Jak byste si vysvětlili chování kolegyně?

Alisa25
3.2.12 13:12

jak by jste si to vysvětlili?

od středy k nám nastoupila do práce nová kolegyně. Ta bývalá musela bohužel kvůli rizikovému těhotenství odejít předčasně (byla moc fajn, veselá a příjemná). Nová kolegyně ale se vyloženě jen se mnou se nebaví. Docela jsem se těšila, že poznám nějakou kamarádku (pracuji mezi samými chlapy:)) ale ono to asi nebude tak žhavé, docela mě to mrzí :( Vůbec nechápu proč. Ráno ji pozdravím - ticho, zeptám se na něco taky ticho. Pracuji v rodinné firmě, sice nemám odborné zaměření na ten daný obor ale zase se starám o ekonomické záležitosti i údržbu kanceláře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
3.2.12 13:14

No nevim,ale pokud by me ani nepozdravila, tak se ji na rovinu zeptam, spis ona by mela mit zajem zapadnout, ne????? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
3.2.12 13:15

Nejlepší bude zeptat se přímo jí. Ale raději asi ani nečekat, že odpoví. Když by neodpověděla, tak bych ji taky ignorovala a rozloučila se s myšlenkou na kamarádku i fajn kolegyni.

• Citovat
  • Upravit
1254

Bych se jí zeptala co má za problém a nechala jí bejt :mrgreen: S takovou slepicí co ani nepozdraví bys kámošit nechtěla, věř mi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105

A proč se ji nezeptas, z jakyho důvodu se s tebou nebaví? No, na pozdrav by odpovědět mohla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154

Tak se jí zeptej, co se děje. Evidentně něco proti tobě má.
Spekulovat nemá smysl, pracuje s tebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
3.2.12 13:18

skoro všichni ve firmě jsou vysokoškoláci, i ona tak možná je povýšená

• Citovat
  • Upravit
20518
3.2.12 13:19

Napadá mně, že je nesjistá, bojí se, stydí … což ale není omlva, že neodpoví na pozdrav, resp. právě ona by jako příchozí měla pozdravit první, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683

třeba jen žárlí a bere tě jako konkurenci, jestli tam máte jenom samé chlapy :-) každopádně jestli nemá tolik slušnosti a nedokáže pozdravit (na což jsem já teda hodně alergická) tak bych se na ni normálně vyprdla, ona bude potřebovat pomoc, ne ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732

Teda to, že někdo nepozdraví mě rozčiluje, ale že na pozdrav neodpoví :cert: Neměla bych s takovým člověkem sebemenší zájem navazovat bližší kontakt. Byt tebou zeptala bych se jí, slušnost je pozdravit a na pracovišti úplná samozřejmost. Pokud se bude dál chovat jak kikina, ignorovala bych ju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.12 13:20

Jak to popisuješ, doslova tě ignoruje, jako bys byla vzduch. Asi nějaká namyšlená slečinka… Zeptej se jí o co jí jde… Ale asi nedostaneš nějakou závratnou odpověď pokud vůbec nějakou.
Prostě ji také ignoruj, přece se něbudeš takové slepice doprošovat aby se s tebou bavila. Za to ti to přece nestojí.

Pamatuj: Před nikým se nevyvyšuj, ale před nikým se neponižuj. Buď sama sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
3.2.12 13:20
Alisa25 píše:
Jj, to je možná ono, někdo je prostě holt namyšlený. A pak, ženské si najdou cokoli, co jim může vadit-třeba jsi hezčí, mladší, příjemnější a to jí žere.
  • Citovat
  • Upravit
6552
3.2.12 13:22
Sisi137 píše:
Pokud se bude dál chovat jak kikina, ignorovala bych ju.

Proc jak ja??????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja se chovam moc hezky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
3.2.12 13:24

Kiki jejda promíííň :oops: já si neuvědomila, že je tu někdo s takovým nickem :lol: Ale všichni víme jak to myslím, není pravda? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.2.12 13:24
Alisa25 píše:

Nezlob se na mě, ale řekni mi, co teď čekáš? Že tu budeme svorně všichni pomlouvat nějakou tvojí kolegyni? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat