Zákaznický servis - mám jít do toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
26.2.12 17:04
Anonymní píše:
no právě,že peníze potřebujeme.manžel nás tedy moc neuživí.zrovna ted mu dal výplatu šéf na etapy a stále část chybí.
no tam právě nejsou žádní 25-70,ale jen 60+
vím to proto,že by to bylo přes známou místo.ach joooo co delat?

Běž do práce a vůbec to neřeš! Jako já mám zkušenost, že i lidi 60+ jsou fajn. Taky takoví v práci jsou a nevidím důvod, proč s nima nepracovat :nevim: Jestli potřebujete peníze, tak bez debat. Neříkej mi, že se ti tam nechce jen kvůli lidem. Já kdybych sháněla práci, tak snad ani neřeším, kdo tam bude nebo nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 17:15

Pomko,máš pravdu asi jsem si zvykla i doma a nechce se mi zase do toho pracovního kolotoče,nejradeji bych byla pořád doma,vůbec se mi nechce nikam mezi lidi,chjoo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7323
26.2.12 17:20
Anonymní píše:
Pomko,máš pravdu asi jsem si zvykla i doma a nechce se mi zase do toho pracovního kolotoče,nejradeji bych byla pořád doma,vůbec se mi nechce nikam mezi lidi,chjoo :nevim:

:) Do toho se dostaneš, taky by se mi asi po mateřské nechtělo, nechce se mi jen po dovolený a to jsou „jenom“ dva týdny. Vlastně se mi nechce kolikrát ani po neděli :) Myslím, že tohle je normální pocit, ale do práce jednou budeš muset jít a nic tím nevyřešíš, když skončíš na UP. Takže běž, uvidíš, že si zvykneš. A hlavně - skončit můžeš kdykoliv, ne? Co když to bude dobrá práce a dobrý kolektiv. Takže za mě - tu práci zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 17:45

Pomko,díky za podporu.stejne mi asi nic jiného nezbývá,když mám chudého manžela :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
7323
26.2.12 19:36

:D to víš, takových je nás tady víc. Já nemám manžela, takže se musím spoléhat sama na sebe, takže jsi na tom líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
26.2.12 21:38
No u mě to vypadá tak, že to je fakt obchodní zástup a že jsem s tím sekla, kdyby to bylo aspoň půl napůl, ale fakt to nebylo vončo, nějaký čas ještě mám snad se něco najde, ale rozhodně jsem ráda, že jsem to aspoň zkusila, nevzdát to rovnou a to bych poradila i další pisatelce, zkust to, pokud jsi na MD nemáš co ztratit, třeba se ti to bude zrovna líbit a když ne, tak se vrátíš k prckovi jako já a budeš hledat dál
Anonymní píše:
no právě,že peníze potřebujeme.manžel nás tedy moc neuživí.zrovna ted mu dal výplatu šéf na etapy a stále část chybí.
no tam právě nejsou žádní 25-70,ale jen 60+
vím to proto,že by to bylo přes známou místo.ach joooo co delat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat