Zákaznický servis - mám jít do toho?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní píše:
no právě,že peníze potřebujeme.manžel nás tedy moc neuživí.zrovna ted mu dal výplatu šéf na etapy a stále část chybí.
no tam právě nejsou žádní 25-70,ale jen 60+
vím to proto,že by to bylo přes známou místo.ach joooo co delat?
Běž do práce a vůbec to neřeš! Jako já mám zkušenost, že i lidi 60+ jsou fajn. Taky takoví v práci jsou a nevidím důvod, proč s nima nepracovat
Jestli potřebujete peníze, tak bez debat. Neříkej mi, že se ti tam nechce jen kvůli lidem. Já kdybych sháněla práci, tak snad ani neřeším, kdo tam bude nebo nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomko,máš pravdu asi jsem si zvykla i doma a nechce se mi zase do toho pracovního kolotoče,nejradeji bych byla pořád doma,vůbec se mi nechce nikam mezi lidi,chjoo ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Pomko,máš pravdu asi jsem si zvykla i doma a nechce se mi zase do toho pracovního kolotoče,nejradeji bych byla pořád doma,vůbec se mi nechce nikam mezi lidi,chjoo
Do toho se dostaneš, taky by se mi asi po mateřské nechtělo, nechce se mi jen po dovolený a to jsou „jenom“ dva týdny. Vlastně se mi nechce kolikrát ani po neděli
Myslím, že tohle je normální pocit, ale do práce jednou budeš muset jít a nic tím nevyřešíš, když skončíš na UP. Takže běž, uvidíš, že si zvykneš. A hlavně - skončit můžeš kdykoliv, ne? Co když to bude dobrá práce a dobrý kolektiv. Takže za mě - tu práci zkus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomko,díky za podporu.stejne mi asi nic jiného nezbývá,když mám chudého manžela ![]()
- Citovat
- Upravit
to víš, takových je nás tady víc. Já nemám manžela, takže se musím spoléhat sama na sebe, takže jsi na tom líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
no právě,že peníze potřebujeme.manžel nás tedy moc neuživí.zrovna ted mu dal výplatu šéf na etapy a stále část chybí.
no tam právě nejsou žádní 25-70,ale jen 60+
vím to proto,že by to bylo přes známou místo.ach joooo co delat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit