.10 11:23

Ty s ním to nejde,Děla sceny horší jak zenska!Ja to nejak tento mesic udelam a pristi bydleni bude.Pak jeste vyresit soud,bude ji chtit za kazdou cenu.Je mi ji lito,to ze on chce znicit me nici hlavne nase dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.11.10 11:23

Ty s ním to nejde,Děla sceny horší jak zenska!Ja to nejak tento mesic udelam a pristi bydleni bude.Pak jeste vyresit soud,bude ji chtit za kazdou cenu.Je mi ji lito,to ze on chce znicit me nici hlavne nase dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.11.10 11:25

Když mu jí dávat nebudeš,tak to pro tebe muže být ještě přitěžující okolnost a taky se na to bude u soudu koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.11.10 11:25

Ja ma strach ze on ji pak neda me.Jsem uplne bezradna.Chci to mit uz za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie