Zákaznický servis - mám jít do toho?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zákaznický servis???
Pěkný večer,
možná si jdu pofňukat, možná bych ráda slyšela „cizí“ názor. Jsem na MD, která mi bude končit ke konci srpna a práci jsem měla na určito - soudní zapisovatelka, hodně se tam střídají lidi, takže se bych se možná mohla vrátit, ale jen možná. Teď jsem dostala nabídku, no spíš už začala pracovat v malé firmě s elektro materiálem, na 3 dny v týdnu při MD, měla bych mít na starost zákaznický servis - nějakým způsobem (mně neznámým) více prodat + běžná agenda - objednávky, faktury, odesílání balíků (to dělá moje kamarádka), takže jí částečně odpomoci nebo zaskočit, což je fajn, ale ten obchod pro mě moc není, nevím jak do toho, je mi z toho pořád ouzko, neumím moc nabízet, jsem spíše takový ten pasivní kancelářský typ, dostat štos papírů a zpracovat.
Nechce se mi to hned vzdát, netuším, jestli seženu jinou práci, jestli bych se mohla vrátit na pozici jako před MD, ale mám toho „plný brejličky“ ze dne na den, jsem nechávám 3× týdně doma prcka rodičům a manželovi (vím, že je to výhoda, mám ho kam dát), ale je to všechno tak jiné.
Najednu stranu vím, že je to malicherné, fakt ufňukané - mám být ráda mám praci, hlídání a na druhou stranu mě to trápí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych to být tebou ještě zkusila, neházej flintu do žita. Uvidíš, jak se vyvine tvá původní práce, třeba se opět vrátíš na původní pozici a bude vymalováno. Takže dej tomu nějaký čas, když ti to bude proti srsti a potřebuješ-li penízky, zkus se poohlédnout po něčem jiném, nepotřebuješ-li peníze, zabalíš to a vrhneš se do práce v srpnu. Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mimi.lili díky, nejlepší je, že tohle prostě vím a chci to tak ještě zkusit a když to nevyjde nic se neděje, mám ještě 3/4 roku, jen to potřebuju asi pořád dokola slyšet i od druhýh, momentálně asi nestarnných
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do toho teda taky rozhodně šla - uvidíš, přesně jak píšeš, za zkoušku nic nedáš a třeba zjistíš, že ti to vyhovuje, jedná se přece jen o různorodější činnost, a nebudeš měnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to brala všema 10, 3 krát tejdně vypadnout od těch mých lumpů…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miňulka píše:
mimi.lili díky, nejlepší je, že tohle prostě vím a chci to tak ještě zkusit a když to nevyjde nic se neděje, mám ještě 3/4 roku, jen to potřebuju asi pořád dokola slyšet i od druhýh, momentálně asi nestarnnýchdíky
Hele, já jsem si (kdysi) v nové práci, která nebyla úplně můj „šálek čaje“ dala limit, že tomu dám půl roku a když se mi tam pořád nebude líbit/dařit, tak jdu od toho. Stačili mi nakonec 3 měsíce a měla jsem jasno, že je to OK. ![]()
Takže vydrž. Zatni zuby a snaž se. Když nic jiného, naučíš se novým věcem, překorčíš svůj stín, někam se posuneš (osobnostně). A furt to není na doživotí, vzdát to můžeš kdykoliv, třeba tě k těm spisům zase vemou (co vím, tak jsou pořád zavalení a nestíhají, tak mi neříkej, že by tě nepotřebovali).
Drž se. Spíš je to nezvyk po MD. Ale to dřív nebo později přijít muselo. Malej není už zas tak malej, navíc ho hlídá rodina ani do školičky či (cizí) chůvě ho nemusíš dávat. Všechno je OK. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wioll mám pocit, že jsi mě odhalila ještě s tím nezvyk po MD
a jinak moc díky všem za podporu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a o zavalenosti soudů my něco povídej, jsem s nima pořád dost v kontaktu a je to děs, holky toho mají fakt neskutečně a nakonec jsou ještě „hloupé a líné úřednice“ co akorát berou ty strašně velký prachy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čím víc se to toho ponořuju, tím víc zjišťuju, že šéf chce opravdu klasického obchodního zástupce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poradte
jdu pro radu.naskytlo se mi zamestnání pomalu po roce hledání,které není přesně to pravé ořechové pro mě.ještě mi poběží chvíli rodičák,tak bych mohla si užívat ještě volna doma..ale to rychle uteče a co pak?
můj problém..do té práce se mi vůbec nechce,pracují tam kolegové o generaci starší,vše v důchodovém věku,není tam žádný můj vrstevník.taky práci budu delat jednoduchou-no tak budiž na rozjezd by to šlo.ale mě se tam proste vůbec nechce.
co by jste delaly devčata na mém místě?vzali tuto práci nebo si ještě užili 4 měsíce volna na materské a riskovaly,že skončíte na up? no tam každopádně také můžu skončit,pokud bych to v nové práci neustála.prosím poradte. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak to záleží, jestli do té práce potřebuješ. Potřebuješ finance? Tak běž. Jestli nepotřebuješ, tak zůstaň doma, ale s rizikem, že skončím na pracáku. Já osobně bych to zkusila, proč ne?
Já nevím, a hledat si práci tam, kde najdu svoje vrstevníky, podle toho se snad řídit nedá. Já taky pracuju s lidma, který jsou ve věkovém rozpěti 25-55 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miňulka píše: Čím víc se to toho ponořuju, tím víc zjišťuju, že šéf chce opravdu klasického obchodního zástupce
Fakt? A jak to teda vypadá teď? Já nemám ráda nabídky prací na obchodní zástupce, protože oni ta většinou zaobalí do asistentek, klientského centra, hostesky, administrativní pracovnice a pak z toho vypadne, že musíte nabízet produkt a hledat nové potencionální zákazníky po telefonu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poradte
no právě,že peníze potřebujeme.manžel nás tedy moc neuživí.zrovna ted mu dal výplatu šéf na etapy a stále část chybí.
no tam právě nejsou žádní 25-70,ale jen 60+
vím to proto,že by to bylo přes známou místo.ach joooo co delat?
- Citovat
- Upravit
Anonymní, tak běž do toho. Práce se dnes shání těžko.
Já bych brala cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit