Zákeřná teta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1423
3.8.18 13:38

Jsi nějaká přecitlivela ne? I styl jakým píšeš je jak že staré doby..asi jsi vyrůstala s rodiči trošku mimo realitu, ale svět neni jen růžový a lide jsou k sobě i hnusní a holt je nejlepší když se každý stará o sebe … Jak tu někdo psal když by mne bylo tak moc zle z těhotenství tak bych ani ten oběd nesnedla jen tak suchary atd..no ale v tom nebudu šťourat .tetu vypakujte pryč za ty pomluvy, vše vam zavidi a bude jen škodit dál.muze si za to sama ze přijde o dobré bydlení …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
3.8.18 13:39

Když někoho požádám o laskavost, musím počítat s tím, že se může rozhodnout ji neprokazat. Jen proto, že řeknu prosím nejsou ma přání automaticky splněna.
Věta o tom, jak musíš vařit dítěti a ty musíš být hlady, jako proč? Když už vaříš dítěti, tak uvař tak, ať máte porcí oba na ten den a zároveň na druhý. S mužem se můžete střídat, když jde z práce ve 4, tak může snad v 6 uvařit večeři a ty se synem si ji dát druhý den k obědu.
Teta je zlý člověk, soudím z těch hnusnych řečí, ale ty jsi tele, ktere si myslí, že jen proto, že jsi těhotná, tak kolem tebe všichni musí skákat. To dítě máš předpokládám s mužem a ne s tetou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.8.18 13:39

no reodinné konstelace nic moc, na druhou stranu, jsi těhotná, není to dobře ok, ale přijde mi, že chceš aby všichni skákali kokem tebe, je to tak hrozně zle, ale teplé jídlo bys snědla? představ si, že jsou takové, které skončí na kapačkách, jak je jim zle, že ani pít nemohou, ty fakt nezvládneš uvařit jedno jednoduché jídlo pro sebe a syna na dva dny?

já nevím, působí to prazvláštně tohle „fnukání“ kdo co řekl, co teta nosí apod..hele, tohle je stejně na tvé matce a tetě, pokud je taková, o nic jste nepřišli a bych si ji nevšímala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.8.18 13:42

A s tím salamem a levnou čokoládou, to vídá tvýho 16m syna bez tvého dozoru, to se někde pohybuje sám? píšeš, že mu z toho bylo blbě, tak tos mu dovolila to sníst, tak přece řeknu, ne díky, tohle on nejí..nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37279
3.8.18 13:46

Tak rodinné vztahy jsou různé, jestli se mamka s tetou baví nebo ne je její věc, stejně jako komu táta pronajímá být :think: já mám spíš pocit že ze sebe děláš chudinku. každá z nás tady byla někdy těhotná, některé tak že nemohli vůbec jíst ani fungovat a taky sme musely zatnout zuby a zvládnout to aniž by nám někdo denně vozil obědy a obskakoval nás. Přestaň tetu šmírovat komu co nosí nebo jak velké nákupy si dělá, to je čistě její věc. Já z toho příspěvku mám pocit, že jsi prostě rozmazlená, doslova vše ti padá do klína a jediné co máš na práci je hledat chyby na druhých :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.8.18 13:47

Pravého přítele poznáš až když něco potřebuješ. Já si naopak myslím, že je dobře, že jsi chtěla obědy, protože díky tomu jste zjistili co je teta zač. Dala bych od ní ruce pryč, ignorovala jí a neřešila a hlavně se netrápila. Je těžké si k tomu tenhle postoj vybudovat, ale boužel to jinak nejde. Nepůštěj si do života zlo. Drž se.
A jinak bych se teda snažila tetu vystěhovat někam hoodně daleko ode mě, abys jí nemusela potkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
3.8.18 13:50
@astoret píše:
A s tím salamem a levnou čokoládou, to vídá tvýho 16m syna bez tvého dozoru, to se někde pohybuje sám? píšeš, že mu z toho bylo blbě, tak tos mu dovolila to sníst, tak přece řeknu, ne díky, tohle on nejí..nechápu..

Jo no, to jsem si taky rikala, ze prece kdyz jsem na zahrade, tak vim, co kdo dava mymu diteti jist :nevim:
A jinak, zakladatelko, de facto jsi to napsala sama: Teta rika, ze mamka ma firmu, auta atd… proste zarli a tak se snazi asi aspon zranit a vytahovat spinu, aby byla silnejsi. At se vrati, odkud prisla a vy mejte zase svuj klid. Mamka at pochopi, ze ne vzdy jsou vztahy v rodine zalite sluncem a smiri se s tim. Jinak se tam zblaznite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.8.18 13:50

To jako vážně? Vážně ti musí někdo nosit jídlo? Fakt promiň,ale hraješ si na chudinku.Z celýho tvýho prispevku čiší taková nesamostatnost,až to bolí.A těhotenství není nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
3.8.18 13:51

Tak vy jste tetě pomohli dostat se na nohy po rozvodu, kdy de facto nic neměla a sama by to těžko zvládala… když jsi chtěla obědy, tak Ti je teta třikrát donesla, ale asi to brala tak, že když bude nejhůře, tak vypomůže, ale nečekala, že si z ní uděláte poslíčka, co by obědy nosil denně po několik měsíců nebo ještě déle… a asi nechtěla říct na rovinu, že kolem tebe takhle skákat nechce, tak si vymyslela, že je to pro ni těžké a logicky se snažila to přehodit na tvého přítele… on je otec od rodiny, tak ať on se stará… a pokud končí ve 4, tak přece není problém, aby obědy dovezl a ty sis je vždy další den ohřála… přece to nemusí být denně čerstvé, hotovky jsou stejně další den lepší…
jinak souhlasím s holkami - to, že někomu pomůžeš, neznamená, že můžeš automaticky počítat s jeho pomocí… vy jste pomoct chtěli, udělali to pro svůj dobrý pocit, teta by třeba taky pomohla, ale nechce ti jen denně otročit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
3.8.18 13:53

@hanka.br. přesně tak, pálí ji dobre bydlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.18 13:54

Paneboze.. to jako vážně? Vše se točí jen kvůli obedum? Vzpamatuj se, uvar manželovi oběd a nech toho sebelitovani. Tímhle naseres všechny, který měli rizikové těhotenství, byly na všechno samy, bez bytu, bez peněz. Nevím co od toho čekas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
3.8.18 13:54

Jinak tu závist v rodině máme taky, někdo prostě nepobere, že někdo má vše a on nic… tak jen prudí a škodí… takže oči otevřít, tetu přestat brát jako člena rodiny, a žít dále jako bez ní…
a taky se trošku začít více snažit, nespoléhat jen pořád na druhé, ale taky sama občas přiložit ruku k dílu… hodně jídel se de facto vaří samo, stačí občas zamíchat, dochutit… nevymlouvat se a nehledat důvody, proč to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.8.18 13:55

@Beckyttine5 taky funguje donáška, když je nejhůř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.8.18 13:56
@astoret píše: